Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در مراسم سالگرد تأسیس و رونمایی از نشان جدید بنیاد فرهنگی البرز گفت: بنیاد فرهنگی البرز یکی از شعب مهم وقف در کشور با نیت بلند، درخور و به‌زمان است.

خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف، حجت‌الاسلام‌والمسلمین«سید مهدی خاموشی»، در این مراسم بنیاد فرهنگی البرز را یکی از شعب مهم وقف در کشور با نیت بلند، درخور و به زمان دانست و گفت:نیتی که در این وقفنامه آمده، جایزه علمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما سعی کرده‌ایم این موقوفه را بهینه کنیم یکی از ثمرات بهینه کردن این موقوفه افزایش جوایز آن است.


 
وی ادامه داد: دفتر مرکزی این موقوفه عوض شده است که وضعیت بهتری از دفتر قبلی دارد. سعی شده ارتباطات این بنیاد با وزارتخانه‌های تخصصی  به‌صورت قوی‌تری پیگیری شود به‌عنوان‌مثال با وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، ارتباطات دقیقی برقرار کرده‌ایم به جهت این‌که نخبگان را به ما معرفی کنند ما هم  شاخصه‌های انتخاب نخبگان علمی را رشد بدهیم.


 
حجت الاسلام خاموشی بابیان اینکه جایزه بنیاد البرز می‌تواند تنوع پیدا کند، افزود:  باید جنبه معنایی جایزه بنیاد البرز را تقویت کنیم مثل حمایت از یک اختراع.


 
وی با تأکید بر اینکه سازمان اوقاف برای دانش‌بنیان‌ها برنامه خاصی دارد، تصریح کرد: بیش از ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان در رشته‌های مختلف با ما وارد مذاکره شده‌اند و بیش  از ۳۰ شرکت دانش‌بنیان با ما وارد قرارداد مشارکت یا نوع دیگری از قرارداد شده اند.


 
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه استارت آپ ها می‌توانند بنیاد البرز را حمایت کنند، گفت: همین نخبگانی که از بنیاد البرز جایزه دریافت می‌کنند می‌توانند برای این منظور ساماندهی شوند.


 
خاموشی اضافه کرد: خیلی از اندیشه‌هایی که به تولید منجر شده و می‌تواند اقتصاد درون‌زا را توسعه بدهد و حمایت کند همین دانش‌بنیان‌هایی هستند که توانمندی‌های زیادی دارند.


 
وی یادآور شد: در آینده بیشتر از این جایزه خواهید شنید و مردم،دانش آموزان، طلاب،دانشجویان، صاحبان اختراع و اکتشاف بیشتر به آن توجه خواهند کرد. نیت این واقف خالصا لوجه الله است و تأکید کرده است که فقط از منابع خود بنیاد این جایزه تأمین بشود.


 
خاموشی سپس به‌مرور توصیه‌های رهبر انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی درزمینهٔ توسعه علم و دانش پرداخت و گفت: ما می‌خواهیم از طریق بنیاد البرز بر شتاب علمی کشور بیافزاییم.

 

 بنابراین گزارش،«حیدر ارشدی» مدیر عامل بنیاد فرهنگی البرز در این مراسم با بیان گوشه‌ای از تاریخچه بنیاد فرهنگی البرز و اهداف شکل‌گیری آن گفت: در سال جاری و علی‌رغم تمامی مشکلات ناشی از پاندمی کرونا، با دو هدف تاکید بر تعطیل ناپذیر بودن وقف و همچنین بهتر کردن حال دل مردم، موفق شدیم دو همایش سالانه نخبگان و دانش آموزی را در سطح کشور برگزار کنیم و طی آن با اهدای قریب دو میلیارد تومان جایزه نقدی از بیش از یکصد نفر از نخبگان علمی کشور در بخش دانشمندان، مخترعان، طلاب، دانشجویان و دانش آموزان تقدیر کنیم.



 حیدر ارشدی افزود: بنا داریم همایش ملی نخبگان پنجاه و نهمین سال جایزه بنیاد البرز را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خردادماه سال ۱۴۰۰ برگزار کنیم.



رئیس همایش ملی جایزه بنیاد البرز با بیان اینکه فرایند انتخاب نفرات تا پایان سال جاری ادامه دارد و دانشجویان تمامی رشته ها و دانشگاه ها می توانند مدارک و مستندات خود را به معاونت دانشجویی دانشگاه های خود ارائه دهند، افزود: اسامی نفرات واجد شرایط تا ۲۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۰ توسط مراجع ذیصلاح به کمیته علمی جایزه بنیاد البرز معرفی می شوند و منتخبین برتر در آن کمیته داوری و انتخاب می شوند.



عضو هیئت امنای بنیاد فرهنگی البرز با بیان اینکه در آبان ماه سال ۱۴۰۰ طی همایش ملی دانش آموزی پنجاه و نهمین سال جایزه بنیاد البرز از دانش آموزان برتر پایه های نهم و دوازدهم تقدیر می شود، گفت: در رویکرد جدید بنیاد فرهنگی البرز برای دوره آتی، تمامی دانش آموزان می توانند در سایت جایزه بنیاد البرز به نشانیwww.alborzprize.ir ثبت نام کرده و در صورت واجد شرایط بودن، مدارک و مستندات خود را در آن سامانه بارگذاری کنند. بدین ترتیب نفرات واجد شرایط، پس از بررسی اولیه به وزارت آموزش و پرورش معرفی می شوند تا پس از تایید مدارک ایشان، نفرات نهایی توسط کمیته علمی جایزه بنیاد البرز معرفی شوند.



ارشدی با بیان اینکه تاکنون چندین همایش علمی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شده، گفت: بنیاد فرهنگی البرز از ۵۸ سال پیش تاکنون بدون دریافت هرگونه کمک مالی از خیرین و نهاد‌های دولتی با هدف توسعه و ترغیب علم و دانش فعالیت خود را آغاز کرده و این روند همچنان ادامه دارد.

مدیر عامل بنیاد فرهنگی البرز در پایان ضمن تشکر از نهادهای همکار، به رشد سه برابری رقم نقدی جوایز طی دو سال اخیر اشاره نمود و گفت: در نظر داریم مجدداً رقم جایزه را در سال آینده و پس از تصویب در هیئت امنای بنیاد افزایش دهیم.

 

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: بنیاد البرز فرهنگ وقف سازمان اوقاف و امور خیریه بنیاد فرهنگی البرز جایزه بنیاد البرز سازمان اوقاف دانش آموزان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۸۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امیرحسین میرابادی اظهار داشت: طی این چند روز شاهد برگزاری مهم‌ترین و بزرگترین رویداد صادراتی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه توانمدی های صادراتی (ایران اکسپو) بودیم. هدف اصلی نمایشگاه، معرفی و نمایش آخرین دستاوردها و محصولات ایرانی برای مجموعه‌های خارجی است.

به گفته او، این رویداد بستر و ظرفیت خوبی را برای ارائه توانمندی شرکت‌ها و صنایع ایرانی به کشورهای مختلف دنیا در قالب بازدید هیأت‌های تجاری فراهم کرده و آی‌هیت نیز به عنوان بستر اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه نقش موثری را ایفا کرد.

وی “نقش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور” را یکی از بخش های بسیار مهم در حوزه تعاملات بین‌المللی خواند و افزود: بدون شک دستاوردهای درخشان علمی کشورمان و صنعتی سازی این دستاوردها طی سال‌های گذشته ظرفیتی بی نظیر را برای رشد صادرات ایران فراهم کرده است. نمایشگاه اکسپو با معرفی این تولیدات و دستاوردها به بازار جهانی نقش به سزایی در جهش شرکت های دانش بنیان خواهد داشت.

به گفته رییس سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین‌المللی در ایران اکسپو، شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی حضور فعالی داشتند و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به نسبت دوره‌ پیشین، رشد ۴۰ درصدی را تجربه کردند.

میرآبادی ادامه داد: در این نمایشگاه، ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان با توانمندی صادراتی، دستاوردهای علمی و فناورانه خود را به نمایش گذاشتند.

وی، این رشد را تنها از منظر کمی ندانست و به رشد کیفی محصولات نیز اشاره کرد و افزود : در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو کیفیت و تنوع محصولات دانش‌بنیان ایرانی نیز تقویت چشم‌گیری داشت؛ در نمایشگاه ایران اکسپوی امسال هزار و ۵۰۰ محصول فناورانه حوزه‌های مختلف به نمایش درآمده است.

به گفته او، این نمایشگاه علاوه بر اینکه ظرفیت و فرصت بی نظیری را به صنعتگران و شرکت های دانش بنیان ایرانی برای معرفی خود به بازارهای هدف جهانی و مشتریان بین المللی کالا و خدمات آنها می دهد، بستر بی نظیری برای نمایش فرهنگ و تمدن ایرانی به شرکت کنندگان خارجی و همچنین ایجاد و توسعه دیپلماسی فرهنگی و همچنین علمی بین ایران و دیگر کشورهای جهان به شمار می آید.

پر رنگ شدن اقتصاد دانش‌بنیان در سبد اقتصاد کشور

وی ضمن اشاره به رشد سه برابری صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲، گفت: سال گذشته میزان صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان‌ دو میلیارد دلار را رد کرد که نویدبخش اتفاقات بسیار خوبی از جمله نقش آفرینی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کلان کشور است.

میرآبادی ادامه داد: هدف ما در سال ۱۴۰۳ ادامه این مسیر با قوت بیشتر است. در همین راستا موضوع حمایت از تنوع بخشی به مقاصد صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد بازارهای جدید، رفع موانع پیش‌روی شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه صادرات و توسعه بازار بین‌الملل از جمله ظرفیت‌هایی است در دستور اقدام قرار داده‌ایم.

وی افزود: امید است در پایان سال ۱۴۰۳ شاهد رشد ۵۰ درصدی صادرات دانش‌بنیان‌ها به نسبت سال ۱۴۰۲ باشیم.

میرآبادی در بخش پایانی سخنان خود، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در تعاملات خارجی‌ را سبب ارتقا جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تعاملات بین‌المللی و شناخته شدن بیشتر کشورمان به عنوان یک کشور پیشرفته فناور دانست و بیان کرد: این موضوع مورد توجه و تاکید بسیار رییس جمهوری اسلامی ایران هم قرار گرفت و در افتتاحیه نمایشگاه اکسپو نیز به این موضوع اشاره داشتند.

کد خبر 6094242 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز