Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرداربوعلی گفت: حضور در این جشنواره وتولید آثار فاخر باموضوع شهیدسپهبد حاج قاسم سلیمانی توفیقی است که نصیب شرکت کنندگان شده‌است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس اجتماعی شیرازه، آئین اختتامیه جشنواره عصر سلیمانی‌ها با حضور سردار یدالله بوعلی فرمانده سپاه فجرفارس به‌همت سازمان فضای مجازی سپاه فجر در بستر فضای مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار یدالله بوعلی ضمن تبریک اعیادمبارک ماه‌شعبان گفت: نخبگان و فعالان فرهنگی فارس همواره در خط مقدم حرکت‌های انقلابی نقش آفرینی کرده‌اند.   وی خاطرنشان کرد: حضور در این جشنواره و تولید آثار فاخر با موضوع شهیدسپهبد حاج قاسم سلیمانی توفیقی است که نصیب شرکت کنندگان شده و از تلاش‌های ایشان تقدیر می‌کنیم.    فرمانده سپاه فجر فارس افزود: مسیر شهید سلیمانی به پیروزی ختم خواهد شد.     محمد صحت رئیس سازمان فضای مجازی سپاه فجر فارس نیز در این مراسم، عصر کنونی را عصر تفکر سردار سلیمانی دانست و گفت: معتقدیم قرن جدید قرن تفکر سردار سلیمانی است به‌همین نام جشنواره خود را برای ارائه محتواهای فاخر هنری و رسانه‌ای که به‌مناسبت نخستین سالگرد شهادت سردار دل‌ها برگزار شد، «عصر سلیمانی‌ها» انتخاب کردیم.   وی ضمن قدردانی از همراهی دستگاه‌هایی نظیر جهاددانشگاهی، بسیج هنرمندان، کمیته امداد و ارشادفارس در برپایی این جشنواره که سپاه فجر را یاری رساندند، گفت: این جشنواره در دو بخش رویدادی و مسابقه‌ای برگزار شد که بخش رویدادی آن در سطح استان و توسط گردان‌های سایبری بسیج اجرا شد و بخش مسابقه‌ای آن به‌صورت عمومی است و اقشار مختلف مردم  در آن شرکت کردند.   صحت با تصریح اینکه جشنواره مذکور در ۴ قالب فیلم کوتاه، پویانمایی، نرم‌افزار اندروید و پوستر و در دو بخش موضوعی و ویژه اجرا شد، گفت: موضوع ویژه این جشنواره شامل مکتب سلیمانی، ما ملت امام حسینیم و ما ملت شهادتیم و موضوعات فرعی آن هم شامل شهدای مقاومت، مذاکره، پیروزی انقلاب، نفوذ، ویروس کرونا، شهدای ترور و سواد رسانه‌ای بودند.   رئیس سازمان فضای مجازی سپاه فجر ادامه داد: به‌طور کلی 723 اثر به دبیرخانه جشنواره در بخش رویدادی ارسال شد که از این تعداد 204 اثر پوستر، 86 اثر پویانمایی، 16 نرم‌افزار و 96 فیلم کوتاه بوده است که از این تعداد 402 اثر هم وارد مرحله نهایی داوری شدند.   وی با بیان اینکه 250 مورد آثار ارسالی به تلگرام جشنواره بوده است، گفت: در بخش پوستر 3 نفر، نرم‌افزار یک نفر و سایر رشته‌ها دو نفر به‌عنوان برگزیده این جشنواره انتخاب شدند.    صحت اظهار کرد: در بخش مسابقه‌ای نیز 78 هزار نفر بازدید از وصیت‌نامه شهید سلیمانی داشتیم که 20 هزار نفر در مسابقه آن شرکت کردند و در نهایت امروز از میان 7 هزار و 200 نفر قرعه‌کشی اهدای جوایز انجام می‌شود.   رئیس سازمان فضای مجازی سپاه فجر در پایان گفت: یکی دیگر از برنامه‌های این مراسم افتتاح مراکز متنای سازمان فضای مجازی سپاه شهرستان‌های لارستان، جهرم و کازرون است.     در ادامه این مراسم برگزیدگان جشنواره اعلام و قرعه‌کشی مسابقه وصیت‌نامه شهید سلیمانی نیز انجام شد که در بخش فیلم کوتاه مصطفی کیا، میلاد امینی موحد، امیدرضا خیرخواه به عنوان نبراول تا سوم معرفی شدند، همچنین در بخش نرم افزار مهرداد پارسافرد نفردوم، سید مصطفی موسوی نژاد نفر سوم شدند که در این بخش کسی حائز رتبه برتر نشد، در بخش پوستر محمد اسماعیلی، سید محمد حسینی، مصطفی صبوری به عنوان نفر اول تا سوم معرفی شدند، همچنین در بخش پویانمایی مجید آردا نفردوم و امین گودرزی‌پور به عنوان نفرسوم برگزیده شد. انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان فضای مجازی سپاه فجر نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۷۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پدر، مادر، ما متهمیم ...

وقتی در اتوبوس انسان‌هایی را می‌بینی که بعد از دوران پرتلاطم کرونا علیرغم مریضی هنوز با ماسک و دستمال بیگانه‌اند و با عدم رعایت خود ده‌ها نفر را در این شرایط سخت درگیر بیماری می‌کنند ، وقتی در کوچه تنگ ، با ماشین کنار می‌کشی تا ماشین روبرو بدون دردسر عبور کند و در ادامه نگاه طلبکارانه را دشت می‌کنی، وقتی در جشن چهارشنبه‌سوری ،به جای آتش بازی و جشن و شادی و استفاده از وسایل امن امروزی با مواد محترقه وحشتناک و خطرناک جشن تاریخی با فوت بیش از ۲۰ نفر و مشکلات بیمارستانی بیش از ۲۰۰۰ نفر را نظاره می کنی ، وقتی در عصر حاضر هنوز بنا به عدم رعایت بدیهیات و اصول اولیه بهداشت فردی باید با بوی نامطبوع و کثیفی بسوزی و بسازی ، وقتی در زندگی امروزی هنوز اصول اولیه آپارتمان نشینی را جانیفتاده می‌بینی ، وقتی توانایی و درک و فهم مردم از روابط متقابل در تمامی نقش‌ها را در مرز فاجعه رصد می‌کنی ، وقتی آمارهای فرهنگی ، اجتماعی را به گِل نشسته می‌بینی ، وقتی ...

چندی‌ست به رفتار و کردار عموم مردم بیشتر حساس و دقیق شده‌ام و گویی هرچه بیشتر دقیق می‌شوم عمق دردناک ماجرا بیشتر هویدا می‌شود.

آنچه می‌بینم چیزی جز زوال فرهنگی نیست. دیگر کار از معضلات بزرگ فرهنگی گذشته، مشکلات به عدم رعایت سطوح ابتدایی فرهنگ رسیده.هرچند دیدن این زوال در جامعه ایی که کتاب در آن تبدیل به کالای لوکس شود و خرید کتاب فراموش شود و لیست کتاب های پرفروشش هم بنا به محتوای کتاب برق شوقی در چشمت نمی اندازد، جامعه ایی که پرفروش ترین فیلم‌هایش فیلم های کمدی دم دستی هستند و فیلم های اخلاقی و فرهنگی حوصله دیده شدن نمی یابند ، جامعه ایی که کافه هایش از پاتوق بحث های روشنفکری به پاتوق بازی های مافیایی تغییر جهت داده ، جامعه ایی که از زنگ هنر و فرهنگ در ساختار آموزشی اش چیزی جز اسمی نمادین باقی نمانده ، جامعه ایی که اساتید دانشگاهی که الگوهای جذاب سنین جوانی هستند از تهی سرشار شده و چیزی به تعداد انگشتان دست از آنها باقی نمانده، جامعه ایی که رسانه اش خوراک فرهنگی تزریق نمی کند و بنا به شکاف عمیق کارسازی اش را از دست داده پیش بینی این وضعیت چندان عجیب نبوده و نیست.

قطعا نگاه ایده آل گرایانه ندارم و می دانم در هر جامعه ایی (حتی جوامع پیشرفته فرهنگی) هم فیلم های کمدی و تفریحات سرگرم کننده طرفداران خودش را دارد و همچنین آگاهم که بخشی از این تغییرات حاصل مناسبات و اقتضائات زندگی امروزه است اما صحبت از تناسب و تعادل است. وقتی تناسب و تعادل به کلی برهم خورد و فیلمها و صفحات و تفریحات دم دستی و سطحی فاصله ی کیلومتری با موارد تحلیلی و قابل تامل و فاخر می یابد نتیجه متفاوت و غم انگیز می شود.

آری، در هر جامعه‌ایی حاکمیت و دولت با فرهنگ‌سازی از طریق دو ابزار قدرتمند رسانه و فضای آموزشی که در دستانش است نقش اساسی ایفا می کند و برکمتر کسی پوشیده نیست که فرهنگ‌سازی در وهله اول وظیفه دولت و حاکمیت است تا با ابزارهای قدرتمندش فرهنگ سازی کند و جهت دهد و در ادامه نیز خانواده. اما وقتی در ساختار کلان این هدف را کم رنگ وکارکرد تاثیرگذاری اش را کم رمق می یابی، یا جهت دهی اش را جهت دهی مناسب تحلیل نمیکنی و خانواده را نیز به عنوان بازیگر فعال بعدی، به دلیل حضور در همین بستر اقتصادی فرهنگی در اکثر موارد غیرموثر و پیرو می یابی چه باید کرد؟

آیا باید ایستاد و این سقوط دهشتناک را نظاره کرد ؟ آیا همچون اقتصاد و ... کاری از دستمان برنمی آید؟

نقش افراد (به ویژه بنا به فراگیر شدن فضای مجازی ) در ریز موارد چه می شود؟

در این خصوص شاید نتوان در بُعد کلان کاری کرد و این فرصت بنا به موارد گفته شده در حیطه و توان ما نباشد یا در نگاه بدبینانه تر از دست رفته باشد و فرآیندی جدی تر و قوی تر و متفاوت تر برای احیایش نیاز باشد ، اما در خصوص ریز موارد و خرده فرهنگها نقش افراد کمرنگ نیست

اینکه در رانندگی اینچنینیم، اینکه بدیهیات بهداشتی اولیه را نمی دانیم، اینکه موارد ابتدایی آداب و معاشرت را بلد نیستیم ،اینکه با هنر رابطه نا آشناییم ، پای چیزی بیش از کمکاری دولت و حاکمیت در میان است..

به نظرم برخلاف اقتصاد و سیاست های کلان سیاسی که نمی‌توان در بعد فردی چندان کارساز بود، در بحث فرهنگی شاید بتوان تلنگر و جریانی ایجاد کرد. جریانی هرچند کوچک.

شاید در عصری که فضای مجازی محرومیت و محدودیت های دانستن و یادگیری را از بین برده و از طرفی هر صفحه مجازی خودش نقش یک بیلبورد را ایفا می کند ،عضویت در گروه‌های منتشر کننده مطالب مفید ، خواندن و بازنشر تلنگرهای فرهنگی در فضاهای مجازی مان می تواند خود به خود نقش موثری در بیداری ما و در ادامه، جامعه ایجاد کند. باید از فضای مجازی نه فقط در جهت خرید وسرگرمی و پُرکردن اوقات فراغت که گاها برای دِین فرهنگی مان بهره ببریم.

باید آستین ها را بالا زد، زوال فرهنگی با سرعتی عجیب در حال پیشروی ست . معضلی که تحملش از زوال اقتصادی و سیاسی به مراتب سخت تر است چرا که اگر دلخوشی و تکیه گاه فرهنگی مان هم از دست دهیم، تحمل بار اقتصادی ،سیاسی دیگر غیرممکن خواهد بود.

پس، از آنچه داریم برای آنچه می‌توانیم اصلاحش کنیم نهایت استفاده را ببریم.

همرفیق ،همشهری، همکار و هم میهنی عزیز ، حداقل با رعایت موارد اولیه فرهنگی و اضافه کردن چند پیجِ خوب ادبی، روان‌شناسی ، تحلیلی و اندیشه ایی به صفحات مورد علاقه خود و اضافه کردن عادت مطالعه روزنامه و کتاب خوب چرخه زوال فرهنگی را به سهم خود بشکن و در سال جدید از فضای مجازی ،درکنار استفاده کاری یا پُر کردن اوقات فراغت برای خواندن ، تامل کردن ،تغییر کردن و در ادامه بازنشر مسائل فرهنگی برای استفاده دیگر دوستان بهره ببر . ساده ترین و کمترین کارهایی که بدون هزینه یا با حداقلی ترین هزینه می توانیم انجام دهیم و جای هیچ بهانه جویی در آن نیست.

قصد شعار دهی های کلیشه ایی ندارم اما چاره ایی نیست، تا دیرنشده خانه تکانی فرهنگی کنیم و برای نجات تتمه بارقه های سوسو زننده فرهنگی بکوشیم.

که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل

*فعال اجتماعی

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903032

دیگر خبرها

  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • جشن دختر دبیرستانی‌ها با ببعی چه بازیگوشی!
  • تصویر باورنکردنی از یک خیابان در شهر اروپایی سوژه فضای مجازی شد
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • عکس| اعتراض عجیب‌وغریب چینی‌ها به شرایط کاری
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی