Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ،  احساس خستگی یکی از مشکلات اساسی در بیشتر بیماران مبتلا به ام اس است که می‌توان این علامت آزاردهنده را با اعمال تغییراتی در سبک زندگی و در صورت لزوم مصرف دارو کنترل کرد.

علائم متعددی وجود دارد که می‌تواند در بروز احساس خستگی ناشی از ابتلا به بیماری ام اس نقش داشته باشد که برخی از آن‌ها عبارتند از:

بیشتر بخوانید

دشمن اصلی ام اس را بشناسید

– علائم شبانه از قبیل مثانه بیش فعال، احساس درد مداوم یا اسپاسم عضله که می‌تواند بیمار را از خواب مطلوب محروم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


– افسردگی که می‌تواند انرژی بیمار را تخلیه کرده و باعث مشکلات خواب شود.

– محدودیت‌های حرکتی که می‌تواند شما را مجبور به صرف انرژی بیشتر برای انجام کار‌های روزمره مانند راه رفتن، استحمام و آشپزی کند.
– عدم ورزش کردن که می‌تواند مانع از تناسب اندام و حفظ وزن سالم در بیمار شود.
همچنین نوع خاصی از خستگی ناشی از بیماری ام اس موسوم به Lassitude است که معمولا روزانه اتفاق می‌افتد و در طی روز و در اثر گرما تشدید می‌شود.
زندگی کردن همراه با احساس خستگی مداوم کار آسانی نیست. احساس خستگی مکرر باعث می‌شود انجام کار‌های معمولی که در خانه و محل کار برنامه ریزی کرده اید، سخت شود.

نکاتی برای بهبود سطح انرژی بدن در مبتلایان به ام اس
به بیماران مبتلا به ام اس توصیه می‌شود که برای یافتن عوامل موثر در بروز احساس خستگی با پزشک خود مشورت کرده و برای به حداکثر رساندن سطح انرژی خود برنامه‌ای تهیه نمایند.

شبکه خبری سی ان ان به معرفی برخی از این راهکار‌ها اشاره کرده است:
– با پزشک خود در مورد درمان علائمی مانند مثانه بیش فعال، اسپاسم عضلات و افسردگی که می‌تواند خواب شما را مختل کند، صحبت کنید. اگر از کمبود خواب خسته شده اید از پزشک خود در مورد تاثیر مصرف داروی خواب مشورت بگیرید.

– به کاردرمانی یا فیزیوتراپی مراجعه کنید. در صورت نیاز روش‌های صرفه جویی در انرژی برای رفت و آمد و انجام کار‌های روزمره همچون استفاده از عصا یا واکر را بیاموزید.

– با تایید پزشک به طور مرتب ورزش کنید. وقتی خسته هستید ورزش کردن ممکن است آخرین کاری باشد که بخواهید انجام دهید. اما در واقع می‌تواند به بیمار در حفظ فرم بدن کمک کند و سطح انرژی او را افزایش دهد.

– در مورد توانایی انجام کار‌ها واقع بین باشید. فهرست کار‌های روزانه را اولویت بندی کرده و شروع به انجام کار‌های مهمتر کنید. در صورت لزوم در بین انجام کار‌ها استراحت کنید. در چشم پوشی از انجام کار‌هایی با اولویت کمتر، تردید نکنید یا دست کم از دیگران کمک بگیرید.

– از بالا رفتن بیش از حد دمای بدن خودداری کنید، زیرا می‌تواند انرژی بدن را هدر دهد. در روز‌های گرم میزان مایعات بیشتری بنوشید و از دستگاه تهویه هوا یا خنک کننده استفاده کنید. انجام فعالیت در فضای باز را به صبح زود یا عصر که هوا خنک‌تر است موکول کنید.

– متد‌های ریلکسیشن (آرامش بخشی) مانند تمرینات تنفسی، یوگا، تای چی یا مراقبه را بیاموزید.

– از پزشک خود در مورد دارو‌های مقابله کننده با احساس خستگی مشورت بگیرید.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی های پزشکی سیستم ایمنی بدن انجام کار انجام کار ها احساس خستگی پزشک خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۳۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آن‌ها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آن‌ها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت به خسارت دیدگان ترکیدگی لوله آب در خیابان مهدی
  • لزوم احساس مسئولیت مسلمانان نسبت به همدیگر
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • فرصت سوزی و خستگی برای امروز کشور ممنوع است
  • با این خوراکی های خوشمزه خواب آلودگی و بی حالی بهاری را دور کنید
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • نیروی انتظامی یک نیروی خستگی ناپذیر است
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین