Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، رضا شریفی در‌اخرین نشست ستاد تنظیم بازار اظهار کرد: وضعیت بازار در 2 ماه اخیر به یک ثبات رسیده و  بازار از آرامش نسبی برخوردار است.

وی با بیان اینکه در گذشته روزانه شاهد افزایش قیمت کالاهای اساسی و مورد نیاز در شهرستان بودیم، گفت: اکنون بازار از یک ثبات قیمت برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس اداره صمت گچساران افزود: از حیث فراوانی کالا و اقلام که گاها روغن و سیمان که چند وقت اخیر صحبت از نیاز بازار به روغن بود که روغن در بازار به فراوانی یافت می شود.

 شریفی با بیان اینکه بازار  از روغن به اشباع نرسیده است اما موجود است، عنوان کرد:  از ابتدای سالجاری تا کنون  بیش از  ۵۶۹تن روغن و ۴۲۶ تن برنج  در بازار توزیع شده است.

 وی اذعان کرد: در روز گذشته برای تنظیم بازار و جلوگیری از گرانی 40 تن برنج خارجی در بازار  در حال توزیع است.
 رئیس اداره صمت گچساران در ادامه اذعان کرد: همچنین امسال  ۲۳۸ تن شکر توزیع که امروز هم قریب بر 20تن شکر  برای تنظیم بازار  به صورت بسته بندی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای در حال توزیع است.

 شریفی در ادامه به توزیع دیگر اقلام ضروری خانوار اشاره و تصریح کرد: امسال 215 تن مرغ منجمد توزیع شده و در حال حاضر 17 تن و 500 کیلوگرم مرغ منجمد دیگر در فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش و جانبو در حال توزیع است

وی ادامه داد:  در سالجاری هم15 تن قند به نرخ دولتی و 5500 کیلوگرم گوشت گوساله منجمد  در بازار گچساران به نرخ دولتی  برای تنظیم بازار در حال توزیع است.

 شریفی ادامه داد: واحد‌های مرغداری که نهادهای دولتی را دریافت کرده اند مرغ به قیمت ۲۴هزار تومان باید در بازار توزیع کنند که اکنون  2تن مرغ در بازار توزیع شد.

 وی در ادامه به تامین میوه شب عید اشاره کرد و گفت: هفتاد تن میوه شب عید برای بازار گچساران در نظر گرفته شده است که میوه شب عید با نرخ دولتی تفاوت قیمتی با میوه موجود در بازار ندارد که انتظار می رود چندین جایگاه برای عرضه میوه شب عید در نظر گرفته شود.

 رئیس اداره صمت گچساران ادامه داد: برای تنظیم بازار عید در حال حاضر 20 تن از خرمشهر به شهرستان در حال ارسال است.

 شریفی خاطرنشان کرد: از لحاظ فراوانی کالا در سطح بازار وجود دارد و کمبودی در تامین اقلام وجود ندارد.

وی در ادامه به گشت‌های این اداره از بازار و اصناف مختلف گچساران در سالجاری اشاره و ابراز کرد: از ابتدای سالجاری تا کنون 25 هزار مورد بازرسی از بازار و صنوف مختلف صورت گرفته که منجر به شناسایی  680  واحد صنفی مختلف که به دلیل عدم رعایت پروتکل بهداشتِی   اخطاریه صادر و  برای اعمال قانون به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

انتهای پیام/82031

منبع: فارس

کلیدواژه: بازار افزایش قیمت کالاهای اساسی صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۵۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان

ایسنا/لرستان معاون اقتصادی استانداری لرستان با بیان اینکه طبق آمار و مستندات سال گذشته در حوزه تولید محصولات کشاورزی در همه زیر بخش‌ها رشد خوبی داشته‌ایم، گفت: تولید مرغ، تخم مرغ، گندم و دیگر محصولات کشاورزی در استان رشد خوبی داشته است و امیدواریم این روند امسال هم ادامه داشته باشد.

سیروس ابراهیمی در حاشیه جلسه تنظیم بازار که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، کارگروه تنظیم بازار را یکی از کارگروههای مهم عنوان کرد و افزود: در این کارگروه معمولا مسائل بازار، تولید، عرضه، مصرف، قیمت و نظارت مطرح می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق آمار و مستندات سال گذشته در حوزه تولید محصولات کشاورزی در همه زیر بخش‌ها رشد خوبی داشته‌ایم، گفت: تولید مرغ، تخم مرغ، گندم و دیگر محصولات کشاورزی در استان رشد خوبی داشته است و امیدواریم این روند امسال هم ادامه داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان عنوان کرد: یکی از مسائلی که با آن مواجه هستیم تولید گوشت مرغ بیش از نیاز استان است که باید به دیگر استان‌ها صادر شود، چالش بعدی ۱۰ درصد ارزش افزوده است که محل اختلاف سازمان جهاد کشاورزی و امور مالیاتی است که باید بررسی شود.

ابراهیمی با اشاره به اینکه یکی از مصوبات امروز جلسه تنظیم بازار تحویل سبوس گندم به دامداران بود، گفت: کارخانجاتی که به تعهد خود در خصوص تحویل سبوس گندم به دامداران عمل نکنند سهمیه گندم آن‌ها قطع می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم
  • ثبت بیش از ۲۰۰ پایش از بازار مینوشهر