Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@22:10:46 GMT

دلیل گرانی میوه چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۴۵۸۵۷

دلیل گرانی میوه چیست؟

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه وسبزی استان تهران مشخص نبودن ساعت کار میدان مرکزی میوه وتره بار، تعدد دلالان در میدان، صادر نشدن فاکتور معتبر، رعایت نشدن خالص فروشی و گرفتن پول کارگر از مغازه داران در میدان مرکزی را عوامل اصلی گرانی میوه دانست. ناطقان: اسدالله کارگر با بیان اینکه گرانی داریم ولی گرانفروشی نداریم، گفت: برای عرضه کالاها سود مصوب تعیین شده و این سود در خرده فروشی ها رعایت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این موضوع صد در صد رعایت نمی شود و بخشی از اعضا نیز فراتر از ۳۵ درصد اعمال می کنند. به همین دلیل برای اصلاح و تذکر به این واحدها گشت هایی متشکل ازاتاق ایران، اتاق اصناف تهران، تعریزات حکومتی و اماکن به همراه اتحادیه فروشندگان تشکیل شده و این گشت ها به صورت مشترک از هفته گذشته به این حدود ۱۵ درصد از اعضایی که سود مصوب را رعایت نمی کنند و زحمت ۸۵ درصد مابقی را زیر سوال می برند،  تذکر می دهند.



وی ادامه داد:۳۵ درصد سود کمی نیست و براساس آنالیزهای انجام شده ضایعات و سایر هزینه ها نیز در این ۳۵ درصد در نظر گرفته شده است. هیچ تعارفی با کسانی که این درصد را رعایت نمی کنند، نداریم و با آنها برخورد جدی خواهد شد. در بازدیدهای اخیر از میوه فروشی های سطح شهر نیز بیش از ۲۰۰ مورد تذکر داده شد، حدود ۱۲واحد جریمه شدند و تعدادی نیز پلمب شدند.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه وسبزی استان تهران اضافه کرد: عمده مشکل مغازه داران فاکتور است. صدور فاکتور در مبدا یا همان میدان مرکزی میوه و تره بار انجام نمی شود یا اگر انجام شود صوری است. در حقیقت فاکتوری که در میدان مرکزی صادر می شود هیچ محتوایی ندارد و تعزیرات نیز این فاکتور را از مغازه دار قبول نمی کند. از طرفی صادرکننده این فاکتور نیز قابل پیگیری نیست. بنابراین چون در مبدا فاکتورها غیر اصولی صادر می شود نتیجه آن در سطح شهر قابل مشاهده است.

وی با اشاره به اینکه فاکتوری که مغازه دار صادر می کند پرینت ترازو است، گفت: تذکر های لازم برای صدور فاکتور به اعضای اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی داده ایم و تمام اعضا نیز ترازوهای به روز دریافت کرده اند. ما همواره به مغازه داران اعلام می کنیم با فاکتور از میدان مرکزی خرید کنید. سود مصوب اعمال کنید و به  مشتریان پرینت ترازو بدهید.

کارگر تاکید کرد: اگر در میدان مرکزی میوه و تره بار تماما فاکتور معتبر صادر شود که  مورد تایید  تعزیرات حکومتی و بازرسان مختلف باشد قول می دهیم  که مغازه داران حتی کمتر از سود مصوب هم لحاظ کنند.

وی در پاسخ به اینکه چرا اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی پیگیر صدور فاکتور رسمی و معتبر در میدان مرکزی  نیست، گفت:مکاتبات بسیاری در این زمینه انجام دادیم ولی دیگر صدای ما به جایی نمی رسد. بارها اعلام کردیم که صادر نکردن فاکتور، گرفتن پول کارگری ازاعضای ما در میدان مرکزی و  عدم خالص فروشی از مشکلات موجود در این بخش است و با وجود همکاری بخش های مختلف  ولی در اجرا به این موضوعات توجهی نمی شود. بنابراین درخواست داریم که در این زمینه ها ساماندهی صورت گیرد.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه وسبزی استان تهران با اشاره به اینکه عرضه بار در میدان باید در ساعت مشخصی صورت گیرد،  تصریح کرد: اگر قرار است بار دست واسطه نیافتد حتما باید ساعت کار میدان مشخص باشد. گاهی یک بار کمیاب در میدان در ساعت هایی فروخته  می شود که مغازه دار در مغازه اش مشغول کار است در حالی که واسطه در آنجا حضور دارد و بار را خریداری می کند و وقتی مغازه دار ۴ صبح برای خرید مراجعه می کند باردیگر دست بارفروش نیست.

به گفته وی این فاکتورهای صوری توسط دلالان صادر می شود و اگر بارفروش واقعی باشد حتما فاکتور رسمی می دهد.

کارگر در پایان گفت:سطح شهر را مرتبا رصد می کنیم و دلالی در سطح خرده فروشی ها وجود ندارد. دلال ها در میدان مرکزی میوه و تره بار هستند.
منبع: ایسنا برچسب ها: گرانی ، میوه ، ناطقان ، میدان ، تره بار

منبع: ناطقان

کلیدواژه: گرانی میوه ناطقان میدان تره بار اتحادیه فروشندگان میوه میدان مرکزی میوه میدان مرکزی مغازه داران مغازه دار سود مصوب تره بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۵۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از فارس؛ با ناکامی دولت مصر در پایان دادن به گرانی و بالا رفتن بی رویه قیمت‌ها مردم در این کشور به پویش‌های بزرگ تحریم ملحق شدند.

قیمت دلار در بانک‌‎های مصر و بازار سیاه موازی پس از دو ماه ثبات در این کشور از هفته گذشته بار دیگر روند صعودی گرفته است.. این موضوع نگرانی‌هایی را برای مردم این کشور در زمینه تشدید درد و رنج اقتصادی آن ها به دنبال داشت.

کارشناسان بدهی بالای مصر، تنش‌های ژئوپلتیکی در خاورمیانه، کاهش درآمدهای قاهره از کانال سوئز، افزایش تورم و گرانی و افت سرمایه‌گذاری‌های خارجی از دلایل تشدید بحران اقتصادی مصر خواندند.هفته گذشته پویش تحریم خرید ماهی در سراسر مصر با استقبال خوب شهروندان این کشور روبه رو شده بود و این هفته موج تحریم به گوشت، تخم مرغ و دیگر کالاهای اساسی رسیده است.

بر اساس داده‌های آژانس مرکزی آمار مصر در ماه مارس، تورم سالانه قیمت مصرف کننده در شهرهای مصر به 35.7 درصد رسید، پس از آن که ژانویه گذشته 29.8 درصد بود.پس از اینکه موج گسترده تحریم انواع ماهی های خودراکی در مصر طی روزهای گذشته بالا گرفت حالا مردم مصر در اماکن عمومی و سایت های رسانه‌های اجتماعی مشغول مبارزه با قیمت‌های بالای گوشت هستند که قیمت آن به بیش از 400 پوند مصر (یک دلار = حدود 48 پوند) رسیده است.

کساد بازار در بازار معروف ماهی فروشی شهر اسکندریه مصر فروشنده‌ها انواع ماهی‌ها را به شکل‌های جذاب در یخچال‌های شیشه‌ای چیده‌اند اما مردم به آن نگاه هم نمی‌اندازند محمد یکی از فروشندگان می گوید که استقبال مردم از پویش «بگذار بگندد تا قیمتش کم شود» غافلگیر کننده بوده است.این کمپین‌ها به سرعت محبوبیت و استقبال زیادی را در بین شهروندان مصری پیدا کرده و شرکت‌کنندگان در آن از رسانه‌های اجتماعی برای هماهنگی و تبادل نظر و برنامه ریزی استفاده می‌کنند که باعث افزایش قدرت جنبش و گسترش دامنه نفوذ آن شده است.   در همین حال، کمپین‌های مشابهی در قاهره، سوئز، کفر الشیخ، اسماعیلیه و دیگر شهرهای بزرگ مصر برای تحریم بیشتر کالاهای اساسی که قیمت شاهد تورم گسترده بوده، آغاز شده است. کاربران شبکه‌های اجتماعی همچنین کمپین جدیدی را با همین نام «بگذارید بگندد» برای تحریم خرید مرغ، تخم مرغ و گوشت قرمز راه اندازی کردند تا تجار را مجبور به کاهش قیمت کنند.اگرچه برخی از مردم مصر نسبت به تاثیرگذاری این پویش‌های تحریم تردید داشتند، اما فعالان و تعداد زیادی از شهروندان پس از اینکه توانست عده‌ای را برای شرکت در آن جذب کند از کاهش نسبی قیمت‌ها و زیان‌های قابل توجه به برخی از بازرگانان، اشتیاق زیادی نشان دادند.   فؤاد عبدالفتاح، هماهنگ‌کننده کمپین «بگذارید بگندد» در استان اسکندریه، گفت: مصر شاهد وضعیت افزایش قیمت‌ها برای اکثر کالاهای اساسی است و از جمله محصولاتی که اخیراً شاهد افزایش قیمت محسوس بوده است، ماهی است که به قیمت بی سابقه‌ای رسیده است که برای افراد کم درآمد مناسب نیست. عبدالفتاح در مصاحبه خود با العربی الجدید افزود: تحریم ماهی پیام روشن ما به بازرگانان و صاحبان مغازه‌ها است، زیرا می‌خواهیم این پیام قوی را ارسال کنیم که این بی عدالتی اقتصادی را در سکوت نخواهیم پذیرفت.   یک شهروند دیگر می‌گوید: ما خواستار قیمت‌های مقرون به صرفه و منصفانه برای ماهی هستیم تا در دسترس اکثر مردم باشد و همه بتوانند در شرایط سخت با هم کنار بیایند. ما در یک شهر ساحلی زندگی می‌کنیم و ماهی‌ها جزء ضروری فرهنگ و میراث دریایی ما به حساب می‌آیند، اما به دلیل سوء استفاده برخی، تصمیم گرفته ایم که در برابر گرانی سرسام آور سکوت نکنیم.علا حامد، کارشناس اقتصادی گفت که کمپین تحریم انواع گوشت‌ها در مصر نشان دهنده به ستوه آمدن شهروندان از مشکل گرانی و تمایل آنها برای یافتن راه حل هایی برای شرایط دشوار اقتصادی است آنها خواستار بررسی مسائل فوری اقتصادی و اتخاذ تدابیر موثر برای بهبود زندگی شهروندان توسط دولت السیسی هستند.  

دیگر خبرها

  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید
  • نارضایتی متقاضیان از تاخیر در تحویل خودروی جک اس ۵
  • کاریکاتور/ گرانی سرسام‌آور در سرزمین‌های اشغالی
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • هشدار لاپید درباره گرانی‌ افسارگسیخته در اراضی اشغالی
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است