Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@01:00:43 GMT

وزیر علوم: به برخی دانشگاه‌ها نمی‌توان دانشگاه گفت

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۲۶۴۳۴

وزیر علوم: به برخی دانشگاه‌ها نمی‌توان دانشگاه گفت

به گزارش تابناک، ایلنا نوشت: منصور غلامی مبنی بر اینکه چقدر از اهداف‌تان تاکنون محقق شده و چه موانعی برای آنها داشته‌اید؟ گفت که یکی از آفت‌های آموزش عالی گسترش کمی و مطالعه نشده بود. این مساله در حوزه جغرافیایی یعنی توزیع مراکز و موسسات در کشور نمود داشته است لذا ابن موضوع نیاز به یک بازنگری دارد. من از قبل شروع وزارت با این موضوع درگیر بودم، پیش‌تر مصوبه‌ای به عنوان ساماندهی آموزش عالی در نظر گرفته شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هر صورت تلاش شد از رشد برخی مراکز ضعیف جلوگیری شود، حتی رهبری تاکید کردند یک بررسی در خصوص اینکه ما در کشور به چه تعداد دانشگاه نیاز داریم صورت بگیرد. از این رو یک مصوبه برای آن تعریف شد. بلافاصله گروه های کارشناسی در این زمینه تشکیل شد و ما بیش از یک سال روی این طرح کار کردیم و در شورای عالی انقلاب فرهنگی مجددا توسط دبیر به وزارت علوم ارجاع شد.
وزیر علوم گفت: هدف در ابتدا کیفی سازی آموزش عالی و ماموریت گرا کردن دانشگاه‌ها بوده است. وقتی از هر موسسی هدف آنها را می‌پرسیدیم می‌گفتند که می‌خواهیم دانشگاه تهران شویم، آیا می‌توان دوباره دانشگاه تهرانی دیگر خلق کرد؟ دانشگاه باید بتواند آثار علمی و فرهنگی خودش را داشته باشد و قرار نیست که هیات علمی‌ها محصور شوند و باید بین المللی شوند.

وی افزود: ما در کیفی سازی از تشکیل و ادامه موسسات کوچک و ضعیف جلوگیری می‌کنیم و آنهایی هم که از قبل تشکیل شده‌ بودند را به مراکز اصلی آنها در استان وصل می‌کنیم. ما دربرخی استان‌ها مراکزی داریم که فقط ۵ عضو هیات علمی دارد که اصلا نمی‌توان به آن دانشگاه گفت و اصلا نمی‌خواهند بگذارند که دانشگاه پایه آن استان به این مرکز سرویس دهد و به آنجا وصل شود.

وزیر علوم افزود: موانع اصلی ما در جهت کیفی سازی، ماموریت گرایی و ساماندهی این است در حالی که وزارت علوم کارشناس اصلی آموزش عالی است ولی در برخی مناطق و محل ها ورودهایی می‌شود که اذهان مردم را هم دچار تشویش می‌کند و این تصور اشتباه وجود دارد که وزارت علوم می‌خواهد مراکز ما را تعطیل کند در حالی که هیچ مرکز دولتی تعطیل نشده است. کلیه موسسات وابسته به دستگاه‌های دولتی و سایر دستگاه‌ها تعطیل شد مگر اینکه که در تاسیس آنها قانون وجود داشته باشد مثل وزارت دفاع، وزارت نفت، صدا و سیما.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مهدی باکری حداقل دستمزد بمباران شیمیایی حلبچه چهارشنبه سوری سید احمد خمینی منصور غلامی وزیر علوم دانشگاه ها مهدی باکری حداقل دستمزد بمباران شیمیایی حلبچه چهارشنبه سوری سید احمد خمینی آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۶۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: عین‌اللهی: درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شد

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1228471 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • تشدید اعتراض حامیان فلسطین در مراکز آموزش عالی آمریکا