Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@13:58:46 GMT

راه‌اندازی کارخانه تولید چادر مشکی با کمک بخش خصوصی

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۲۴۰۲۶

راه‌اندازی کارخانه تولید چادر مشکی با کمک بخش خصوصی

محمدعلی شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، گفت: کارخانه نای زرین خوانسار در سال77 راه‌اندازی شد که در ابتدا برای تولید پارچه پیراهنی با 30 نفر نیرو آغاز به کار کرد. در سال 85 خط تولید پارچه چادر مشکی نیز در این کارخانه راه‌اندازی شد که با ظرفیت 160 نیرو آغاز به کار کرد، اما سال 87 تعرفه ورود چادر مشکی از 72 درصد به 16 درصد کاهش یافت، در نتیجه سیل واردات  چادر مشکی مشکلات زیادی برای کارخانه ما ایجاد کرد و اقساط عقب‌افتاده بانک‌ها، بدهی به تأمین اجتماعی، سازمان مالیات، ‌اداره آب و برق و سایر مشکلات باعث شد تا در بهمن 91 این کارخانه به تعطیلی و تملک توسط بانک درآید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت اصلی این کار نیز واردات بی‌رویه پارچه چادر مشکی و وابستگی صد درصدی کارخانه به مواد اولیه تولید مانند نخ، مواد شیمیایی و رنگ بود که آن هم با تعرفه 25 تا 32 درصد وارد می‌شد.

وی گفت: جالب است مواد اولیه با تعرفه 32 درصد و خود پارچه چادر مشکی با تعرفه 16 درصد وارد می‌شد، همچنین نرخ سود بانکی به گونه‌ای بالا بود که تولید نمی‌توانست پاسخگوی سود بانکی باشد، در نتیجه زیان انباشته‌ای نصیب کارخانه شد تا در نهایت در بهمن 91 به تعطیلی کشیده شد.

این مدیر جهادی گفت: امسال که سال جهش تولید بود به بسیج اصناف مراجعه کردیم و با کمک آنها و نیز سرمایه‌گذار بخش خصوصی که 40 میلیارد تومان سرمایه جدید تزریق کرد، با پرداخت بدهی برق، تأمین اجتماعی و مالیاتی و سایر بدهی‌ها این کارخانه در شهریور ماه امسال فک پلمب شد و از 21 بهمن 99 مجددا کارخانه با نصب ماشین‌آلات جدید راه‌اندازی شد.

شفیعی گفت: سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور بسیار کمک کردند تا کارخانه از تملک بانک خارج شود و با همکاری مدیران استان اصفهان و شهرستان خوانسار مشکلات اداری، بانکی و نیز امتیاز انشعاب آب، برق، گاز و فاضلاب برقرار شده و در 21 بهمن کارخانه مجدد با ظرفیت 5 میلیون متر در فاز اول راه‌اندازی شد و در فاز دوم که قرار است شهریور 1400 انجام شود، این ظرفیت به 10 میلیون متر پارچه چادر مشکی و ظرفیت اشتغال 200 نیروی کار به صورت مستقیم می‌رسیم.

وی در مورد این که آیا هنوز مواد اولیه از طریق واردات تأمین می‌شود گفت: در حال حاضر 80 درصد ارزش ریالی مواد اولیه در داخل تأمین می‌شود، فقط 20 درصد از طریق واردات انجام می‌شود در حالی که قبلا صد درصد مواد اولیه وارداتی بود.

مدیرکارخانه نای زرین گفت: اگر ظرفیت کارخانه به 10 میلیون متر برسد، می‌توانیم 10 درصد نیاز کشور به پارچه چادر مشکی را تأمین کنیم.

به گفته حیدری پارچه تولیدی از نظر کیفیت و استاندارد قابل رقابت با پارچه‌های کره‌ای است و امیدواریم بتوانیم کل نیاز کشور را در داخل تولید کنیم.

شفیعی گفت: راه‌اندازی مجدد کارخانه با صد درصد سرمایه بخش خصوصی انجام گرفت و تا به حال برای راه‌اندازی مجدد هیچ ا عتباری از بانک نگرفته‌ایم، در حال حاضر یک شریک با آورده 40 میلیارد تومانی گرفته‌ایم، قرار است فاز 3 کارخانه هم راه اندازی شود و تا سقف 400 میلیارد تومان برای تولید چادر مشکی سرمایه گذاری شود.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: بخش خصوصی تولید چادر مشکی پارچه چادر مشکی راه اندازی شد مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۴۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد وحیدی ظهر پنجشنبه طی بازدیدی از یکی از کارخانه‌های احیا شده در مشهد مقدس اظهار کرد: از ابتدای دولت در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و این اقدام استاندار برای حمایت از تولید تا پایان دولت، توسط ایشان باید پیگیری و ادامه پیدا کند.

وزیر کشور بیان کرد: خراسان رضوی در حوزه احیای بنگاه‌های اقتصادی راکد عملکرد خوبی داشته است.

وی با اشاره به آمار این کارخانه‌ها افزود: از ابتدای دولت در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و احیا شدند.

وحیدی اظهار کرد: این بنگاه‌های اقتصادی در حوزه صنعت «صنوف تولیدی و واحدهای تولیدی»، معدن، کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی بودند که به چرخه تولید برگشتند.

وزیر کشور خطاب به نماینده عالی دولت در خراسان رضوی تاکید کرد: جای دارد استاندار خراسان رضوی با همین رویه و روش که منجر به احیای واحدهای تولیدی شد، حمایت خود را از کارخانه‌ها تا پایان دولت ادامه دهد.

وی تصریح کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، همه ما باید دست به دست هم دهیم تا کارنامه‌ای ماندگار از این عرصه به یادگار بگذاریم.

کد خبر 6088655

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی