Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از فردا سفرهای نوروزی آغاز می شود این در حالی است که در بسیاری از مناطق کشور همچنان ویروس کرونا به ویژه ویروس کرونای انگلیسی می تازد و رنگ شهرها را از آبی به قرمز و نارنجی تبدیل کرده است.

با وجود هشدارهای بسیار زیادی مسئولان بهداشتی و دولتی مبنی بر انجام ندادن سفرهای نوروزی اما باز هم شاهد آن هستیم که بسیاری از مردم کوله بار خود را برای انجام سفرها آن هم به شهرهای نارنجی و زرد و البته به شهرهای قرمز هم بسته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش طبق دستور ستاد ملی مقابله با کرونا سفر به شهر های قرمز و نارنجی از ماه‌های گذشته ممنوع بوده و طبق اعلام وزیر کشور سفر به شهرهای زرد و آبی منعی ندارد.

اما روز گذشته رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد که ممکن است سفر به شهر های قرمز از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی از طریق تست کرونای منفی صورت گیرد.

این در حالی است که بسیاری از مسافران به ویژه در بخش حمل و نقل ریلی از ماه‌های گذشته بلیت‌های خود را پیش‌خرید کرده‌اند و در صورت انجام سفر به شهرهای قرمز از جمله خوزستان باید تست منفی کرونا داشته باشند.اگر کرونای آنها مثبت باشد نمی توانند به این مناطق سفر کنند.

مسافر نوروزی ۳ مرحله غربالگری می شود

در همین رابطه موسوی معاون مسافری راه آهن در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره رعایت دستورالعمل های بهداشتی در سفرهای نوروزی پیش رو گفت: در سه مرحله از سامانه وزارت بهداشت برای متقاضیان خرید بلیت استعلام صورت می‌گیرد به این صورت که اگر فردی بلیت قطار خریداری کرد در زمان خرید بلیت با کد ملی استعلام از سامانه بهداشت انجام می‌شود.

موسوی اظهار کرد: در مرحله دوم اگر فردی برای چند روز بعد بلیت خریداری کند مجدد در روز سفر استعلام انطباق کد ملی با سامانه وزارت بهداشت انجام می‌شود و اگر نام فرد در سامانه وزارت بهداشت به عنوان بیمار کرونایی ثبت شده بود به وی اطلاع رسانی کرده و می‌خواهیم به ایستگاه نیاید.

معاون مسافری راه آهن توضیح داد: مرحله سوم در روز مسافرگیری است که باز هم از طرف مسئولان قطار استعلام از سامانه وزارت بهداشت انجام می‌شود و اگر مسافری استعلام کرونای وی مثبت شود از قطار پیاده خواهد شد.

معاون مسافری راه آهن اظهار کرد: همچنین در ایستگاه‌ها غربالگری داریم و استفاده از ماسک اجباری است، کوپه‌ها قبل از مسافرگیری پلمب می‌شود.

او همچنین درباره آخرین وضعیت استان خوزستان هم گفت: انجام تست کرونا در استان خوزستان تا زمانی که ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرده است طبق روال باید مسافران که از این استان خارج می شوند حتما تست pcr منفی همراه خود داشته باشند.

آماده ایجاد تشدید نظارت های کرونایی هستیم

همچنین ذیبخش سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه همچنان انجام تست های کرونا برای مسافران استان خوزستان الزامی است، گفت: تا زمانی که ستاد ملی مقابله با کرونا دستور دهد تمامی دستور العمل های بهداشتی برای مسافران استان خوزستان الزامی است.

او اظهار کرد: ما آمادگی داریم که در صورت ارائه دستور توسط ستاد ملی مقابله با کرونا برای تست مسافران  به شهرهای مختلف، الزام ایجاد کنیم.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرد: در صورتی که ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کند ما آمادگی داریم که برای سایر شهرهای قرمز این دستور العمل ها از جمله کاهش تعداد پرواز و تشدید نظارت ها و دریافت تست کرونا رو هم انجام دهیم.

براساس این گزارش در چند هفته اخیر مسئولان مربوط بحث‌های زیادی بر سر تصمیم گیری برای اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ویژه سفر‌های نوروزی داشته اند و در نهاد‌های مختلف صحبت‌های متفاوتی به میان آمده و گا‌ها شاهد اختلاف نظر‌هایی در این زمینه بوده ایم که نتیجه گیری نهایی را تا کنون به تعویق انداخته است.


به طور مثال، مسئولان تا کنون بر شکننده بودن شرایط و رعایت بیش از پیش فاصله گذاری اجتماعی و مهم تر از آن خودداری از سفر‌های غیرضروری، سخن می‌گفته اند، اما چند هفته پیش حرف‌هایی در مورد سفر‌های ایمن و به اصطلاح سبز با رعایت تمام و کمال شیوه نامه‌های بهداشتی به میان آمده است.

با گذشت چند هفته از این مجادلات و اظهار نظر‌ها و با توجه به نزدیک شدن به سال جدید هنوز جزئیات دقیقی مبنی بر اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های سفر‌های نوروزی و رنگ بندی شهر‌ها و استان‌ها اعلام نشده است و صرفا مباحثی در مورد کلیات ممنوعیت سفر به استان‌های قرمز و نارنجی مطرح شده که به یک نتیجه گیری واضح و مشخص نیازمند است.

البته چندی پیش هم محمد اسلامی وزیر راه وشهرسازی درباره آخرین تمهیدات وزارت راه وشهرسازی برای انجام سفرهای نوروزی هم با اشاره بر اینکه  هیچ مصوبه‌ای برای عدم فعالیت شرکت‌های حمل و نقل عمومی صادر نشده است، گفت: ملاک فعالیت ناوگان هوایی، ریلی و جاده‌ای کشور، رعایت شیوه نامه‌های کرونایی است.

او ادامه داد: ملاک فعالیت همه دستگاه‌ها را رعایت مصوبات ستاد ملی کرونا اعلام کرد و افزود: این مصوبات به هیچ وجه در ناوگان حمل و نقل عمومی زیر پا گذاشته نمی‌شود و چنانچه شرکتی در رعایت شیوه نامه‌ها کوتاهی کند با آن برخورد خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه ناوگان حمل و نقل عمومی باید آماده سرویس دهی مناسب به هموطنان باشد، گفت: آنچه در مصوبات ستاد کرونا قید شده این است که در شهر‌های نارنجی و قرمز، محدویت‌های بیشتر باشد.

وزیر راه و شهر سازی، سفر با حمل و نقل عمومی را مطمئن‌ترین نوع سفر خواند و گفت: سامانه‌های صدور بلیت به سامانه‌های وزارت بهداشت متصل شدند و برای افرادی که مبتلا به کرونا هستند بلیط صادر نمی‌شود ضمن اینکه رعایت قوانین بهداشتی هم در پایانه ها، هم کادر اجرایی و هم مسافران با دقت رصد می‌شود.

او ادامه داد: گرفتن تست کرونا، برای سفر‌های بین المللی و سفر به استان‌های قرمز همچون خوزستان، الزامی است و این قوانین با دقت رصد می‌شود.

براساس این گزارش هرچند با وجود درخواست های بسیار توسط مسئولان در بخش های مختلف مبنی بر انجام ندادن سفرهای غیر ضروری امیدواریم دولت در حوزه های مختلف حمل ونقلی تمهیدات لازم را به کار ببرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل ونقل سفرهای نوروزی ستاد ملی مقابله با کرونا سامانه وزارت بهداشت حمل و نقل عمومی استان خوزستان سفرهای نوروزی کرونا اعلام سفر به شهر تست کرونا شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۷۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود

ایسنا/گیلان معاون سازمان راهداری، خواستار تحلیل تصادفات در سطح استان ها شد و بیان کرد: متولیان حوزه ایمنی راه ها، لکه های حادثه خیز را شناسایی کنند و محور به محور به تحلیل آمارهای سه ساله تصادفات بپردازند.

رضا اکبری امروز، ۸ اردیبهشت ماه در جلسه ایمنی راه های استان گیلان، با اشاره به نقش موثر مدیران و راهداران در کاهش سوانح جاده ای، اظهار کرد: متولیان حوزه ایمنی راه ها اقدام به بررسی آمارهای سه ساله سوانح و تصادفات جاده ای در استان مربوطه کنند.

وی با تاکید بر لزوم ارائه راهکارهای جدید برای کاهش تلفات در تصادفات جاده ای، افزود: استان های گردشگری مانند گیلان نیازمند ایمنی راه ها هستند.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با اشاره به گزارش های بین المللی، سهم جاده در تصادفات را زیر ۱۰ درصد دانست و تصریح کرد: جاده در سوانح ترکیبی سهم بالایی دارند و سهم عامل انسانی را تشدید می کند.

اکبری، هزینه کرد در حوزه زیرساخت های راه را موجب افزایش ایمنی دانست و عنوان کرد: جاده های استاندارد راننده استاندارد می سازد و لذا متولیان حوزه راهداری باید بیشترین مسئولیت پذیری را داشته باشند تا شاهد کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن باشیم.

وی ماموریت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و پلیس راه و دستگاه های حوزه حمل و نقلی را خطرشناسی و نجات بخشی دانست و یادآور شد: باید اعتبارات را به سمت رفع نقاط پر خطر ببریم.

معاون سازمان راهداری، خواستار تحلیل تصادفات در سطح استان ها شد و بیان کرد: متولیان حوزه ایمنی راه ها، لکه های حادثه خیز را شناسایی کنند و محور به محور به تحلیل آمارهای سه ساله تصادفات بپردازند؛ روسای ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای باید این آمارها را در شهرستان خود استخراج و بهترین و موثرترین راهکار برای کاهش تصادفات را اعلام کنند.

وی یکی از مشکلات حوزه ایمنی راه در استان گیلان را کمبود علائم راهنمایی و رانندگی و یا جانمایی غیر اصولی آنها دانست و خاطرنشان کرد: تابلوهای راهنمایی و رانندگی به کاربران جاده کمک می کند و لذا نباید در بین تابلوهای تبلیغاتی کنار جاده محو شود.

غلامعلی نیک فهم، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان نیز، این استان را دارای بالغ بر ۱۳ هزار کیلومتر راه همسنگ دانست و اظهار کرد: ۹۲۰۰ کیلومتر راه روستایی داریم و مابقی راه اصلی و بزرگراه و فرعی است.

وی با اشاره به کوهستانی بودن گیلان، هزینه های راهداری را بسیار بالا دانست و گفت: افتتاح هشت کیلومتر باقی مانده آزادراه قزوین - رشت کمک بسیار بزرگی به ورودی های استان کرد و شاهد کاهش ترافیک در پیک سفرها هستیم.

مدیرکل راهداری گیلان همچنین به افتتاح تقاطع میدان گیل لاهیجان اشاره کرد و یادآور شد: محور سنگر به سیاهکل نیز دارای پیشرفت ۹۰ درصدی بوده و به زودی تکمیل می شود.

نیک فهم از رفع هفت نقطه پر حادثه استان در قالب آشکارسازی و نصب روشنایی و ایمن سازی طی سال گذشته خبر داد و بیان کرد: در طرح نوروزی امسال یک میلیون و ۷۳۴ هزار و ۹۱۸ دستگاه خودرو وارد استان شد، اما شاهد کاهش تصادفات بودیم.

وی بالغ بر ۵۰ درصد تلفات در حوادث جاده ای را مربوط به عابران پیاده و موتورسواران دانست و اضافه کرد: از فردا آموزش ایمنی تردد این دو قشر را از شهرستان شفت آغاز می کنیم و این روند ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازرسی از کارگاه های پرخطر تشدید می‌شود
  • آنچلوتی آدامس می‌جود چون سیگار ممنوع است!‏
  • اجاره خانه به این افراد ممنوع شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • شناسایی ۶۵۰ کارگاه پرخطر در قزوین
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!