Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@20:41:31 GMT

کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی با مصرف کشمش

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۷۷۸۶

کشمش سرشار از عناصر مغذی است که مصرف آن تا حد قابل توجهی از بروز برخی بیماری‌ها پیشگیری می‌کند.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران نوشت: هنگامی که در حال تهیه لیست مواد غذایی خود هستید به احتمال زیاد کنار شیر، تخم مرغ، نان و سبزیجات تازه، کمی هم کشمش می‌گنجانید. اگر اینطور است باید بدانید که انگور خشک یا همان کشمش دارای عناصر مغذی بسیاری است، اما این ماده غذایی همچنان که می‌تواند بسیار مفید باشد، اگر در مصرف آن زیاده روی شود، منجر به بیماری خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به برخی از اتفاقاتی که بر اثر مصرف کشمش در بدن رخ می‌دهد، اشاره می‌کنیم.

رفع یبوست

رفع یبوست از مشهورترین فواید سلامتی مرتبط با مصرف کشمش است. ۱/۴ فنجان کشمش دارای حدود ۲ گرم فیبر است که برای اکثر مردم حدود ۷ ٪ مقدار روزانه است، با این حال نیاز به فیبر به سن و جنسیت افراد بستگی دارد. به عنوان مثال زنان تا ۵۰ سالگی باید تلاش کنند هر روز ۲۵ گرم فیبر دریافت کنند در حالی که مردان در همان سن به روزانه ۳۸ گرم فیبر نیاز دارند.

کاهش خطر کم خونی

کم خونی که به دلیل کمبود آهن ایجاد می‌شود، یکی از شایع‌ترین کمبود‌های مواد معدنی در جهان است که بیش از یک چهارم جمعیت جهان تحت تاثیر آن قرار دارند. کم خونی زمانی اتفاق می‌افتد که تعداد گلبول‌های قرمز خون و میزان اکسیژن بدن کاهش یابد که می‌تواند احساس خستگی و ضعف را در شما ایجاد کند. در بعضی موارد حتی این کمبود می‌تواند عملکرد مغز را مختل کند. اگر کمبود آهن دارید، باید در مورد مصرف مکمل با پزشک خود صحبت کنید. مصرف کشمش نیز به شما کمک می‌کند تا سطح آهن خود را کنترل کنید.

تقویت انرژی

از آنجا که کشمش حاوی مقدار زیادی قند است، مصرف یک مشت از آن ممکن است راهی عالی برای تقویت انرژی قبل از تمرین باشد. اگر اول صبح و با معده خالی دچار تعرق ناشی از ضعف می‌شوید، مصرف کشمش می‌تواند برای رفع این مشکل موثر باشد، اما از مصرف آن به عنوان میان وعده قبل از تمرین اجتناب کنید!

کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی

کشمش‌ها در آنتی اکسیدان‌ها بارگیری می‌شوند، زیرا غنی از مواد مغذی گیاهی شناخته شده به نام فنل و پلی فنول هستند. این آنتی اکسیدان‌ها می‌توانند در از بین بردن رادیکال‌های آزاد خون که می‌توانند به سلول‌ها و DNA شما آسیب زده و منجر به عوارض عمده سلامتی از جمله بیماری قلبی و حتی سرطان شوند، نقش مهمی داشته باشند. البته مصرف کشمش به تنهایی نمی‌تواند به پیشگیری از بیماری‌های مزمن کمک کند، اما مصرف آن آنتی اکسیدان‌های سالم بدن شما را تامین می‌کند.

افزایش سطح قند خون

کشمش سرشار از قند است و هر ۴/۱ فنجان حاوی ۲۶ گرم قند بوده و در درجه اول می‌تواند سلامت افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ را تهدید کند و مصرف بیش از حد آن (به طور منظم) خطر ابتلا به قند خون را افزایش می‌دهد که اگر درمان نشود، عوارض جدی برای سلامتی به دنبال خواهد داشت؛ بنابراین اگر به دیابت مبتلا هستید، مصرف کشمش را به دلیل اینکه کربوهیدرات زیادی دارد، محدود کنید.

بیشتر بخوانید: خواص عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: اخبارسلامت خواص خوراکی ها

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خواص خوراکی ها مصرف کشمش مصرف آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۷۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟