Web Analytics Made Easy - Statcounter

مینو محرز گفت: تقاضای واکسن در تمام دنیا بسیار بالا است و تعداد واکسنی که شاید بتوان در اختیار داشت بسیار کم است و بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی واکسیناسیون را یا شروع نکردند و یا به طور کامل انجام نداده‌اند. بنابراین مردم فکر نکنند که در این لحظه واکسن در کل دنیا فراوان یافت می‌شود. من به واکسن ایرانی که درحال تولید آن هستیم بسیار امیدوار هستم و خودم از داوطلبان تزریق آن هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ مینو محرز، عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و مسئول کارآزمایی بالینی واکسن کرونای ایرانی در گفتگو با خبرنگار برنا درباره واکسن «کوو ایران برکت» گفت: این واکسن از نوع خود ویروس کرونا اما کمی ضعیف شده است. مرحله اول تزریق این واکسن به حیوان و انسان برای بررسی مصونیت این واکسن بود که در 56 نفری که واکسن به آن‌ها تزریق شد هیچ عارضه‌ای دیده نشد و مرحله بعدی آن تاثیرگذاری واکسن سنجیده می‌شود که این بار این بررسی روی 400 نفر این می‌شود که محدوده سنی یک گروه 100 نفره آن‌ها از 50 تا 75 سال است و 300 نفر دیگر در گروه سنی 18 تا 50 هستند.

او افزود: در این مرحله در دو نوبت تزریق و در فواصل زمانی متفاوت اثربخشی آن مورد بررسی قرار می‌گیرد و اگر تاثیرپذیری مورد قبولی را دریافت کردیم تزریق این واکسن وارد مرحله سوم می‌شود. درحال حاضر این واکسن به افراد دارای بیماری زمینه‌ای تزریق نشده است و زمانی که امتحانات بالینی را به خوبی پشت سر گذاشت این گروه نیز در اولویت تزریق قرار خواهند گرفت.

عضو ستاد مقاله با کرونا درباره اینکه پس از تزریق این واکسن امکان ابتلا به کرونا و خطر مرگ وجود دارد، بیان کرد: درباره هیچ واکسنی نمی‌توان به شکل قطعی گفت که پس از تزریق درصد ابتلا به کرونا در افراد به صفر می‌رسد. مانند واکسن آنفلانزا که ممکن است بعضی افراد پس از تزریق باز هم به این بیماری مبتلا شوند اما به شکلی خفیف. بنابراین جواب قطعی برای این موضوع وجود ندارد و پیش‌بینی می‌شود پس از تزریق اگر افراد به کرونا مبتلا شوند علائم خفیف و یا پنهانی دارد.

او افزود: تا این لحظه 30 درصد افرادی که از این واکسن به آن‌ها تزریق شده است زنان و 70 درصد مردان بودند و این واکسن نیز واکنش‌های متفاوتی را در این دو گروه نداشت.

محرز ادامه داد: تقاضای واکسن در تمام دنیا بسیار بالا است و تعداد واکسنی که شاید بتوان در اختیار داشت بسیار کم است و بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی واکسیناسیون را یا شروع نکردند و یا به طور کامل انجام نداده‌اند. بنابراین مردم فکر نکنند که در این لحظه واکسن در کل دنیا فراوان یافت می‌شود. من به واکسن ایرانی که درحال تولید آن هستیم بسیار امیدوار هستم و خودم از داوطلبان تزریق آن هستم.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا درباره وضعیت کرونا در ایران عنوان کرد: برای کرونا وضعیت نگران‌کننده‌ای را پیش‌بینی می‌کنم به این دلیل که به روزهای پایانی سال رسیده‌ایم و سفرهای نوروزی می‌تواند موجب موج شدیدی باشد برای شیوع بیشتر کرونا و بالا رفتن آمار مبتلایان و جانباختگان. مردم باید بدانند با ویروسی رو به رو هستند که درحال حاضر قدرت سرایت آن بسیار بالا است.

او افزود: پایین آمدن آمار جانباختگان در این روزها به این دلیل است که تجربه درمان و امکاناتی که برای رسیدگی به بیماران نیاز است افزایش داشته اما همچنان باید بدانیم که این بیماری یک تهدید است.

محرز درباره وضعیت بیمارستان ها در این روزها بیان کرد: درحال حاضر بیمارستان‌هایی را داریم که تعداد بیماران کرونایی در آن بالا نیست و همچنان ظرفیت پذیرش بیماران کرونایی در آن‌ها وجود دارد اما در بعضی بیمارستان‌ها مانند مسیح دانشوری ظرفیت بیماران آن کاملا پر است. تنها نگرانی الان عید نوروز و مسافرت‌های نوروزی است که دوباره پس از تعطیلات عید در بیمارستان‌ها جایی برای بیماران کرونایی وجود نداشته باشد.

او در ادامه عنوان کرد: کرونای انگلیسی که الان در کشور شیوع پیدا کرده است علائم متفاوتی نسبت به کرونای اولیه ندارد و فقط سرعت انتقال آن بیشتر و کمی جهش یافته است که این بار علائم مشخصی نیز در کودکان نیز دارد اما همه افراد یک خانواده را به یک شکل درگیر می‌کند.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا در پایان گفت: در روزهای عید نوروز که هیچ واکسنی در اختیار هیچ قشری قرار نمی‌گیرد پروتکل‌های بهداشتی را به درستی رعایت کنند و به فاصله‌گذاری‌های فیزیکی و زدن ماسک بیش از پیش اهمیت دهند و سعی کنند سفرهای نوروزی و مهمانی‌های خانوادگی را به زمان دیگری موکول کنند تا مانند نوروز سال 99 که پیشگیری‌های مردم تا بخش زیادی توانست از شیوع بیشتر کرونا در آن روزها جلوگیری کند، با در خانه ماندن خود و خانواده خود را مصون نگه دارند تا در اواخر فصل بهار واکسن‌های ایرانی نیز وارد بازار شود.

//انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا مینو محرز عضو ستاد ملی مقابله با کرونا تزریق این واکسن بیمارستان ها پس از تزریق عضو ستاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۷۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • آب انبه کاملاً تازه بدون دخالت دست (فیلم)
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور