Web Analytics Made Easy - Statcounter

مبلغ ۳۲۰ هزار تومان هزینه برای تماشای یک فیلم توسط یک خانواده چهار نفره در سال ۱۴۰۰ در حالی محاسبه می‌گردد که برای تمامی بخش‌های هزینه حداقلی در نظر گرفته شده است، حال اگر این خانواده بخواهد سینما را به واقع در سبد کالای خود قرار داده و در ماه حداقل ۴ فیلم تماشا کند باید نزدیک به یک میلیون و سیصد هزار تومان خرج کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - سینما همواره به عنوان مهمترین تفریح همگانی در سراسر کشور‌های جهان محسوب می‌شود، صنعتی که می‌تواند علاوه بر درآمدزایی و ایجاد چرخه اقتصادی مناسب در فرهنگ سازی نیز عاملی مهم محسوب شود.

طی سال‌های گذشته سینما رشد قابل توجهی در آمار فروش داشته است، شنیدن ارقام میلیاردی و رکوردشکنی آثار چرخه اکران هم اتفاق تازه و عجیبی نبوده است، هرچند این ارقام به واسطه افزایش قیمت بلیت بوده و در نقطه مقابل تعداد مخاطب کاهش یافته است.

در این میان موضوعات و محتوای آثار سینمایی همواره مورد بحث منتقدین، اهالی رسانه و سینماگران بوده است. با توجه به استقبال مردمی از سینما‌ها مساله اینکه چه آثاری می‌تواند به ارتقا سطح فرهنگی کشور کمک کرده و چه آثاری سطح سلیقه مخاطب را پایین می‌آورند چالشی است که همواره سینما با آن روبرو بوده است.

خانواده‌هایی که سینما را به عنوان یکی از کالا‌های مهم در سبد فرهنگی خود قرار داده اند بدون شک از جهات مختلف به امر سینما رفتن و فیلم دیدن نگاه می‌کنند که مساله بهای بلیت سینما می‌تواند یکی از مهم‌ترین این مسائل باشد.

با توجه به تعدد ساخت و افزایش قابل توجه پردیس‌های سینمایی در شهر تهران، این روز‌ها اکثر نقاط تهران از جمله شمال مرکزیت، جنوب، غرب و شرق در نزدیکی خود حداق یک یا دو پردیس سینمایی می‌بینند که می‌تواند مکانی برای گذران یک آخر هفته سینمایی باشد. البته افزایش سطح کیفی سینما‌ها و احداث پردیس‌های سینمایی در کنار بالا بردن رضایت مخاطبین متعاقباً افزایش قیمت بلیت سینما‌ها را نیز به همراه داشته است.

البته سینمای سال ۹۹ هیچکدام از تعابیر فوق را در خود جای نداد، سینمای کرونا زده‌ای که شاهد فروش چند میلیونی اکثریت آثار بود، اکثریت سینما‌ها بسته بودند و آثار اکران شده هم پشت سر یکدیگر با شکست روبرو می‌شدند، حال با وجود عدم رغبت حضور مخاطبان در سینما و ادامه شیوع کرونا طرح افزایش قیمت بلیت سینما از سوی شورای صنفی نمایش به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رسیده است.

شنیده‌ها حاکی از آن است که قیمت بلیت سینما‌ها در سال آتی حداقل ۳۰ هزار تومان خواهد بود، افزایش ۱۰ هزار تومانی نسبت به سال جاری آن هم در شرایطی که طبیعتا باید برای جذب دوباره مخاطب به سالن‌های خالی فکری اندیشیده شود، البته افزایش قیمت بلیت سینما طبعا همین تعداد اندک را هم از سینما دور خواهد کرد.

با وجود تمام خطراتی که بیماری کرونا به همراه دارد حال اگر خانواده‌ای بخواهد آخر هفته خود را در سینما سپری کند چه مبلغی را باید در سال ۱۴۰۰ هزینه کند؟

اگر پایه قیمت بلیت سینما را ۳۰ هزار تومان در نظر بگیریم یک خانواده ۴ نفره به طور حداقلی باید ۱۲۰ هزار تومان را برای بلیت سینما کنار بگذارد، این در حالی است که هزینه رفت و آمد خانوار برای تماشای فیلم هم می‌توان در کمترین حالت هر نفر ۲۰ هزار تومان محسوب کرد که جمعا به مبلغی معادل ۸۰ هزار تومان می‌رسد.

تا اینجای کار یک خانواده چهار نفره اگر بخواهد در سال آینده به سینما برود با صرفا برای بلیت و رفت و برگشت ۲۰۰ هزار تومان کنار بگذارد، حال اگر این خانواده بخواهد به عنوان وعده غذایی یا میان وعده در سینما خوراکی مصرف کند باید حداقل به ازای هر نفر ۳۰ هزار تومان کنار بگذارد، این مبلغ در مجموع هزینه یک خانواده چهار نفره برای تماشای سینما را به ۳۲۰ هزار تومان می‌رساند.

مبلغ ۳۲۰ هزار تومان هزینه برای تماشای یک فیلم توسط یک خانواده چهار نفره در سال ۱۴۰۰ در حالی محاسبه می‌گردد که برای تمامی بخش‌های هزینه حداقلی در نظر گرفته شده است، حال اگر این خانواده بخواهد سینما را به واقع در سبد کالای خود قرار داده و در ماه حداقل ۴ فیلم تماشا کند باید نزدیک به یک میلیون و سیصد هزار تومان خرج کند.

باید دید در دوره‌ای خانواده‌ها به دلیل بیماری کرونا و مسائل اقتصادی هزاران دلیل برای سینما نرفتن دارند، این افزایش ناگهانی قیمت بلیت سینما تا چه بر میزان مخاطب سینما‌ها در سال ۱۴۰۰ تاثیر خواهد گذاشت.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار سینما سینمای ایران یک خانواده چهار نفره افزایش قیمت بلیت قیمت بلیت سینما برای تماشای سال ۱۴۰۰ هزار تومان سینما ها حال اگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۸۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزگار متفاوت زنان اراکی

روزنامه شرق نوشت: دیدار تیم‌های آلومینیوم اراک و پرسپولیس عصر روز گذشته در شرایطی به میزبانی اراکی‌ها برگزار شد که خبری از حضور تماشاگران زن در این ورزشگاه نبود. اراک که از ابتدای فصل تا پیش از این دیدار یکی از شهر‌های همیشه در صحنه برای ورود زنان به ورزشگاه بود، جدیدا با محدودیت‌هایی همراه شده است. این محدودیت مربوط به نامه چند روز قبل سازمان لیگ است که به طور رسمی عنوان کرده بود تا زمان برطرف‌شدن نواقص «زیرساخت»، اجازه ورود زنان اراکی به ورزشگاه داده نمی‌شود.

از آنجا که پیش‌از‌این، «زیرساخت» کاربرد‌های متفاوتی در این بحث پیدا کرده، بدیهی است که این مورد نمی‌تواند توجیه‌کننده واردنشدن زنان به ورزشگاه در اراک باشد. به نظر می‌رسد اصل داستان مربوط به اتفاقی است که در دیدار آلومینیوم اراک با استقلال در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر رخ داد؛ دیداری که با برتری استقلالی‌ها به پایان رسید؛ ولی در انتهایش با ورود یک جیمی‌جامپ خانم و رفتن به سمت کاپیتان استقلال همراه شد. آن صحنه، به‌ویژه در آغوش کشیدن چندثانیه‌ای سیدحسین حسینی، باعث شد تا جنجال جدیدی شکل بگیرد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هم سریعا دست به کار شد و کاپیتان استقلال را ۳۰۰ میلیون تومان جریمه و سپس او را از همراهی تیمش در یک دیدار هم محروم کرد. از آنجا که حساسیت‌های به‌وجودآمده در این بخش زیاد شد، سازمان لیگ هم دست به کار شده و اجازه ورود مجدد زنان اراکی به ورزشگاه برای تماشای بازی را نداده است؛ پس بعید است که زیرساختی که از ابتدای فصل تا به الان مشکلی برای حضور زنان نداشته، یکباره در عرض چند روز دچار اشکال شود و مانع از حضور زنان شود.

محرومیت زنان اراکی از تماشای بازی روز گذشته در شرایطی رقم خورده که سازمان لیگ در اقدامی بحث‌برانگیز، زنان تبریزی را هم مجددا از ورود به ورزشگاه و دوباره به بهانه مهیا‌نبودن زیرساخت محروم کرده است. این اتفاق در حالی رخ داده که کلا زنان تبریزی در این فصل فقط یک بازی توانسته‌اند برای تماشای بازی تیم‌شان به ورزشگاه بروند و از ابتدا تا به الان از این امر محروم بوده‌اند. اگرچه هنوز دلیل چندان مشخصی برای این تصمیم در تبریز عنوان نشده؛ ولی محرومیت زنان اراکی بحث‌های متعددی را در پی داشته است.

بحث اصلی در‌این‌میان این است که آیا اصولا ورود یک جیمی‌جامپ به زمین مسابقه باید با محرومیت کلی تماشاگران همراه باشد یا خیر؟ بر کسی پوشیده نیست که فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه‌هایی به فدراسیون فوتبال ایران خواستار حضور زنان در ورزشگاه شدند. این دو نهاد تأکید کرده‌اند که نه برای بازی‌های تیم ملی؛ بلکه برای همه بازی‌های لیگ برتر، حضور زنان در ورزشگاه الزامی است. امری که اگرچه ابتدا به صورت گزینشی رقم خورد؛ ولی رفته‌رفته با پیشتازی چند شهر به سمت بلیت‌فروشی هم رفت و زنان علاقه‌مند به فوتبال توانستند بعد از سال‌ها، به طور رسمی به ورزشگاه بروند.

فدراسیون فوتبال ایران در این مسیر به صورت قطره‌چکانی عمل کرد و رفته‌رفته تعداد ورزشگاه‌هایی را که زنان می‌توانستند در آن برای تماشای بازی بروند، بیشتر کرد. البته شهر‌های اصلی از‌جمله تهران، اصفهان و تبریز از این مقوله جدا ماندند که بعد‌ها با پافشاری بیشتر کنفدراسیون فوتبال آسیا، ورزشگاه آزادی هم به فهرست ورزشگاه‌هایی که زنان می‌توانند برای تماشای بازی‌های لیگ برتر به آن بروند، اضافه شد. گو اینکه محل استقرار زنان در این ورزشگاه به قدری نامناسب است که شأن حضور این قشرِ علاقه‌مند هرگز رعایت نشده است. درباره دو کلان‌شهر دیگر هم که ممنوعیت‌ها به قوت خود باقی است؛ در تبریز که دوباره ورود زنان به ورزشگاه ممنوع شده و در اصفهان که کلا اجازه ورود به آن‌ها برای تماشای بازی‌های لیگ برتر داده نشده است.

به غیر از این مورد، در چند شهر دیگر از‌جمله همین اراک، از ابتدای فصل تا‌کنون زنان علاقه‌مند به فوتبال بدون هیچ مشکلی به ورزشگاه می‌رفتند که این مورد هم به‌تازگی با محدودیت‌هایی همراه شده است. مشخص نیست ممنوعیتی که گریبان زنان علاقه‌مند به فوتبال در اراک را گرفته، چه زمانی برداشته شود؛ ولی این پرسش ذهن بسیاری را درگیر کرده که چطور، با فرض انجام یک اشتباه از سوی یک فرد، تنبیهی گروهی در نظر گرفته می‌شود که مانع از حضور دیگر زنان اراکی در ورزشگاه می‌شود؟ آیا در این زمینه نمی‌شد برخورد بهتری با زنان شود و آن‌ها را در این برهه از علاقه‌ای که به حضور در ورزشگاه نشان داده بودند، منع نکرد؟ آن‌هم در شرایطی که برای مسائلی بحث‌برانگیزتر که در ذهن مردم تأثیر بسیار عمیق‌تری دارد، برخورد متفاوتی شده است.

ضمن اینکه این مورد با توجه به حساسیت‌هایی که پیش‌از‌این از سوی نهاد‌های بین‌المللی فوتبال نشان داده شده، اهمیت وافری دارد و می‌تواند منجر به آماتور‌شدن لیگ فوتبال ایران شود. ابتدای همین فصل بود که انتشار نامه‌ای از مسئولان سازمان لیگ نشان داد در صورت راه‌نیافتن زنان به ورزشگاه، ای‌اف‌سی این اختیار را دارد تا مسابقات لیگ ایران را بی‌اعتبار جلوه داده و حتی مشکلاتی برای تیم ملی در پی داشته باشد. آیا بهتر نیست قبل از رسیدن به آن مرحله، مسئولان تصمیم مناسبی در این موارد اتخاذ کنند؟

دیگر خبرها

  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • بلیت سینما بعد از دو ماه دوباره گران شد
  • سفر وزیر ورزش به تایلند برای تماشای فینال فوتسال آسیا
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • تمساح خونی و سال گربه زیر سایه مست عشق
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • با کمتر از ۲ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم ؟
  • به تماشای بوستان‌های شهرکرد در بهار بنشینید + تصاویر
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰