Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد ساتکین مدیر عامل انرژی‌های تجدید پذیر در گفت‌وگو با خبرنگاراقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص بودجه انرژی‌های تجدید پذیر گفت: خوشبختانه در سال ۱۴۰۰ با هماهنگی خوبی که میان دولت و مجلس اتفاق افتاد ما سال درخشانی را از نظر بودجه داشتیم.

او ادامه داد: نزدیک به یک هزار میلیارد تومان از منابع مالی را از عوارض داشتیم که امسال دو هزار و ۵۰۰ تومان دیگر از بابت سوخت صرفه‌جویی شده و یک هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان از بابت عوارض و حدود ۱۵۰ میلیارد تومان هم از باز فروش برق نزدیک به چهار هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان با رشد چهار و نیم برابری در مقایسه با سال قبل منابع مالی انرژی‌های تجدید پذیر از منابع دولتی خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

بازگشت پساب به چرخه فضای سبز تهران با افتتاح تصفیه خانه فیروز بهرام

مدیر عامل انرژی‌های تجدید پذیر بیان کرد: ما در سال ۱۴۰۰، سال پر رونقی را در حوزه‌های انرژی‌های تجدید پذیر پیش بینی می‌کنیم.

این مقام مسئول اضافه کرد: در سال ۱۳۹۹ در بخش ساخت و ساز‌ها تعداد ۴۶ نیروگاه تجدیدپذیر با مجموع ظرفیت ۱۴۷.۲ مگاوات با سرمایه‌گذاری بالغ بر  یک هزار و ۵۱۴ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی احداث و به بهره‌برداری رسید.

ساتکین افزود: این طرح‌ها شامل ۳۲ نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۸۹.۲ مگاوات  است که ۱۶ مگاوات از آن از نوع نیروگاه‌های کوچک سقفی محدود به ظرفیت انشعاب است، ۵ نیروگاه بادی با مجموع ظرفیت ۱۲ مگاوات، ۵ نیروگاه برق‌آبی کوچک با مجموع ظرفیت ۹.۱۷ مگاوات و یک نیروگاه بازیافت تلفات حرارتی و ۲ نیروگاه توربین انبساطی به ظرفیت ۱۹.۲ مگاوات است.

معاون وزیر نیرو با اشاره به آمار نیروگاه‌های قابل افتتاح تا قبل از پایان دولت دوازدهم افزود: پیش‌بینی می‌شود در ماه‌های ابتدایی سال ۱۴۰۰ مجموعا ۱۰ نیروگاه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۷۷.۳ مگاوات و ۲ نیروگاه بادی به ظرفیت ۵۰ مگاواتی به بهره‌برداری برسد که مجموع سرمایه‌گذاری نیروگاه‌های خورشیدی ۲۶۷ میلیارد تومان و نیروگاه‌های بادی ۵۱۰ میلیارد تومان خواهد بود.

رئیس سازمان ساتبا از برنامه‌های این سازمان در راستای توسعه سریع نیروگاه‌های تجدیدپذیر در سال ۱۴۰۰ خبر داد و عنوان کرد: این توسعه با دو محور استفاده از منابع مالی دولتی و همچنین بدون نیاز به سرمایه‌گذاری بخش دولتی صورت خواهد پذیرفت.

او در تشریح برنامه استفاده از منابع مالی دولتی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ با رشد ۴۵۰ درصدی یعنی با ۴.۵ برابر شدن منابع دولتی و با توجه به اضافه شدن منابع مالی حاصل از سوخت صرفه‌جویی شده شاهد رشد قابل توجهی در این زمینه خواهیم بود.

ساتکین ادامه داد: در بخش توسعه بدون استفاده از منابع مالی دولتی امیدواریم تامین برق رمز ارز‌ها توسط نیروگاه‌های تجدیدپذیر و همین‌طور تامین ۲۰ درصد از نیاز انرژی الکتریکی بخش دولتی با استفاده از این نوع نیروگاه‌ها کمک شایانی به این توسعه کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تجدید پذیر وزارت نیرو انرژی های تجدید پذیر مجموع ظرفیت میلیارد تومان منابع مالی سال ۱۴۰۰ نیروگاه ها ۲ مگاوات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۸۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی ادیب ظهر یکشنبه در دیدار با فرماندار و اعضای تشکل‌های گردشگری شهرستان سرعین اظهار کرد: همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی در راستای پیشبرد اهداف و توسعه گردشگری استان اردبیل لازم و ضروری است.

وی خواستار فعال بودن تشکل‌های حوزه گردشگری در راستای معرفی ظرفیت‌ها و اقدامات تبلیغی شد و گفت: بدون معرفی ظرفیت‌ها نمی‌توانیم انتظار افزایش گردشگران ورودی به استان را داشته باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل به برخی از مشکلات حوزه گردشگری مانند فعالیت غیرقانونی جارچی‌ها در ورودی شهرها، فعالیت بدون پروانه تأسیسات گردشگری و تغییر کاربری برخی از تأسیسات اشاره کرد و ادامه داد: برای این موارد پیگیری‌های لازم در جلسه‌های متعدد در سطح استانی و ملی انجام می‌شود و انتظار داریم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده به نتیجه مطلوب دست یابیم.

محمدی ادیب با اشاره به مشکل تخصیص تسهیلات حمایتی برای تأسیسات گردشگری استان از سوی بانک‌ها، خاطرنشان کرد: برای رفع این مشکل به صورت مستقیم در حال رایزنی با بانک‌ها و پیگیر هستیم.

وی با بیان اینکه مدیریت عالی استان توجه ویژه‌ای به صنعت گردشگری دارد، تصریح کرد: با پیگیری کوچک‌ترین موارد در این حوزه به منظور تسهیل شرایط برای سرمایه‌گذاران و فعالان، حمایت همه جانبه‌ای از صنعت گردشگری انجام می‌شود.

کد خبر 6091048

دیگر خبرها

  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • بهره‌برداری از مجموعه تفریحی کوه نور صفه
  • دستگیری متهمان ۲۰ فقره سرقت از اماکن دولتی و خصوصی در طرقبه شاندیز
  • حسینی: ظرفیت درآمدزایی خلیج فارس بهره‌برداری می‌شود
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان