Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - عکاسان و راهنمایان گردشگری کیش از نخستین کارگاه آموزشی اصول مقدماتی راهنمایی گردشگری با حضور متخصصان بهره مند شدند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، نخستین کارگاه آموزشی اصول مقدماتی راهنمایی گردشگری با حمایت سازمان منطقه آزاد کیش و حضور متخصصان و 40 نفر از عکاسان 23 و 24 اسفند در مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدف از برپایی این کارگاه آموزش اصول مقدماتی، دسترسی به اطللاعات مستند و یکپارچه سازی داده های مورد نیاز عکاسان و راهنمایان گردشگری بود.
نصیریان مدیرگروه گردشگری دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز کیش در این کارگاه به ارائه مطالبی در خصوص الگوهای رفتاری و ارتباط موثر با گردشگران،عرضه و استانداردهای صحیح در آداب معاشرت و چگونگی مواجهه با گردشگر بر اساس جدیدترین الگوهای روانشناسی گردشگری پرداخت.
در ادامه کارگاه آموزشی اصول مقدماتی راهنمایی گردشگری ویژگیهای محیط زیست خشکی و دریایی جزیره و خلیج فارس، گونه های گیاهی و جانوری موجود در زیست بوم جزیره، همچنین گونه های در خطر انقراض معرفی شدند، مطالبی نیز در رابطه با گردشگری مسئولانه از سوی نغمه نقیلو استاد دانشگاه علمی کاربردی کیش ارائه شد همچنین نازنین محسنیان، متخصص اکولوژی دریایی، ویژگیهای زیست بوم دریایی خلیج فارس در مناطق اطراف جزیره کیش را تشریح کرد.
مباحث کیش شناسی، ریشه های تاریخی و مردم شناسی جزیره کیش از سرفصل های روز دوم این کارگاه بود که علی لگزیان مدیر پیشین واحد میراث فرهنگی سازمان منطقه آزاد کیش و از پژوهشگران تاریخ جزیره، به صورت ویدئو کنفرانس مسئولیت برپایی آن را بر عهده داشت.
همچنین در بحث کیش شناسی، ضمن معرفی قدمت سکونت انسان در جزیره کیش، مباحثی مانند تجارت مروارید، چشمه های آب شیرین و قناتها، چگونگی قرار گرفتن کیش در راه ابریشم دریایی و ویژگیهای معماری و مردم شناسی شهر حریره نیز ارائه شد.
نسرین صفاری از مدرسان دانشگاه و نویسنده بروشورهای گردشگری کیش نیز به معرفی اجمالی موقعیت جغرافیای جزیره، نمادها و المانهای شهری، ویژگیهای هر یک از مراکز خرید کیش، هتلها، رستوران ها، غذاهای محلی کیش و ویژگیهای منحصر به فرد سواحل، شرح کاملی از تاریخچه کشتی یونانی به عنوان یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری جزیره پرداخت.
گفتنی است این کارگاه دو روزه به همت شرکت میکاراد آتیه و با حمایت سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد و مورد استقبال فعالان حوزه گردشگری کیش قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۳۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان در مراسم آغاز این کارگاه‌ها، گفت: کتابخانه‌های عمومی در کنار رسالت ترویج کتابخوانی، محافل ادبی و قرآنی را به منظور برقراری ارتباط کودکان و نوجوانان با ادبیات و نویسندگان راه اندازی کردند.

عاطفه زارعی با بیان اینکه این محافل با حضور پیشکسوتان و استادان ادبی کشور برگزار می‌شود، افزود: مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی در بخش شعر و محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری در بخش داستان در این کارگاه‌ها تدریس می‌کنند.

او همچنین به دومین جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان، دوست من کتاب، اشاره کرد و افزود: این جشنواره از آبان ۱۴۰۱ آغاز و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه ارسال شده است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با تاکید بر اینکه هیأت داوران این جشنواره از اساتید برجسته ادبیات کودکان و نوجوان کشور هستند، خاطرنشان کرد: مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب هیأت داوران و از افتخارات ایران اسلامی به شمار می‌روند.

دبیر کارگاه آموزشی شعر کودک و نوجوان همدان هم گفت: همدان گهواره ادبیات کودک و نوجوان کشور است.

کمال شفیعی‌مشعوف، با بیان اینکه برگزاری این جشنواره‌ها با هدف شناسایی استعداد‌ها باید ادامه داشته باشد گفت: امیدوارم مجموعه داستان و مجموعه شعر‌های رسیده به دبیرخانه جشنواره به چاپ برسد.

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت
  • اصلاح هندسی چهارراه خیابان داوران و جلال آل‌احمد در اراک
  • نمایش توانمندی هنرجوهای هنرستان‌های قشم
  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل