Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@22:27:17 GMT

کشف ۲۰۶ فقره کلاهبرداری با عنوان کار در منزل

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۳۶۰۵۹

کشف ۲۰۶ فقره کلاهبرداری با عنوان کار در منزل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، احسان آنقی گفت: در پی مراجعه یکی از شهروندان با دستور قضائی و ارائه شکوائیه مبنی بر کلاهبرداری از وی در بستر فضای مجازی، بررسی موضوع از سوی کارشناسان این پلیس آغاز شد.

وی افزود: در تحقیقات انجام شده از فرد شاکی مشخص شد که این فرد در یکی از کانال‌های تلگرامی تبلیغی تحت عنوان کار در منزل مشاهده کرده و در تماس با فرد آگهی دهنده، مبلغی به عنوان بیعانه به حساب وی واریز می‌کند که بعد از گذشت مدت زمانی، این فرد دیگر جوابگوی تلفن خود نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس فتا استان مرکزی ادامه داد: با آغاز پیگیری‌های تخصصی پلیس، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس قرار گرفت و متهم به هویت در استان البرز شناسایی و با پیگیری‌های انجام شده به پلیس فتا استان احضار شد.

آنقی افزود: اگرچه متهم در تحقیقات اولیه منکر بزه ارتکابی شد، ولی پس از مواجهه شدن با مستندات، ضمن اعتراف به جرم خود گفت که با تبلیغات گسترده از فضای مجازی بالاخص شبکه‌های اجتماعی با درج آگهی دروغین کار در منزل، پس از جلب اعتماد قربانیان و با دریافت بیعانه، اقدام به کلاهبرداری از قربانیان می‌کردم که در مستندات این پلیس، ۲۰۶ مورد از کلاهبرداری‌های انجام گرفته از سوی این فرد کشف شد.

وی با اشاره به این موضوع که در برخی موارد کلاهبرداران با تبلیغات کار در منزل با درآمد عالی در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی شهروندان را اغفال کرده و ضمن استفاده آنها در اعمال و رفتار مجرمانه، طعمه‌های خود را شریک جرم می‌کنند تاکید کرد: به افرادی که از متقاضیان کار در منزل، می‌خواهند حساب بانکی برای واریز حقوقشان باز کرده و اطلاعات حساب بانکی از جمله رمز بانکی در اختیار آنها بگذارند، توجه نکرده و به آنها اعتماد نکنند.

آنقی مسئولیت ناشی از واگذاری حساب بانکی تحت هر نام و عنوانی برعهده دارنده حساب دانست و افزود: به جز دریافت بیعانه که قربانیان متعددی را درگیر می‌کند، کلاهبرداران حتی گاهی تحت عنوان حسابدار، متقاضیان کار در منزل را به خدمت گرفته و با این ترفند با نام و حساب بانکی آنها کارهایی غیر قانونی می‌کنند.

رئیس پلیس فتا استان مرکزی خاطر نشان کرد: اگر با چنین تبلیغاتی مواجه شدید ضمن بررسی آدرس و مجوز شرکت استخدام کننده، حتماً از صحت و سقم این مشاغل اطمینان حاصل کرده و در صورت مواجهه با موارد مجرمانه موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.irبخش ثبت گزارش مردمی با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.

کد خبر 5171139

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس فتا استان البرز اراک ویروس کرونا کرمانشاه انتخابات 1400 آمار کرونا انتخابات شورای شهر و روستا بوشهر خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا گرگان بارش برف انتخابات شوراي شهر شیراز اردبیل کرونای انگلیسی کار در منزل حساب بانکی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۶۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی

 

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، سرهنگ طولابی نژاد اظهار کرد: با مراجعه فردی به پلیس فتای شهرستان بافق و بیان اینکه آشنایی با فردی در فضای مجازی باعث کلاهبرداری از او شده است، رسیدگی به موضوع در دستورکار قرار گرفت. 


فرمانده انتظامی شهرستان بافق افزود: در تحقیقات مشخص شد که مالباخته با فردی در فضای مجازی آشنا شده و تا چند روز با هم گفتگو داشتند و بعد از ایجاد صمیمیت بین آنها، کلاهبردار درخواست مبلغ ۲۵ میلیون ریال وجه نقد می‌نماید که پس از واریز وجه توسط مالباخته، دیگر جوابگوی او نبوده است. 


وی ادامه داد: با تلاش ماموران پلیس فتا، متهم در یکی از شهر‌های کشور شناسایی و مبلغ مذکور به حساب شاکی بازگردانده شد. 


فرمانده انتظامی بافق از شهروندان خواست دراین موارد دقت بیشتری داشته باشند و به افراد در فضای مجازی اعتماد نکنند.

دیگر خبرها

  • انهدام باند سارقان منزل در زابل
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • دستگیری کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟