Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کل وزارت بهداشت گفت: توصیه ما به مردم این است به سفر نروند زیرا دورهمی ها و تجمع در انتشار ویروس کرونا بسیار موثر است.

«ایرج حریرچی » دوشنبه شب در گفت و گوی ویژه خبری افزود: این در حالی است که متوسط رعایت پروتکل های بهداشتی قبلا به بیش از ۸۳ درصدی رسیده بود.

وی با بیان اینکه اکنون رعایت پروتکل های بهداشتی در استان های اردبیل، یزد، کرمان و قزوین در بالاترین حد به ۶۶ تا ۷۳ درصد رسیده است، توضیح داد: رعایت دستوالعمل های در ۶ استان دیگر کشور از جمله سیستان وبلوچستان و گیلان رعایت پروتکل ها به ۳۶ تا ۵۲ درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حریرچی تاکید کرد: برای افزایش سلامت مردم باید رعایت پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی باید به ۹۰ درصد برسد تا بتوانیم شاهد پایداری سلامت مردم در کشور باشیم.

معاون کل وزیر بهداشت و درمان ادامه داد: آمارها نشان می دهد که در هفته اول اسفند ماه رعایت پروتکل های بهداشتی ۱۱ درصد در بین مردم کاهش یافته است.

این مقام مسئول در وزارت بهداشت و درمان ادامه داد: اکنون شهرهای آبادان، اهواز، دزفول، بندرماهشهر،شوش، شوشتر، رامهرمز، کازرون و گچساران ۹ شهر قرمز کشور هستند و سفر به این شهرها ممنوع است و تردد از ساعت ۲۱ تا ۳ بامداد نیز در تمام شهرهای قرمز، نارنجی، زرد و آبی کشور همچنان ممنوع خواهد بود.
حریرچی توضیح داد که  اکنون ۳۱ شهر نیز در کشور در وضعیت نارنجی قرار دارد و سفر به این شهرها نیز ممنوع است و آمارها نشان می دهد که امروز نسبت به روز گذشته ۲۳ درصد بستریها در مراکز درمانی افزایش یافته و این هفته نسبت به هفته گذشته نیز تعداد بستریها در شهر تهران بیش از ۱۳ درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه اگر شهری وضعیت قرمز پیدا کرده به مردم اعلام خواهد شد، گفت: توصیه ما به مردم این است به سفر نروند زیرا دورهمی ها و تجمع در انتشار ویروس کرونا بسیار موثر است و برخی از مراکز بین المللی قبلا پیش بینی کرده بودند تعداد مرگ ومیر در ایران در فروردین ماه به زیر ۱۰ نفر خواهد رسید، اما هم اکنون اعلام کرده اند که تعداد فوتی ها در ایران در خرداد ماه سال ۱۴۰۰ روزانه به ۲۰۰ نفر خواهد رسید.
معاون کل وزیر بهداشت و درمان با اشاره به سفر مردم با قطار و هواپیما گفت: طبق دستورالعمل های صادره  هواپیماها با ۶۰ درصد ظرفیت، قظار و اتوبوس با ۵۰ درصد ظرفیت می توانند مسافر جابجا کنند و هتل ها نیز باید با ۵۰ درصد ظرفیت خود کار کنند.
حریرچی تاکید کرد: با این حال برای حفظ سلامت مردم به خصوص در ایام تعطیلات نوروزی طرح تشدید نظارت های نوروزی افزایش خواهد یافت و وزارت بهداشت و استانداری ها در این ایام نظارت ها را با شدت بیشتری اعمال خواهند کرد.
معاون کل وزیر بهداشت و درمان یادآورشد: همچنان ماسک زدن مردم و شهروندان مهمترین روش جلوگیری از انتشار ویروس کرونا است و آمارهای نشان می دهد که مردم به زدن ماسک توجه جدی ددارند و هم اکنون میزان استفاده از ماسک در مراکز عمومی به حدود ۸۷ درصد رسیده است.
وی با اشاره اهمیت واکسیناسیون مردم گفت: برنامه ریزی ما این است با انجام واکسیناسیون مردم و گروهای آسیب پذیر جامعه تا اوایل تیرماه سال آینده، بتوانیم به ایمنی جمعی برسیم تا کشور به شرایط عادی برسد.
معاون کل وزیر بهداشت و درمان تصریح کرد: با این حال تاکنون ۲۸۴۱ نانوایی ، ۹۰۴ رستوران، ۴۶۷ فروشگاه زنجیره ای ، ۴۳۵ سازمان وشرکت و ۳۹۱ شعبه بانک به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی به مراجع قضایی معرفی  شده است.
حریرچی به کاهش تردد مردم اشاره کرد و  گفت: با شیوع بیماری کرونای انگلیسی تردد مردم که ۳ ماه پیش بین ۴ تا ۵ درصد بود هم اکنون به ۱۲ درصد رسیده است و پیش بینی ما است که کاهش تردد مردم در معابر در حد ۸ تا ۱۰ درصد بماند.

/ایرنا 

وزیر بهداشت: بار و بندیل سفر نبندید/ کرونای انگلیسی را جدی بگیرید

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: معاون کل وزیر بهداشت و درمان رعایت پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل ها ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۱۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زمانی مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی گفت: در پنج سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوز‌ها است بعلت بحث حرائم و فواصل بهداشتی رد شده است.   خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحد‌های فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهمتر از همه با عنایت به این که بعد ازیک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید ، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.    مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که درخصوص فواصل بهداشتی داشته ایم.، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولید کننده کاهش دهند.    خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحد‌های تولیدی را کم کنیم.    وی افزود: به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیرو‌های انسانی که دامپزشک‌های محترم هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه اینها دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهمتر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفر‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.   گفتنی است: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.  

دیگر خبرها

  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه