Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل موسسه مهر وماه با بیان اینکه توانمند کردن زنان سرپرست خانوار یا مادران کودکان کار، جلوی کار کودکان را می‌گیرد، گفت: بازارچه‌های آنلاین نوروزی راهی برای حمایت از این زنان است.

به گزارش برنا؛ افخم صباغ، مدیرعامل موسسه مهر وماه با بیان اینکه در همه روزهای کرونایی دست از آموزش کودکان کار برنداشته‌ایم، گفت: هدف این موسسه آموزش تحصیلی به کودکان کار و بازمانده از تحصیل و توانمند کردن زنان سرپرست خانوار و مادران کودکان کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه در دوران قرنطینه کلاس ها به صورت آنلاین و گاه حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی برقرار است، خاطرنشان کرد: کلاس اولی ها به خاطر شرایط خاص شان با رعایت پروتکل های بهداشتی و در نوبت های جداگانه به مدرسه فراخوانده شدند و گروه های سنی دیگر و کلاس های تقویتی به صورت آنلاین و با معلمان حرفه ای انجام شده است.

مدیرعامل موسسه مهر و ماه بابیان اینکه زیرساخت های آموزشی باید تغییر یابد،گفت: با ارایه شیوه های درست باید این کودکان را جذب مدرسه و آموزش کرد تا کمتر دچار دلزدگی از تحصیل شوند.

صباغ با بیان اینکه در مدت شیوع بیماری کرونا تعداد مراجعات بیش از قبل شده، افزود: خانواده های بیشتری چه از نظر آموزش به فرزندان و چه حمایت از خود تحت پوشش موسسه درآمده اند.

او تاکید کرد: کارآفرینی در شرایط بحران برای ما اهمیت ویژه ای دارد، زیرا زن و مادر مهارت دیده و توانمند، اجازه نمی دهد فرزندش از تحصیل بازمانده و کودک کار بشود.

او بیان کرد: کارگاه های خیاطی، پته دوزی، سوزن دوزی و... در مجموعه فعال تر از قبل به کار خود ادامه می دهند و تولیدات این زنان تونمند در بازارچه نوروزی آنلاین به فروش می رسد و عواید حاصل از آن به خود آنان برمی گردد.

صباغ اضافه کرد: در کنار این کلاس ها همچنین با برگزاری جلسات مشاوره برای این زنان تکنیک های مختلف مواجهه با بحران و... نیز به آنها آموزش داده می شود.

مدیرعامل موسسه مهر وماه با بیان اینکه در دوره کرونا خدمات این موسسه چند برابر شده، گفت: افزایش تعداد مربیان، کلاس های بیشتر، تولید محتوا برای کلاس های آنلاین و استخدام نیروی انسانی از جمله اقداماتی است که دراین مدت انجام شده است و امیدواریم با حمایت و توانمند کردن زنان سرپرست خانوار و مادران کودکان کار، جلوی کار کودک را بگیریم.

منبع: ایرنا

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زنان زنان سرپرست خانوار بازارچه های آنلاین زنان سرپرست خانوار کودکان کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۳۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، کارگردان فیلم سینمایی «لازانیا» درباره ساخت فیلم انیمیشن و ارتباط بهتر مخاطب با این آثار گفت: من به سینمای انیمیشن نیز علاقه دارم و اتفاقاً دو طرح برای ساخت اثر در این قالب نوشته‌ام. من هیچ‌گاه به دنبال کسب جایزه از جشنواره‌ها نبودم و سینمایی که مورد علاقه‌ام بوده را دنبال کردم و در فیلم‌هایم به فضای فانتزی همواره توجه داشته‌ام. سینمای من غیر از فیلم «دزد و پری» که مختص مخاطب خردسال است، معمولاً سینمایی است که مخاطبش خانواده‌ها هستند و سعی دارم قصه‌پردازی کنم و فانتزی را هم به خوبی می‌شناسم. سریال «دیو و ماه پیشونی» همزمان در چهار پلتفرم پخش شد توانست جزو پربیننده‌ترین سریال‌های کودک و نوجوان شبکه نمایش خانگی باشد. در این سریال سعی کردم خانواده‌ها و کودکان را به شاهنامه و کتابخوانی علاقه‌مند کنم و جالب است که در زمان پخش خانواده‌هایی که حتی بچه‌های ۵ یا ۶ساله داشتند و بچه‌هایشان توان خواندن و نوشتن نداشتند هم از علاقه‌مند شدن آن‌ها به شاهنامه می‌گفتند و این برای من اتفاق بسیار خوشایندی بود. متأسفانه همانطور که پیش‌تر گفتم شرایط سینمای کودک بسیار بد است و اگر حمایت نهادهای دولتی نباشد ساخت فیلم تقریباً غیرممکن است. همیشه مسئولان شعارهای خوبی برای حمایت از این سینما مطرح کرده‌اند اما هیچ‌گاه عملکردی که شاهد بودیم در حد شعارهای مطرح شده نبوده و واقعیت موجود در سینمای کودک بسیار ناامیدکننده است.


این کارگردان درباره موضوع فیلم «والدین امانتی» توضیح داد: اولین مسئله‌ام برای ساخت یک فیلم کودک و نوجوان سرگرم‌کننده بودن اثر است. در «والدین امانتی» یکی از مفاهیمی که مدنظر داشتم مسئله محیط زیست بود. متأسفانه محیط زیست ما با بی‌توجهی در خطر از دست رفتن است و به نظر من بسیار مهم است که نسل جدید نگاهی دلسوزانه به محیط زیست داشته باشد.

وی افزود: لوکیشن فیلم «والدین امانتی» در جنگل‌های هیرکانی است که درخت‌هایی مربوط به قرن‌ها قبل در آن حضور دارند و شاید برخی درختان مربوط به چهارهزار سال پیش باشند اما متأسفانه امسال شاهد بودم که نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ هزار درخت را قطع کرده‌اند تا یک پارکینگ بسازند و اتفاقاتی اینچنین نشان می‌دهد که ما درباره محیط زیست نیاز به فرهنگ‌سازی داریم. همانطور که گفتم یکی از دغدغه‌های من همین مسئله بود و قصد داشتم اهمیتش را به کودکان گوشزد کنم و فکر می‌کنم مهم‌ترین مسئله برای نجات محیط زیست این است که به کودکانمان حفاظت از آن را آموزش دهیم. موضوع بعدی که در این فیلم مدنظر داشتم موضوع خانواده و احترام به پدر و مادر بود. خانواده برای من کلمه‌ای قابل احترام است و سعی کردم در قالبی سرگرم‌کننده اهمیت آن را برای کودکان و نوجوانان بازگو کنم.

قناعت در پایان اظهاراتش تأکید کرد: خوشبختانه از نتیجه کار و محصول نهایی رضایت دارم و اکران آنلاین نیز تا الآن برایم با بازخوردهای خوبی همراه بوده و از مسئولان فیلم‌نت نیز تشکر می‌کنم که شرایطی را برای اکران این اثر فراهم کردند.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900919

دیگر خبرها

  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • اقدام پسندیده شاگردان حسینی پس از پرسپولیس(عکس)
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان