Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ مجید ذکریایی به «جام‌جم آنلاین مازندران » گفت: تعطیلات نوروز و خالی شدن احتمالی برخی مناطق روستایی و جنگلی، طمع قاچاق‌چیان چوب را تشدید می‌کند تا بیش از ایام عادی به سمت قاچاق انواع چوب‌آلات جنگلی و برداشت غیرقانونی از این منابع بروند.

 

وی افزود: هدف ما جلوگیری از قطع درختان در هر شکلی و در هر مکانی در مدت تعطیلات بود و برای نظارت بر امور و دست‌یابی به این هدف، صدور پروانه‌های قانونی برای قطع درخت و حمل چوب‌آلات از فردا 27 اسفندماه تا 15 فروردین ممنوع اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست فرماندهی یگان حفاظت منابع طبیعی استان مازندران، ضمن اعلام آمادگی کامل نیروهای حفاظت از جنگل گفت: قطع و حمل هر گونه درخت حتی درختان توباغی در این مدت ممنوع است اما چوب‌آلاتی که به‌طور قانونی برداشت و مجوز حمل دارند و از سایر استان‌ها وارد مازندران می‌شوند مستثنی هستند و با توجه به این‌که مجوز این محموله‌ها پیشتر صادر شده بود، تردد آن بلامانع است.

 

سرهنگ ذکریایی همچنین گفت: حتی مواردی که پیش از این تاریخ با مجوز برداشت شد یعنی فردی مجوز قطع را پیشتر گرفت و درخت را قطع کرد نیز باید در مکان خود دپو باشد تا بعد از تاریخ مقرر و اگر فردی در این مدت، چوب‌های دپو شده را حمل و نقل و جابه‌جا کند، تخلّف کرده و مشمول پلمپ می‌شود.

 

وی گفت: این قانون برای پیشگیری از احتمال سوءاستفاده در ایام تعطیلات اعمال شد ضمن اینکه گشت‌های خودرویی و موتوری ما نیز تا 15 فروردین افزایش یافته و ‌ نیروهای ما شیفت‌بندی شدند و خودروهای گشت ما نیز مشخص شدند و در تمام ایام نوروزی به صورت شبانه‌روزی فعال خواهند بود و ما نیز در اداره‌کل منابع طبیعی بر عملکرد این گشت‌ها نظارت داریم.

 

فرمانده یگان حفاظت همچنین گفت: نیروهای قرق‌بان و نگهبانان جنگل ما نیز تعطیلی ندارند و برابر قانون کار در داخل جنگل حضور دارند و 106 واحد ایست‌بازرسی ما نیز فعالیت عادی خود را خواهند داشت.

 

سرهنگ ذکریایی با تأکید بر اینکه صیانت از اَنفال، وظیفه همه است از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلّف اعم از تصرف زمین، برداشت شن و ماسه در حاشیه رودخانه‌ها و قطع درخت، مورد را نه تنها در ایام نوروز بلکه در طول سال با سامانه 139 و شماره 1504 اطلاع دهند چون در فرماندهی کنترل ما، نیروها شبانه‌روزی مستقر و پیگیر گزارش‌های مردمی هستند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: چوب ذکریایی مازندران ما نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۵۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته

افزایش صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته بیشترین سهم در میان مجوزهای سازمان بورس داشته است و با رشد ۴۱.۷ درصد در بین نهادهای مالی، تعداد آنها به ۴۵۲ صندوق رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد نهادهای مالی طی سال گذشته از 947 به 1085 رسید که گویای رشد 14.5 درصدی نسبت به مدت مشابه قبل است.

در این بین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بیشترین سهم را با 41.7 درصد در بین نهادهای مالی دارا هستند و تعداد آنها به 452 صندوق رسید. رشد 18درصدی تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبدگردان نشان می‌دهد توجه خاصی به سرمایه‌گذاری غیرمستقیم شده و با تنوع ابزارها، اقدامات مهمی در راستای هدایت مردم به سمت سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.

بعد از ریزش بورس در سال 99، توجه مستمر به فرهنگ سازی در حوزه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در صدر توجهات قرار گرفت و در راستای تحقق این هدف، نوع جدیدی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز در بازار پذیره‌نویسی شدند. صندوق‌های اهرمی و بخشی دو مورد از جدیدترین ها هستند که در راستای پوشش ذائقه سرمایه‌گذاران مختلف ایجاد شدند. صندوق‌های اهرمی که از سال 1401 پذیره‌نویسی شدند، تبدیل به یکی از مهم‌ترین صندوق‌ها شده‌اند و نقش مهمی در جهت‌دادن به کلیت بازار دارند.

در دو سال اخیر، تعداد صندوق‌های طلا نیز افزایش قابل‌توجهی داشت و 13 صندوق طلا در بورس کالا فعالیت می‌کند که تعدد این صندوق‌ها، منجر به رقابتی‌شدن عرصه فعالیت این صندوق‌ها شده و نهایتا منجر به تلاش بیشتر این صندوق‌ها برای کسب بازدهی بیشتر برای سرمایه‌گذاران می‌شود.

تولد 12 شرکت‌ سرمایه‌گذاری جدید

فعالیت اصلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی در بهترین زمان است. پایان سال گذشته، 161 شرکت سرمایه‌گذاری وجود داشت که نسبت به مدت مشابه قبل، 12 شرکت سرمایه‌گذاری جدید به نهادهای مالی اضافه شد. این‌ شرکت‌ها سهم 14.8درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سهم 12.8 درصدی کارگزاری‌ها در بازار مالی

تعداد کارگزاری‌ها نیز به 118 رسید که بیانگر شروع فعالیت 4 کارگزاری جدید در سال گذشته است. کارگزاری‌ها سهم 12.8درصدی از نهادهای مالی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های مادر (هلدینگ)

تعداد هلدینگ ها در پایان سال 1402 به 139 رسید که طی سال 17 شرکت به تعداد آنها افزوده شد. این شرکت‌ها نیز سهم 10.9 درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سایر نهادها

تعداد نهادهای واسط هم به 84 رسید که گویای سهم 7.7 درصدی این نهادها در بین نهادهای مالی است. سبدگردان‌ها نیز افزایش قابل‌توجهی داشته‌اند و تعداد آنها از 69 به 85 شرکت رسید. تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری نیز به 24 رسید که بیانگر سهم 2.2 درصدی در نهادهای مالی است.

تعداد شرکت‌های تامین سرمایه تغییر خاصی نداشت و 12 شرکت تامین سرمایه در نهادهای مالی مشغول به فعالیت هستند. شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از 5 به 7 شرکت افزایش پیدا کردند. تعداد موسسات رتبه‌بندی هم تغییر خاصی نداشت و 3 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • فیلیمو هم سریال «حشاشین» را به ساترا حذف کرد
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • برپایی میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی در بازار و مترو تهران | ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شد
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود