Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصص جراحی عمومی بیمارستان سوانح و سوختگی امام موسی کاظم(ع) اصفهان، هزینه‌ها و تبعات درمانی بیمارستان‌ها برای بیماران سوانح و سوختگی که توانایی پرداخت هزینه‌های درمانی و فرانشیز بیمارستان را ندارند، تشریح کرد.

فریدون عابدینی در گفت وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص هزینه‌های درمان و تبعات سوختگی در بیمارستان برای بیماران، اظهار کرد: در حال حاضر بخشی از هزینه‌ها برای بیمارانی که توانایی پرداخت ندارند در در رابطه با بیمه‌ها، بحث فرانشیز است که ۱۰ درصد را بیمار می‌پردازد و ۹۰ درصد پرداخت هزینه‌ها بر عهده بیمه‌ها انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر فردی دفترچه بیمه نداشته باشد که هزینه ۱۰ درصدی را هم پرداخت کند، از طریق مددکاری نسبت به بیمه کردن او اقدام می‌شود تا اگر سوختگی او تبعات و هزینه‌ای داشته باشند بتوانیم دفترچه بیمه را در همان وضعیت اورژانس از طریق مددکاری برای بیمار فراهم کرده و برای او تشکیل پرونده دهیم.

متخصص جراحی عمومی بیمارستان سوانح و سوختگی امام موسی کاظم (ع) اصفهان، تصریح کرد: بعد از تشکیل پرونده دفترچه به صورت اورژانسی با همکاری بیمه سلامت برای آنها و کاهش هزینه‌ها انجام می‌شود و خوشبختانه بیمه سلامت در این زمینه همکاری لازم را با بیمارستان سوانح و سوختگی اصفهان داشته است.

تأمین هزینه‌های درمانی برای اتباع افغانستانی بدون بیمه

عابدینی با تاکید بر اینکه در این زمینه بیشتر بحث اتباع افغانستانی غیر ایرانی را داریم، گفت: این افراد ممکن است دفترچه بیمه نداشته باشند و سیستم مددکاری و سازمان‌هایی که خیر هستند کمک‌های لازم را برای روند درمان آنها انجام می‌دهند تا بیمار با هزینه کمتری در بیمارستان بستری شود.

وی درباره حوزه مددکاری، اظهار کرد: مددکاری کمک می‌کند که زمینه بستری بیماران با سهولت فراهم شود و به علت ارتباطی که سیستم مددکاری با سازمان‌ها و خیران و بیمه دارد به روند درمان بیماران سوانح و سوختگی کمک می‌کند که شرایط خدمت رسانی بهتر انجام شود.

متخصص جراحی عمومی بیمارستان سوانح و سوختگی امام موسی کاظم (ع) اصفهان، اظهار کرد: سیستم مددکاری از طریق ارتباطی که با خیران و بیمه دارد هزینه بیماران ناتوان در پرداخت را تأمین می‌کند، خوشبختانه خیران استان همیشه در این زمینه کمک حال بیماران بودند.

وی افزود: بعد از بستری بیماری که توانایی پرداخت هزینه بیمارستان را ندارد و فاقد دفترچه بیمه هم است، همان روز دفترچه بیمه سلامت برای این او تشکیل می‌شود و تقریباً سعی می‌شود هزینه‌ها تا حدودی کاهش پیدا کند، از سوی دیگر اگر بیمارستان تشخیص دهد بیماری نمی‌تواند هزینه‌ها را پرداخت کند، خدمات درمانی به صورت رایگان برای او صورت می‌گیرد و دولت نسبت به پرداخت هزینه‌های رایگان اقدام می‌کند.

عابدینی در خصوص حوادث چهارشنبه آخر سال و بالا بودن هزینه‌ها برای بیماران، اظهار کرد: هر سال تلاش شده در این زمینه مشکلات بیماران کاهش پیدا کند و آسیب‌هایی که منجر به کوری چشم و قطع عضو شود تعداد کمتری دارند، بیشتر آسیب‌ها سطحی است به دلیل اینکه ترقه‌هایی که استفاده می‌شود نسبت به ترقه‌های دست ساز خطر کمتری دارد و بیماران خدمات درمانی سرپایی دریافت می‌کنند.

درمان سوختگی پیشگیری است

وی ادامه داد: درمان این بیماران ممکن است در عمل هزینه بر نباشد به دلیل اینکه تعداد این بیماران بسیار کم است ۳ یا ۵ بیمار از تعداد ۴۰ بیماری که مراجعه به بیمارستان دارند در این شرایط هستند و آمار زیر ۵ درصد را در بر می‌گیرند که نیازمند به خدمات درمانی خاص هستند و در صورت نداشتن توانایی برای پرداخت هزینه‌های بیمارستان، با همکاری و مساعدت سازمان‌های مربوطه کمک‌های لازم برای کاهش هزینه درمان آنها در حد فرانشیز صورت بگیرد و اگر این بیماران حتی توانایی پرداخت هزینه فرانشیز را هم نداشته باشد از طریق سیستم مددکاری نسبت به تأمین هزینه اقدام می‌شود.

عابدینی با تاکید بر اینکه پوست انسان یک عضو زنده است به مردم توصیه کرد: زیبایی انسان وابسته به پوست او است و انسان بدون پوست زیبا نیست، تغییر رنگی که با یک سوختگی کم در یک فرد ایجاد می‌شود حتی با هزینه‌های بالا این تغییر رنگ ممکن است تا آخر عمر برای فرد باقی بماند.

این متخصص جراحی عمومی، تصریح کرد: درمان سوختگی پیشگیری است وقتی بیماری دچار سوختگی شد کمک اولیه را برای او باید انجام داد باید با استفاده از آب سرد ۸ تا ۱۵ درجه سانتی گراد شدت سوختگی را کاهش داد و از انجام کارهایی مثل استفاده از سیب زمینی، خمیر دندان، آرد، ماست و سفیده تخم مرغ خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: بهترین کار استفاده از آب سرد است و بقیه کارها جنبه پزشکی ندارد، مردم بدانند پوست یک ثروت خدادادی است و برای یک سهل انگاری آن را دچار سوختگی و آسیب جدی نکنند.

کد خبر 481697

منبع: ایمنا

کلیدواژه: چهارشنبه سوری سوختگی بیمارستان بيمه تعرفه بیماری بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان حوادث و سوانح آتش بازی ترقه بازی مواد محترقه متخصصان خدمات درماني شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیمارستان سوانح و سوختگی متخصص جراحی عمومی پرداخت هزینه ها توانایی پرداخت برای بیماران دفترچه بیمه برای بیمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۲۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ با وجود اعلام برخی از رسانه ها در فضای مجازی در بررسی به عمل آمده و گزارش خبر نگار ما از داروخانه های شهر هشتگرد انسولین به اندازه کافی در داروخانه ها موجود است و بیماران دیابتی می توانند نیاز خود را تامین کنند.

بعضی از نام هاي تجاری که اغلب وارداتی هستند در یه بازه زمانی توزیع آن به تعویق افتاد که مشکلاتی را برای مصرف کنندگان ایجاد کرد ولی هم اکنون انسولین در اکثر دارو خانه های ساوجبلاغ یافت می شود.

یکی از پزشکان دارو ساز گفت: بعضی از بیماران دیابتی می توانند جایگزین کنند انسولین های ایرانی را ولی به لحاظ بعد روانی حاضر به تغییر نیستند.

وی گفت: بسیاری از شر کت های بیمه گر هم به تعهدات خود در قبال نسخ بیمه ای متعد نیستند و داروخانه های توان خرید انسولین و نگهداری آن را ندارند که باید این موضوع توسط مسئولین این حوزه درست شود.

دیگر خبرها

  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است