Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رییس جمهوری گفت: باید مستندسازی دقیقی از روند اجرای طرح های نجات دریاچه ارومیه تدوین و به عنوان یک نمونه موفق اجرای طرح های بزرگ ارائه شود.

به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهوری، اسحاق جهانگیری در چهاردهمین جلسه کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه که عصر امروز (دوشنبه) به ریاست وی برگزار شد، با اشاره به اقدامات صورت گرفته و دستاوردهای حاصل شده در راستای احیای دریاچه ارومیه اظهار کرد: لازم است مستندسازی دقیقی از روند اجرای طرح های نجات دریاچه ارومیه تدوین و به عنوان یک نمونه موفق اجرای طرح‌های بزرگ ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال ۹۲ وقتی موضوع احیای دریاچه ارومیه از سوی دولت مطرح شد، برخی تصور می‌کردند که دولت به دنبال کاری عبث و بیهوده است و می‌خواهد صرفاً تبلیغات کند اما با پای کار آمدن دستگاه‌های اجرایی ذیربط و دانشگاه صنعتی شریف گام‌های موثری در جهت احیای دریاچه ارومیه برداشته شد.

جهانگیری با بیان اینکه هرگاه از دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور استفاده شده، نتایج خوبی به دست آمده، گفت: علاوه بر احیای دریاچه ارومیه موارد دیگری نیز طی سال‌های اخیر با کمک دانشگاه‌ها با موفقیت به انجام رسیده است.

معاون اول رییس جمهوری با قدردانی از استانداران آذربایجان غربی و شرقی و کردستان ادامه: انصافاً استانداران در جریان احیاء دریاچه ارومیه خوب پای کار آمدند و علاوه بر کمک به اجرای طرح‌ها، پای اعتراضات و دغدغه‌های مردم نشستند و تلاش کردند به مطالبات و انتظارات مردم پاسخ دهند.

جهانگیری گفت: احیای دریاچه ارومیه نشان داد اگر عزم و اراده برای اجرای طرحی شکل بگیرد و همه پای کار بیایند، حتی کارهایی که ابتدا تصور می‌شود غیرممکن است، با اتکا به علم و دانش و خرد جمعی قابل انجام خواهد بود.

معاون اول رییس جمهوری ادامه داد: برخی تالاب‌های کشور نظیر تالاب انزلی، میانکاله و خلیج گرگان نیز با مسائل و مشکلاتی روبرو هستند که باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای احیاء این تالاب‌ها انجام شود و همه پای کار بیایند تا شاهد بهبود وضعیت این تالاب‌ها باشیم تا از پیامدهای نامطلوب زیست محیطی ناشی از مرگ تالاب‌ها جلوگیری شود.

جهانگیری با قدردانی از همه دست اندرکاران و مجریان طرح های مرتبط با احیای دریاچه ارومیه طی سال‌های اخیر گفت: احیای دریاچه ارومیه را به همه مردم ایران و به خصوص مردم مناطق اطراف این دریاچه تبریک می‌گویم که در این مدت شرایط را تحمل و همراهی های لازم را با مجریان طرح احیای دریاچه ارومیه انجام دادند.

معاون اول رییس جمهوری همچنین از سازمان برنامه و بودجه که در این مدت اعتبارات لازم برای اجرای طرح های احیای دریاچه ارومیه را تأمین کرده است، قدردانی کرد و از این سازمان خواست اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل طرح ها و حفظ دریاچه ارومیه را نیز تأمین کند.

جهانگیری با اشاره به برخی اختلاف نظرها در خصوص اجرای طرح‌های احیای دریاچه ارومیه تصریح کرد: باید تلاش کنیم اختلاف نظرها از طریق گفت و گوی صمیمانه حل وفصل شود چرا که هدف مشترک همه ما احیای دریاچه ارومیه است و هیچ ایرانی راضی به نابودی این دریاچه نیست.

معاون اول رییس جمهوری با تأکید بر ضرورت تلاش برای حفظ و احیای دریاچه ارومیه گفت: برای اینکه وضعیت دریاچه ارومیه به شرایط گذشته بازنگردد لازم است به صورت مستمر رصد و پایش انجام شود که در این خصوص تصمیماتی در دولت انجام خواهد شد تا همواره شرایط دریاچه مورد بررسی قرار گیرد.

در این جلسه که وزیر نیرو، رییس سازمان حفاظت محیط زیست و استاندار آذربایجان غربی نیز حضور داشتند، مسعود تجریشی مدیر دفتر برنامه ریزی و تلفیق ستاد احیای دریاچه ارومیه گزارشی از آخرین وضعیت این دریاچه و اقدامات انجام شده از سال ۹۶ تا ۹۹ ارائه کرد.

در این گزارش به مقایسه میزان عمق، و حجم دریاچه ارومیه از سال ۹۲ تا ۹۹ پرداخته شد و توضیحاتی در خصوص وضعیت بارش ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه و تغییرات تراز این دریاچه مطرح شد.

تجریشی همچنین در این نشست به ارائه تصاویر ماهواره‌ای از تغییرات سطح پوشش آبی دریاچه ارومیه و سوابق اقدامات انجام گرفته در طرح ملی دریاچه ارومیه از سال ۹۲ تا ۹۹ پرداخت و گزارشی از زمان بندی نقشه راه احیای دریاچه ارومیه ارائه کرد.

کد خبر 481558

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری معاون اول رييس جمهور اروميه احیای دریاچه ارومیه ستاد احیای دریاچه ارومیه تالاب تالاب انزلی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق معاون اول رییس جمهوری احیای دریاچه ارومیه اجرای طرح اجرای طرح ها تالاب ها پای کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۷۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سرهنگ مهدی صادق پور، مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین در نشست خبری با رسانه های استان به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده توسط این نهاد پرداخت و گفت: قرارگاه امام حسن(ع) دارای ظرفیت عظیم در حوزه محرومیت زدایی است و تنها مشکل پیش روی این قرارگاه تامین بودجه است.

وی افزود: در بحث محرومیت زدایی تامین آب شرب و کشاورزی مناطق محروم و روستایی از اول فروردین سال جاری نزدیک به ۱۵ طرح جهادکشاورزی برای کمک به مردم انجام شده و در طرح قرارگاه امام حسن بیش از ۹۶روستا باید آبرسانی شود که با انجام این کار بیش از ۱۱ روستا از آب شرب برخوردار می شوند.

سرهنگ صادق پوربا بیان اینکه بسیج سازندگی با کمترین هزینه بیشترین خدمات را ارایه می دهد اظهارکرد: در بخش راه و برش کوه های صعب العبور بیش از ۲۳۰ میلیارد تومان برآورد هزینه شده است در حالی که با ۶۰۰ میلیارد تومان هم تمام نمی شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین ادامه داد: بسیج سازندگی در ۱۲عرصه فرهنگی، جهادی، عمرانی، پزشکی و دامپزشکی، کشاورزی در قالب جهادی خدمات رسانی می کند و تمام پروژه های آبرسانی از مبدا تا مخزن ذیل قرارداد با قرارگاه امام حسن(ع) منعقد شده است.

وی به ۵۵۰ عنوان برنامه توسط پایگاه‌های بسیج محلات در استان اشاره کرد و گفت: در بحث سیل سیستان ۲ تریلی اقلام مورد نیاز به منطقه توسط بسیج سازندگی به ارزش ۳۸۰ میلیون تومان ارسال شد. برای بیان زدایی بیش از ۵۰۳هزار اصله نهال و بذر توسط بسیجیان کاشته تا در امر مهار ریز گردها و کنترل سیلاب های سطح و جلوگیری از فرسایش خاک اقدام موثر انجام گردد.

سرهنگ صادق پور به راه‌اندازی ۴۳ صندوق قرض الحسنه مردم پایه در مناطق مختلف استان اشاره کرد و توضیح داد: این صندوق‌ها با هدف بانکداری بدون ربا توانستند از سوی خود مردم به سه هزار و ۴۷۰ متقاضی مردمی تسهیلات اعطا کنند که رقم آنها ۲۷۰ میلیارد ریال بود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین خاطرنشان کرد: طی تفاهم نامه با اداره امور اقتصاد و دارایی و اداره کار و رفاه و تعاون با اعتبار ۱۷۸ میلیارد تومان۱۳۷۲ شغل ایجاد شده است و برای حمایت از شرکت های دانش بنیان ۱۵ شرکت شناسایی و ۵۷ شغل به همراه ۶۲ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.

وی بیان کرد: در سال گذشته ۴۲۱ باب مسکن برای محرومین در نظر گرفته شده و تعداد ساخت، بازسازی و مرمت هزار و ۱۱۸ واحد در دستور کار بسیج سازندگی است.

سرهنگ صادق پور ادامه داد: در سال گذشته برای تامین آب شرب روستایی ۲۸ مخزن آب، ۵ حلقه چاه عمیق حفر و ساخته شده است. اقداماتی مانند آسفالت جاده روستایی، محوطه بسیج و گلزار شهدا به همراه احداث ۶ دهنه پل از اقدامات بسیج در راستای خدمت به محرومین بوده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین اظهارکرد: انتقال بیمارستان ۲۲بهمن اعصاب و روان قزوین و ساخت ۶۵ واحد خانه سالمند، مدرسه، خانه بهداشت از اقدامات نتیجه بخش بسیج سازندگی بوده است و به دنبال تجهیز قرارگاه امام سجاد(ع) و تاکستان هستیم تا در موارد بحران بتوانند نقش موثری را ایفا کنند.

وی به برنامه های سال جاری اشاره کرد و گفت: تجهیز قرارگاه امام سجاد(ع) و تاکستان، تکمیل ۵ مجتمع آبرسانی، قراردادهایی با منابع طبیعی در خصوص آبخوان داری و آبخیزداری، تکمیل پل میزوج و راه روستایی و ساخت ۴۰واحد مسکونی برای محرومین جز اولویت های بسیج سازندگی در سال جاری می باشد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902107

دیگر خبرها

  • فیلم | تصاویر هوایی از لحظه اتصال ۵ رود به دریاچه ارومیه
  • تصاویر اتصال 5 رودخانه به دریاچه ارومیه
  • تصاویر منحصربفرد از لحظه ورود همزمان ۵ رود به دریاچه ارومیه
  • برداشت غیرمجاز از حق آبه دریاچه ارومیه/آب منطقه‌ای آذربایجان غربی جوابیه داد
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • ترویج ازدواج شرعی احیای سیره و سنت پیامبر اسلام (ص) است
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • از امروز به فکر تابستان دریاچه ارومیه باشیم
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی