Web Analytics Made Easy - Statcounter

پادرمیانی اسماعیلی برای دانشگر موجب نشد تا دل فرهاد مجیدی در این باره نرم شود و فعلاً رضایت به بازگشت دانشگر نداده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در تمرین آخر استقلال پس از یک روز تعطیلی اتفاقات جالبی رخ داد که یکی از آنها واسطه شدن فرشید اسماعیلی برای بازگرداندن محمد دانشگر به تمرینات و جلوگیری از اخراج این رفیق جنوبی‌اش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دو که خارج از فضای تیم هم دوستی و رفاقتی نزدیک با هم دارند در پایان بازی با پیکان بر سر موضوعی با هم به جر و بحث پرداخته و در نهایت عصبانیت محمد دانشگر منجر به درگیری‌اش با بهزاد غلامپور و یک هوادار شد که فرهاد مجیدی با استناد به تکرار این قبیل مسائل در طول فصل جاری این بازیکن را در اختیار باشگاه قرار داد.

فرشید اسماعیلی که یک پای این ماجرا بوده و خودش را مقصر می‌دانست که باعث عصبانیت محمد دانشگر شده بود، در تمرین تیمش پس از تعطیلی یک روزه در رختکن و زمین چمن با فرهاد مجیدی حرف زد و از او خواست تا محمد دانشگر را ببخشد ولی ظاهراً طولانی شدن این عذرخواهی غیر مستقیم موجب نشد تا دل فرهاد مجیدی در این باره نرم شود و فعلاً رضایت به بازگشت دانشگر نداده است.

تصاویر منتشر شده از سوی باشگاه استقلال از تمرین آخر این تیم که مانند روزهای قبل پشت درهای بسته برگزار شد، بیانگر این موضوع بود که اسماعیلی در حال حرف زدن با مربیان تیم از جمله فراز کمالوند و بهزاد غلامپور است و می‌خواهد به نوعی آنها را متقاعد کند که فرهاد مجیدی را راضی به بازگشت دانشگر کنند. جالب این بود که سرمربی استقلال پیرو همین اتفاقات در صحبتی که انجام داد مشخص کرد در ارتباط با مسائل اخلاقی با هیچ ‌کس شوخی ندارد؛ جایی که گفت: «همه ما باید قدر این پیراهن با ارزش را بدانیم؛ حتی اگر در زمین مسابقه شکست بخوریم، اجازه نمی‌دهیم اخلاق، عزت و اعتبار باشگاه بزرگ استقلال خدشه‌دار شود. به همه بازیکنان استقلال تأکید می‌کنم که حرمت این پیراهن مقدس را نگه دارند و اصول اخلاقی و شخصیت باشگاه را همواره مد نظر قرار دهند. اگر چیزی جز این رقم بخورد، با کسی تعارف نداریم و با او برخورد خواهیم کرد. هیچ نامی بزرگ‌تر از استقلال نیست. در اینجا، استقلال سالار است و بازیکن‌سالاری جایی در تیم استقلال ندارد».
با این وضعیت بعید است مجیدی یکی، دو روز پس از بیان این حرف‌ها دانشگر را به تیم برگرداند و این احتمال هست که پس از بازی با ماشین‌سازی با وساطت کاپیتان یا یکی، دو بازیکن دیگر با گرفتن تعهد و جریمه سنگین مالی دانشگر را به تمرینات تیم برگردانند.

خبر ورزشی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرشید اسماعیلی استقلال فرهاد مجیدی فرهاد مجیدی محمد دانشگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۲۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحوم مجتهدی غرب را می‌شناخت اما غرب زده و شیفته غرب نبود

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز معلم ویژه برنامه استاد فلسفه و غرب شناس برجسته کریم مجتهدی با عنوان «یک عمر معلم» صبح امروز در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد و اصحاب علوم انسانی برگزار شد.

محمدمهدی اسماعیلی در این مراسم گفت: بنده در دوره دکتری سال ۱۳۸۱ خدمت مرحوم مجتهدی بودم و دو نیم سال را نزد ایشان درس گرفتم. یک نکته جالب تاکید ایشان بر استفاده و پاسداری از زبان فارسی بود. به طوری که ما حتی برای دوره تحصیلی نمی‌توانستیم از کلمه «ترم» استفاده کنیم. این در حالی است که ایشان دانش وسیعی در حوزه غرب و زبان‌های لاتین داشت. بنده در روزهای پایانی عمرشان هم به دیدن شأن رفتم و همیشه به شاگرد ایشان بودن افتخار می‌کردم.

وی افزود: در سال ۹۲ و ۹۳ که هنوز مسئولیت اجرایی در دولت و وزارت خانه نداشتم وقت بیشتری در پژوهشگاه می‌گذراندم. خاطرم است یک بار وقتی از جلوی در اتاق ایشان رد شدم، رفتم داخل تا با ایشان سلام و علیکی داشته باشم، از من پرسیدند چه می‌کنی و گفتم در دانشگاه تهران تدریس می‌کنم. ایشان گفت بنشین تا برائت یکسری نکات معلمی را بگویم که باید یاد بگیری و در آن جلسه که حدود ۴۰-۳۰ دقیقه طول کشید به طور مفصل درباره اخلاق معلمی صحبت کردیم. بنده همیشه از ایشان درس گرفتم.

اسماعیلی ادامه داد: مرحوم مجتهدی تا آخرین لحظه کار معلمی را رها نکرد و از این جهت می‌توان به ایشان لقب معلم همیشگی را داد. ایشان در کلاس درس دقت بسیاری داشتند، علاوه بر اینکه بسیار منظم و وقت شناس بودند. به طوری که هیچکس نمی‌توانست سر کلاس‌های ایشان دیر بیاید.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان گفت: ایشان غرب را می‌شناخت اما غرب زده و شیفته غرب نبود، در عوض شیفتگی عمیقی به دارایی‌های ایران و سنت اصیل ایرانی-اسلامی داشت. مرحوم مجتهدی زنده است چون آثارش در بین هزاران دانشجو و اساتید وجود دارد.

کد خبر 6092085 سارا فرجی

دیگر خبرها

  • ۶۳۰ پنل‌خورشیدی بین عشایر ایلام توزیع می‌شود
  • ماموریت سخت نکونام در تبریز: دبل کردن تراکتور
  • آمادگی کابوس پرسپولیس برای حضور در ال‌کلاسیکو
  • داوران هفته بیست و پنجم لیگ برتر مشخص شد
  • داور بازی‌های حساس استقلال و پرسپولیس مشخص شد
  • فرزاد مجیدی: فرهاد جذاب‌ترین گزینه ایران و امارات است
  • دو برادر در بازی‌های سرنوشت‌ساز استقلال و پرسپولیس
  • مرحوم مجتهدی غرب را می‌شناخت اما غرب زده و شیفته غرب نبود
  • برادران حیدری داوران حساس ترین بازی های هفته بیست و پنجم لیگ برتر
  • «حیدری»‌ها داوران دیدارهای حساس پرسپولیس و استقلال شدند!