Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-04@03:50:48 GMT

نگران از خروج حاکمیت از جمهوریت

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۷۸۷۶

تاکنون اخبار مختلفی درباره جزییات این نامه منتشر شده ولی اطرافیان خاتمی گفته‌اند از جزییات نامه بی‌خبرند و خاتمی درباره محتوای این نامه با کسی صحبت نکرده است. با این حال صدر دیروز به پایگاه خبری-تحلیلی جماران گفته است: «آقای خاتمی یک اصلاح‌طلب است. اصلاح‌طلب یعنی کسی که به معنای واقعی نگران وضع کشور، حکومت و مردم هست؛ در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هشت سال هم رییس‌جمهوری بوده و یک‌سری اطلاعات و آگاهی‌هایی دارد و نسبت به سرنوشت ایران و جمهوری اسلامی هم خیلی حساس است. یکی از جملاتی که آقای خاتمی بر آن تکیه می‌کند، این است که می‌گوید من افتخار می‌کنم یک فقیه جامع‌الشرایط شیعه مثل امام خمینی (ره) وقتی انقلاب می‌کند و رژیم دیکتاتوری وابسته سلطنتی را کنار می‌زند، پیشنهاد «جمهوری اسلامی» می‌دهد. یعنی پیشنهاد حکومتی که تمام پایه‌های آن روی رای جمهور مردم است و مردم آن را تعیین می‌کنند.» صدر تاکید می‌کند که «فکر می‌کنم ایشان دلنگرانی‌ها و دغدغه‌هایش را با رهبری مطرح کرده است. همان چیزهایی که همه می‌دانیم و خواسته که اگر بشود یک مقدار نظارت استصوابی راحت‌تر شود و یک‌سری پیشنهاداتی برای اینکه حکومت از جمهوریت خارج نشود.»
صدر که از چهره‌های نزدیک به خاتمی محسوب می‌شود در تشریح نگاه خاتمی گفته: «ایشان خیلی جدی معتقد است و حمایت می‌کند و معتقد است کسی که می‌تواند مملکت را نجات بدهد خود آیت‌الله خامنه‌ای است. این اعتقاد را دارد و فکر می‌کنم در نامه به این اشاره کرده و چیزهایی مثل رفع حصر هم مطرح شده باشد.» 
از ماه‌ها پیش به‌ خاطر نگرانی از رد صلاحیت کاندیداهای جریان اصلاحات این بحث مطرح بوده که ممکن است اصلاح‌طلبان دوباره از راهبرد ائتلاف استفاده کنند و روی یک کاندیدای غیراصلاح‌طلب سرمایه‌گذاری کنند. اما مدتی است که احزاب اصلاح‌طلب راهبرد ائتلاف را رد می‌کنند و حالا صدر نیز می‌گوید: «چه بحث‌هایی که در گروه‌ها و احزاب اصلاح‌طلب هست و چه افراد، چیزهایی که به من منتقل شده، این است که دیگر دوستان تصمیم ندارند کاندیدای غیراصلاح‌طلب داشته باشند و می‌گویند ما حتما می‌خواهیم بیاییم و با یک کاندیدای اصلاح‌طلب هم می‌آییم. اگر شرایط جور بود، می‌آییم و اگر نبود، نمی‌آییم.»
صدر که کارشناس حوزه سیاست خارجی است و سال‌ها به عنوان معاون وزیر خارجه فعالیت کرده، درباره تاثیر برجام بر انتخابات نیز اظهارنظر کرده و با تکرار مواضع رسمی جمهوری اسلامی درباره رفع تحریم‌ها از جانب ایالات متحده و اجرای تعهدات ازسوی جمهوری اسلامی، گفته که این همان برد بردی می‌شود که در زمان شروع برجام حاکم بود. صدر گفته اگر امریکا این کار را انجام بدهد، نه‌ تنها این قضیه که حل می‌شود، بلکه چشم‌انداز روابط خارجی جمهوری اسلامی هم روشن می‌شود؛ تحولی که به ‌گفته این عضو مجمع تشخیص بر شوون و امور مختلف از قیمت ارز تا انتخابات ریاست‌جمهوری موثر خواهد بود.

منبع: روزنامه اعتماد

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد جمهوری اسلامی اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۷۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون شورا‌ها باید اصلاح شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی موسی‌الرضا حاجی‌بگلو شامگاه پنجشنبه در همایش روز ملی شورا‌ها در مشهد با تأکید بر ضرورت اصلاح قوانین شورایی کشور افزود: براساس قوانین و احکام اسلامی، قانون شورا‌ها باید اصلاح شود. این تکلیف ما به عنوان قانون‌گذار است که شرایط را برای عمل مؤثرتر شورا‌ها فراهم کنیم و عمل مؤثر نیز در گرو افزایش ضریب تأثیرگذاری بر دستگاه‌های مجری قانون است.

وی افزود: این نیاز مبرم نه‌فقط در سطح نهاد‌های عالی در نظام شورایی بلکه حتی شورا‌های اسلامی شهر و روستا نیز وجود دارد تا بتوانند نمایندگی شایسته و مطلوبی از مردم داشته باشند.

حجت‌الاسلام نصرالله پژمان فر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: از روستا‌های با ۲۰ خانوار جمعیت گرفته تا کلانشهر‌های چندمیلیون نفری، این شورا‌های اجتماعی شهر و روستا هستد که در مقام حلقه واسطه میان حاکمیت و مردم عمل می‌کنند. بر همین اساس، از آن‌جا که تکلیف ما ناظر بر تقویت امیدواری در مردم است، شما عزیزان باید به موازات پیگیری مطالبات مردم، انعکاس‌دهنده خدمات قابل توجهی باشید که امروزه از طرف دولت درحال انجام است.

وی افزود: این یک حقیقت غیرقابل انکار است که دولت سیزدهم در عرصه اجرای قوانین، مجلس در حوزه قانون‌گذاری و قوه قضاییه در راستای رسیدگی به شکایات، تحول چشمگیر و اراده قابل توجهی از خود نشان داده‌اند و اینجاست که شورا‌ها می‌توانند به میدان بیایند و همانطور که حرف مردم را به گوش مسئولان می‌رسانند، خدمت نظام را هم به اطلاع مردم برسانند.

دیگر خبرها

  • قانون شورا‌ها باید اصلاح شود
  • امیرعبداللهیان: ایرانیانی که نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد، از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند
  • قرمز‌ها دل نگران خروج ستاره‌ها در دوران «پسا کلوپ»؛ آیا محمد صلاح و فان دایک از لیورپول می‌روند؟
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است / از خدمات نظام باید دفاع شود
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • گاف‌های بایدن به روایت آمار | کارکنان کاخ سفید جورکشِ جو!
  • به هرگونه تجاوز علیه حاکمیت و تمامیت ارضی خود پاسخ می‌دهیم
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • گاف‌های بایدن به روایت آمار/ کارکنان کاخ سفید جورکشِ جو!