Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@15:55:53 GMT

راه‌اندازی دومین کارخانه تولید پارچه چادر مشکی

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۲۵۹۳۰

راه‌اندازی دومین کارخانه تولید پارچه چادر مشکی

قائم مقام سازمان بسیج اصناف با بیان اینکه حدود ۹۰ درصد پارچه چادر مشکی از طریق واردات تامین می‌شود گفت: با همت بسیج و با کمک بخش خصوصی دومین کارخانه تولید چادر مشکی در ایران راه‌اندازی شد.

به گزارش مشرق، محمد حیدری قائم مقام سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی، افزود: با توجه به سال جهش تولید و با تدوین برنامه پنج ساله در زمینه تولید و خودکفایی پارچه چادر مشکی امسال با کمک بسیج و بخش خصوصی دومین کارخانه تولید پارچه چادر مشکی در کشور راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: بازگشت کارخانه چادر پس از ۹ سال تعطیلی

وی گفت: ایران بزرگ‌ترین مصرف کننده پارچه چادر مشکی در دنیاست ولی حدود ۹۰ درصد از آن وابسته به واردات است و در خوش‌بینانه‌ترین حالت فقط ۱۰ درصد از آن از تولید داخل تأمین می‌شود.

به گفته حیدری از مصرف سالانه ۹۰ میلیون متر پارچه چادر مشکی، ۸۰ میلیون متر وارداتی و حداکثر ۱۰ میلیون متر در داخل تولید می‌شود.

قائم مقام سازمان بسیج اصناف اظهار داشت: هر سال به اندازه سرمایه ایجاد ۵ کارخانه با ظرفیت ۱۰ میلیون متر ارز کشور برای واردات پارچه چادر مشکی خارج می‌شود. اگر هر کارخانه ۲۵ میلیون دلار خرج داشته باشد، سالانه حدود ۱۵۰ میلیون دلار ارز فقط برای واردات پارچه چادر مشکی از کشور خارج می‌شود.

بیشتر بخوانید: چرا برای واردات پارچه چادر مشکی باید ناز کره و ژاپن بکشیم؟

به گفته وی قرار است با راه‌اندازی کارخانه‌های تولید پارچه چادر مشکی علاوه بر تأمین نیاز داخلی برای صادرات به کشورهای منطقه نیز فعالیت کنند. در این زمینه به کارخانه‌هایی که تعطیل، راکد و یا نیمه فعال شده‌اند قرار شد با کمک بسیج و انگیزه داخلی خط تولید پارچه چادر مشکی راه‌اندازی شود که اولین مجموعه نساجی که منطبق با استانداردهای روز دنیا پارچه چادر مشکی تولید می‌کند، کارخانه نای زرین خوانسار است که این کارخانه به مدت ۹ سال تعطیل بود اما با انگیزه جهادی به میدان آمد و بسیج نیز حمایت کرد و دوباره راه‌اندازی شد.

حیدری در مورد این که چه حمایت‌هایی صورت گرفت گفت:‌در قدم اول کمک کردیم پلمب کارخانه که در سال ۹۱ انجام شده بود، باز شود و در شهریور امسال کارخانه از پلمب خارج شده، همچنین انشعابات آب، گاز، برق، تاسیسات و سیستم فاضلاب برقرار شده، بدهی مالیاتی، بدهی به تأمین اجتماعی پرداخت شد و با انگیزه جهادی مدیران این کارخانه و کمک بسیج در بهمن امسال شروع به تولید کرده، در حالی برای رسیدن به روال عادی تولید بین ۱۲ تا ۱۸ ماه طول می‌کشد، اما با انگیزه جهادی و در سال جهش تولید این کارخانه در کمتر از ۴ ماه راه‌اندازی شد و در روز ولات حضرت زهرا(س) و بزرگداشت مقام زن، کارخانه تولید چادر مشکی با ظرفیت ۱۰ میلیون متر راه‌اندازی شد.

قائم مقام سازمان بسیج اصناف همچنین در مورد بازار فروش این محصولات گفت: امروز در جلسه‌ای با حضور فعالان اصناف سایتی به نشانی «با چادر» راه‌اندازی شده که قرار است توزیع سراسری در کشور انجام دهد.

بیشتر بخوانید: آشنایی با انواع مدل‌های چادر مشکی

وی همچنین گفت: امسال با کمک اصناف با راه‌اندازی خط تولید ماسک روزانه تا ظرفیت ۲۰ میلیون عدد ماسک تولید کردیم و در این راستا ۱۷ هزار شغل ایجاد شد. در حال حاضر نه تنها نیاز کشور به ماسک تأمین شده، بلکه مجوز صادرات هم گرفته شده و صادرات ماسک سه لایه با پارچه ملت بلون انجام می‌شود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا چادر مشکی بخش خصوصی محمد حیدری ایران حضرت زهرا مشرق تولید پارچه چادر مشکی کارخانه تولید راه اندازی شد میلیون متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۵۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد وحیدی ظهر پنجشنبه طی بازدیدی از یکی از کارخانه‌های احیا شده در مشهد مقدس اظهار کرد: از ابتدای دولت در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و این اقدام استاندار برای حمایت از تولید تا پایان دولت، توسط ایشان باید پیگیری و ادامه پیدا کند.

وزیر کشور بیان کرد: خراسان رضوی در حوزه احیای بنگاه‌های اقتصادی راکد عملکرد خوبی داشته است.

وی با اشاره به آمار این کارخانه‌ها افزود: از ابتدای دولت در استان خراسان رضوی تعداد ۳۰۸ کارخانه راکد به چرخه تولید بازگشتند و احیا شدند.

وحیدی اظهار کرد: این بنگاه‌های اقتصادی در حوزه صنعت «صنوف تولیدی و واحدهای تولیدی»، معدن، کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی بودند که به چرخه تولید برگشتند.

وزیر کشور خطاب به نماینده عالی دولت در خراسان رضوی تاکید کرد: جای دارد استاندار خراسان رضوی با همین رویه و روش که منجر به احیای واحدهای تولیدی شد، حمایت خود را از کارخانه‌ها تا پایان دولت ادامه دهد.

وی تصریح کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، همه ما باید دست به دست هم دهیم تا کارنامه‌ای ماندگار از این عرصه به یادگار بگذاریم.

کد خبر 6088655

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار شد
  • فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • بیمارستان ‌صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در «میربگ» دلفان راه‌اندازی می‌شود
  • تولد اولین نوزاد طرح نفس در کوهدشت
  • برگزاری مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج