Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-29@11:09:28 GMT

خرید اینترنتی گل را از پارسی‌ گل تجربه کن

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۲۴۲۷۳

خرید اینترنتی گل را از پارسی‌ گل تجربه کن

 وبگاه «پارسی‌ گل» که شرکت خلاق «به‌روز اندیشان پارسی‌گل» آن را در سال ۹۷ راه‌اندازی کرده است، از جامع‌ترین فروشگاه‌های آنلاین گل و گیاه است که در حال حاضر محصولات آن شامل انواع گل‌های تزئین شده مانند دسته گل، سبد گل، جعبه گل و تاج گل و همین‌طور انواع گیاهان آپارتمانی مانند گیاهان گلدانی، کاکتوس، بامبو، بُن‌سای و تراریوم (باغ شیشه‌ای) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اگر به‌دنبال خرید گل به‌صورت شاخه‌ای باشید و یا قصد تهیه ملزومات گل و گیاه مانند خاک گلدان و مکمل‌های غذایی را داشته باشید، پارسی‌گل یکی از بهترین انتخاب‌ها در میان فروشگاه‌های اینترنتی این حوزه است.

مدیرعامل و هم‌بنیان‌گذار شرکت «به‌ روز اندیشان پارسی‌ گل»، درباره داستان شکل‌گیری و همین‌طور فعالیت‌های سایت پارسی‌ گل به جام‌جم می‌گوید: «ما با گردآوری تیمی متشکل از جوانان متخصص در حوزه‌های فناوری اطلاعات (IT) و کشاورزی، شرکت «به‌روز اندیشان پارسی‌گل» را در سال ۹۷ و در شهر اصفهان به‌طور رسمی ثبت کردیم و خوشبختانه بلافاصله موفق به اخذ گواهی «خلاقیت و فناوری» از سوی معاونت علمی نهاد ریاست‌جمهوری شدیم. پروژه اصلی شرکت ما، ایجاد محیطی جذاب و امن در بستر اینترنت بود که در آنجا هر کاربری بتواند فرآیند انتخاب، سفارش، پرداخت وجه و دریافت انواع گل و گیاه را به‌راحتی و با سرعت انجام دهد. به‌همین منظور سایت پارسی‌گل را با هدف تکمیل زنجیره تولید تا مصرف، در حوزه گل وگیاه راه‌اندازی کردیم.»

علی‌ اکبر براهیمی می‌افزاید: «استارت‌آپ پارسی‌گل در سه زمینه خرده‌فروشی، عمده‌فروشی و صادرات گل‌ها و گیاهان مختلف فعالیت می‌کند که در حال حاضر بخش خرده‌فروشی آن در حال ارائه خدمات به مشتریان گرامی است و بخش‌های عمده‌فروشی و صادرات نیز به‌صورت پایلوت فعال شده‌اند. به‌امید خداوند متعال، پس از رفع بحران‌های ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا و همچنین بهبود وضع اقتصادی کشور، این دو بخش نیز به‌طور کامل خدمت‌رسانی به خریداران گل‌های شاخه‌بریده را در داخل و خارج از مرزهای ایران آغاز خواهد کرد.»

لزوم حمایت برای کمک به صادرات گل

او می‌افزاید: «در بحث صادرات، کشورهای منطقه مانند روسیه، عراق، گرجستان، ارمنستان، پاکستان و حتی ترکیه، می‌توانند بازار بسیار خوبی برای فروش گل و گیاه ما باشند؛ اما متأسفانه در این حوزه صادرکنندگان و تجار ایرانی، دسترسی مناسب به منابع تولید ندارند و نمی‌دانند در هر بازه زمانی چه حجمی از گل‌ها و گیاهان در دسترس آنها قرار دارد. علاوه بر این، همان مقداری از محصولات گیاهی که برای صادرات در دسترس قرار دارد نیز به‌دلیل نبود قوانین و زیرساخت‌های لازم، بسته‌بندی نامناسب و ضعف در سایر بخش‌هایی که منجر به صادرات یک کالا می‌شود، از رسیدن به قطار صادرات باز می‌مانند. در نهایت همین عوامل هستند که باعث شده‌اند کشور ما نتواند به سهم خودش از بازار گل و گیاه منطقه برسد و در غیاب ایران، کشورهایی مانند ترکیه، بازار را در اختیار خودشان گرفته‌اند و مشغول بهره‌برداری از آن هستند.»



براهیمی در پایان صحبت‌هایش، ضمن اشاره به حمایت‌نشدن از سوی نهادها و سازمان‌های دولتی مربوطه، خاطرنشان می‌کند: «کسب‌وکارهای نوپایی مانند پارسی‌گل که با سرمایه شخصی راه‌اندازی و اداره می‌شوند، به حمایت‌های همه‌جانبه از سوی دولت و نهادهای وابسطه به آن نیاز دارند. از سازمان‌هایی مانند جهاد کشاورزی که در ارتباط مستقیم با حوزه گل و گیاه هستند انتظار می‌رود، حداقل در زمینه تبلیغات یا تسهیل برخی از روندهای اداری، کمک‌های غیرمادی‌شان را از ما دریغ نکنند.»

خرید به‌ صرفه از «پارسی‌ گل»

مدیر‌عامل پارسی‌گل در خصوص تفاوت‌هایی که پلتفرم پارسی‌گل با سایر سایت‌های فروش گل و گیاه دارد، می‌گوید: «بیشتر فروشگاه‌های آنلاین گل، درواقع گل‌فروشی‌هایی هستند که برای بیشتر دیده شدن و گسترش خدماتشان، اقدام به راه‌اندازی سایت کرده‌اند؛ اما پارسی‌گل با هدف ایجاد یک بازارچه (Market Place) آنلاین برای فعالان حوزه گل و گیاه، پا به این عرصه گذاشته است. یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان گل و گیاه در کشور، آسیبی است که دلالان و واسطه‌ها به این صنعت وارد می‌کنند و در بسیاری از موارد با افزایش کاذب قیمت‌ها، تا چند برابر تولیدکننده سود مالی می‌برند. ما می‌خواهیم با کمک فناوری اطلاعات، بستری را آماده کنیم که تولید‌کنندگان گل و گیاه بتوانند با استفاده از آن، محصولات‌شان را بی‌واسطه در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهند.»

براهیمی ادامه می‌دهد: «در سطح عمده‌فروشی، هدف پارسی‌گل یکپارچه کردن بازار گل در کشور است تا تولیدکنندگان یک منطقه بتوانند محصولاتشان را در سراسر کشور عرضه کنند و جامعه مخاطب آنها به مصرف‌کنندگان همان منطقه محدود نشود. یکی دیگر از ویژگی‌های پارسی‌گل، تولید محتوای تخصصی در زمینه گل و گیاه و ارائه مشاوره تلفنی رایگان است. علاقه‌مندان به انواع گل‌های زینتی و گیاهان آپارتمانی می‌توانند با مراجعه به سایت و وبلاگ پارسی‌گل، به تعداد زیادی از مقالات مرتبط با این حوزه دسترسی پیدا کرده یا درخواست مشاوره خود را ثبت کنند تا متخصصان ما با آنها تماس گرفته و راهنمایی لازم را در اختیارشان قرار دهند. همچنین ارسال محصولات ما فعلا در دو شهر تهران و اصفهان صورت می‌گیرد، اما در آینده‌ای نزدیک و همزمان با اجرایی شدن فاز دوم از طرح توسعه کسب‌و‌کار پارسی‌گل، ارسال انواع گل‌ها و گیاهان را در سراسر کشور پوشش خواهیم داد.»

فراز سهیلی آزاد - نشان ایرانی 2 / روزنامه جام جم 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نشان ایرانی 2 پارسی گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۴۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کشور‌های نفت و گازخیز عمدتاً به درآمد‌های حاصل از فروش این منابع وابسته هستند. ما هم از این قاعده استثنا نیستیم. دشمن با توجه به این موضوع، از این امر به عنوان یک پاشنه آشیل استفاده کرد و به تحریم صنایع نفت و گاز کشورمان مبادرت کرد.

دولت سیزدهم به اعمال سیاست‌هایی در راستای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. طرح‌هایی مانند اتکا به خود، استفاده از ظرفیت دانش بنیانی کشور، صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها، سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و عرضه نفت به مینی ریفاینری‌ها در شرق آسیا مدنظر قرار گرفت.

توسعه زنجیره ارزش محصولات نیز از جمله راهکار‌هایی بود که با جدیت دنبال شد. مجلس نیز به ریل گذاری قانونی برای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. در شرایطی که دسترسی کشور به اقلام راهبردی در صنایع نفت و گاز مسدود شده بود، قانون ترک تشریفات مناقصه و جهش تولید دانش بنیان به کمک آمد.

با اجرای قوانینی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، وزارت نفت بیشترین استفاده را از دستاورد‌های دانش بنیانی داشت و تولید نفت و گاز کشور ادامه یافت. در زمینه فروش نیز سیاست‌هایی مانند فروش نفت به پالایشگاه‌های فراسرزمینی و مینی پالایشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت.

برای دسترسی به وجوه مربوط به نفت و گاز نیز از روش‌هایی مانند تهاتر و استفاده از ارز‌هایی غیر از دلار بهره بردیم. در نهایت این سیاست‌ها ما را به فروش نفت و گاز در شرایط تحریم رساند.

نظرات محمدطاهر رحیمی، سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور را در ادامه می‌خوانید. رحیمی با اشاره به این موضوع که بر اساس آمار سازمان گمرک کشور طی سال ۱۴۰۲ توانستیم حدود ۳۶ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت داشته باشیم، تصریح کرد: با در نظر گرفتن این موضوع که در حال فروش نفت با تخفیف هستیم و قیمت نفت بین ۷۰ تا ۷۳ دلار است، روزانه قریب به ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار بشکه نفت فروخته ایم. صادرات نفت تا این حد قطعاً موفقیت ویژه‌ای برای دولت سیزدهم و وزارت نفت در شرایط تحریمی محسوب می‌شود.  

وی ادامه داد: این موضوع جای تأمل و تحسین دولت دارد که با چه استراتژی‌هایی توانستیم به این میزان فروش نفت داشته باشیم. اولین سیاست درستی که دولت در راستای افزایش فروش نفت کشور به اجرا گذاشت، تلاش در راستای کاهش تکثر فروشندگان نفت بود.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام دولت در کاهش تکثر فروشندگان و ایجاد نوعی تمرکز مدیریت صادرات نفت کشور مثبت ارزیابی می‌شود. این اقدام اثرات مثبتی دارد که تأثیرگذاری آن را در موفقیت کشور در فروش نفت دیدیم.

رحیمی گفت: دومین اقدام مثبتی که دولت انجام داد این بود که حداقل بخشی از صادرات نفت کشور در قالب صادرات نفت به پالایشگاه‌های کشور‌های دیگر انجام شد. عملاً طرح پالایشگاه‌های فراسرزمینی برای کشور در دستور کار قرار گرفت که اقدام مثبتی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: در طرح مورد بحث، به جای اینکه صادرات نفت را به طور مستقیم به دیگر کشور‌ها داشته باشیم، نفت به پالایشگاه‌های نیمه کاره یا از کار افتاده کشور‌های دیگر تحویل داده شد. این پالایشگاه‌ها با کمک فنی ایران راه اندازی شدند و توانستند به پالایش نفت بپردازند و فرآورده تولید کنند. از این طریق، عواید ارزی بیشتری نصیب کشورمان شد.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام مثبت سوم که دولت به اجرا گذاشت، باز کردن حساب ویژه روی کشور چین بود. این کشور امکان خنثی سازی تحریم‌ها را به واسطه نظام پولی و مالی اش می‌تواند برایمان فراهم کند. چین از موضوع صادرات نفت ایران به این کشور به لحاظ سیاسی و راهبردی سود می‌برد. زیرا پکن از نفت روسیه بی نیاز می‌شود و این موضوع برای چین اهمیت زیادی دارد.

رحیمی گفت: ما تلاش کردیم با تکیه بر سه اقدام مهم در جهت تنوع بخشیدن به مقاصد صادراتی، پالایشگاه‌های کوچک مقیاس و همچنین تمرکز بر بازار شرق آسیا و نظامات جدید تسویه مالی با چین بوده است که از فرصت به دست آمده استفاده کردیم و به صادرات نفت خود به مشتریان جدید پرداختیم. این سیاست گذاری‌های هوشمندانه دولت فروش نفت در شرایط تحریم را میسر کرد.

دیگر خبرها

  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و سپاهان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • مرکز عمده فروشی جوراب در بازار تهران کجاست؟
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران