Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین جواد مجتهدشبستری در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا با یادآوری دو عنصر صبر و بصیرت در بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب گفت: فرمایش رهبر انقلاب برگرفته از کلام حضرت علی است که فرمودند این پرچم را جز  کسانی که اهل صبر و بصیرت هستند نمی‌توانند حمل کنند.

 وی اضافه کرد: برای شناخت دشمن و ترفندها و نیرنگ‌ها و فریب نخوردن از آنها، نیاز به بصیرت و برای به زانو درآوردن دشمن نیاز به صبر و استقامت هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: اگر جبهه حق این دو عنصر را نداشته باشد یعنی راه‌های مقابله با دشمن را نداند و با ترفندهایش ناآشنا بوده و بصیرت، تحمل و استقامت هم نداشته باشد، توان مقابله با این ترفندها را نخواهد داشت.

مجتهدشبستری، گسترش دو عنصر بصیرت و صبر در جامعه را نیازمند تواصی دانست و تصریح کرد: فرمایش رهبری از این آیه قرآن که می‌فرماید: «انسان‌ها همه زیانکارند و در خسران، مگر اهل ایمان و عمل صالح» اتخاذ شده واشاره به کسانی دارد که در عین اینکه خودشان اهل ایمان و عمل صالح هستند،   از فکر جامعه هم غافل نیستند.

وی عنوان کرد: افراد صالح فقط به فکر سعادت خود نیستند بلکه جامعه را هم به حق و صبر توصیه می‌کنند زیرا برای موفقیت در مقابل دشمن و شکست حیله‌ و نیرنگ نیاز به صبر و استقامت هست.

مجتهدشبستری، تواصی به صبر و بصیرت در جامعه را کار کسانی دانست که در جامعه نفوذ دارند و بیان کرد: این افراد از خواص جامعه محسوب می‌شوند و به نوعی در جامعه تریبون در اختیار دارند و صاحبان قلم و اندیشه هستند.

وی با اشاره به گسترش فضای مجازی و افزایش اقبال جوانان به شبکه‌های اجتماعی بر لزوم استفاده از این ظرفیت برای روشنگری تاکید کرد و گفت: فضای مجازی در عین اینکه وسیله و ابزاری برای انتقال مطالب مفید است، اگر به‌درستی مدیریت نشود، می‌تواند ابزاری مضر و خطرناک و به تعبیر رهبری  یک قتلگاه برای جوانان باشد بای همین این فضا باید به درستی مدیریت شود.

مجتهدشبستری گفت: اگر مدیریت این فضا، دست جوانانی قرار گیرد که انگیزه دینی و تواصی به صبر و بصیرت دارند، آنها می‌توانند در جامعه امیدآفرینی کرده، واقعیت‌ها و پیشرفت‌های جبهه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را نشان دهند.

وی با اشاره به نشان دادن برخی اخبار در فضای مجازی از فساد و خیانت در کشور گفت: بعضا مشاهده می‌کنیم که در فضای مجازی با نشان دادن اینکه چه فسادها و خیانت‌هایی صورت گرفته ایجاد یاس و ناامیدی می‌کنند. البته ممکن است یک مورد از این موارد هم اتفاق افتاده و درست باشد ولی در موارد متعددی، حق و باطل را ممزوج می‌کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: کسی که اطلاعات کافی ندارد با مشاهده عکس‌ها، فیلم‌ها و مطالب در فضای مجازی گمان می‌کند که فسادهای فراوانی در کشور صورت گرفته و حتی یک انسان شایسته و صالح در نظام جمهوری اسلامی وجود ندارد. حال اینکه واقعیت اینطور نیست.

مجتهدشبستری افزود: ممکن است افراد فاسدی هم وجود داشته باشند، اما در عین حال افراد بسیار شایسته و صالحی هم در کشور مشغول خدمت هستند و این واقعیت باید برای نسل جوان تببین شود و ببینند که اگر ما ریزش‌هایی داشتیم رویش‌هایی هم داریم.

امیدآفرینی، تواصی را در جامعه احیا و زنده می‌کند

مجتهدشبستری با اشاره به اهداف و تلاش‌های دشمن برای از بین بردن زنجیره تواصی میان مردم اظهار کرد: وقتی مردم دلسرد شده و امیدی به آینده نداشته باشند، طبیعتا بحث تواصی هم منتفی خواهد شد؛ موضوعی که می‌تواند تواصی را در جامعه زنده کند امیدآفرینی است؛ اگر یاس و ناامیدی در جامعه‌ای حاکم شود، آن جامعه رو به سقوط و انحطاط خواهد رفت.

وی با بیان اینکه دشمن به دنبال گسترداندن یاس و ناامیدی در کشور است، گفت: اگر ما بتوانیم معروف بزرگ تواصی را انجام داده و مردم را نسبت به آینده روشن و درخشان، مطمئن و از حیله‌ها و تزویرهای دشمن آگاه و به صبر و استقامت دعوت کنیم، نقشه دشمن شکست خواهد خورد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با یادآوری وارونه نشان دادن حقایق از سوی دشمن و حملات سعودی‌ها به مردم یمن اشاره کرد و با اشاره به رویکرد رسانه‌های غربی در این زمینه گفت: امروز جامعه جهانی باید از این همه جنایتی که نسبت به مردم بی‌دفاع و مظلوم یمن اتفاق می‌افتد و صدای اعتراض کسی هم بلند نمی‌شود، متاسف و متاثر باشد در حالی که قضیه عکس این است.

مجتهدشبستری خاطرنشان کرد: چنانچه یمنی‌ها برای مقابله و دفاع و از خود، اقدام کنند، غربی‌ها بیانیه صادر می‌کند و سازمان ملل نیز آن را محکوم می‌کند، اما زمانی که سعودی‌ها زنان و کودکان بی‌دفاع یمن را بمباران کرده و آنها را تحت محاصره اقتصادی، دارویی و غذایی قرار می‌دهند، حتی از گزارشگران سازمان ملل هم صدایی شنیده نمی‌شود.

وی  این وضعیت را تاسف آور خواند و گفت: امروز یک وظیفه بزرگ امت اسلامی و مردم آزاده جهان این است که مظلومیت مردم یمن را به گوش دنیا برساند.

عضو مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: فرمایش پیغمبر اکرم (ص) باید مورد توجه قرار گیرد که فرموده‌اند اگر کسی صدای مظلومیت انسانی را بشنود اما به وی کمک نکند مسلمان نیست و این پیام بزرگ وظیفه انسانی ما را سنگین‌تر می‌کند.

برچسب‌ها سازمان ملل متحد ایالات متحده آمریکا پیامبر اکرم انقلاب اسلامی ایران آذربایجان غربی یمن اتحادیه اروپا مقام معظم رهبری عربستان سعودی جواد مجتهد ولادت حضرت علی جمهوری اسلامی مجلس خبرگان رهبری مبعث حضرت رسول اکرم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد ایالات متحده آمریکا پیامبر اکرم سازمان ملل متحد ایالات متحده آمریکا پیامبر اکرم انقلاب اسلامی ایران آذربایجان غربی یمن اتحادیه اروپا مقام معظم رهبری عربستان سعودی جواد مجتهد ولادت حضرت علی جمهوری اسلامی مجلس خبرگان رهبری مبعث حضرت رسول اکرم اخبار کنکور عضو مجلس خبرگان رهبری یاس و ناامیدی صبر و بصیرت فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۹۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، ماموستا ملاقادر قادری امروز در مراسم افتتاح مسجد روستای «مزیدی» شهرستان پاوه در سخنانی اظهار داشت: خدمت تمامی حاضرین در این مسجد زیبا عرض خیرمقدم دارم و بسیار خوشحالم که امروز خانه‌ای دیگر از بیوت پروردگار را افتتاح نمودیم.
 
امام جمعه شهرستان پاوه گفت: امروز ما مهمان خداوند متعال هستیم ولی بانی مراسم مردم عزیز روستای مزیدی هستند. به آنها تبریک می‌گوییم که خانه‌ای به این زیبایی برای قیامت خود ساخته‌اند خداوند از آنان قبول فرماید.
 
وی ادامه داد: آفرین بر مردم باغیرت مزیدی که با جمعیت کم و همت زیاد این بنای محکم را ساخته‌اند و تشکر و سپاس از تمامی خیرینی که با این عزیزان همراهی کرده و این خانۀ مبارک الهی را ساخته‌اند.
 
ماموستا قادری در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: خداوند متعال در آیۀ ۱۶۴ سوره مبارکه آل‌عمران می‌فرماید: «لَقَدْ مَنَّ اللّهُ عَلَى الْمُؤمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا مِّنْ أَنفُسِهِمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَ إِن كَانُواْ مِن قَبْلُ لَفِي ضَلالٍ مُّبِينٍ» من بر شما منت می‌گذارم به خاطر اینکه رسولی دلسوز، پیامبری مدیر و پیام‌رسانی شجاع برایتان فرستاده‌ام تا شمارا تعلیم داده و تزکیه و تربیت نموده و چگونه زیستن را به شما بیاموزد و شمارا از گمراهی و ضلالت برهاند.
 
امام جمعه شهرستان پاوه گفت: در یک جمله بعثت رسول‌الله (ص) بهترین نعمتی است که خداوند به ما هدیه کرده است. علت مهم بودن بعثت به این دلیل است چون دنیا قبل از بعثت مملو از جهل و خرافات و تجاوز به حقوق بشر بود. مثلاً در سعودی دختران زنده‌به‌گور می‌شدند و در ایران با محارم ازدواج می‌شد و در روم دولت متمدن آن عصر، به حقوق حیوانات بیشتر از حقوق انسان‌ها توجه می‌کردند و در شبه‌جزیرۀ عربستان قبل از بعثت تنها ۴ نفر باسواد زندگی می‌کردند، بعثت در کلیۀ ابعاد زندگی افراد جامعه تغییر ایجاد کرد لذا باید قدردان این نعمت و شاکر پروردگار باشیم.
 
ماموستا قادری عنوان داشت: عرض کردم بعثت رسول‌الله (ص) در شبه‌جزیرۀ عربستان در همۀ شئون زندگی مردم سبب تغییرات شد و در مدرسۀ رسول‌الله (ص) در مدینۀ منوره کسانی فارغ‌التحصیل شدند که اسلام را به اسپانیا و جنوب چین و روم و استانبول رساندند و در اکثر دنیای معمورۀ آن زمان ندای لا اله الا الله و محمد رسول‌الله و الله‌اکبر طنین‌انداز شد.
 
وی افزود: خداوند متعال در مقابل این جهد و جهاد و ایثار حضرت خاتم به امتش و به اهل لا اله الا الله و محمد رسول‌الله (ص) می‌فرماید: من و فرشتگانم به این شخص والامقام درود می‌فرستیم «إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ» پس شما هم از او تجلیل کنید «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا».
 
 امام جمعه شهرستان پاوه گفت: اولین کار پیامبر بزرگوار ما (ص) بعد از هجرت احداث مسجد بود و به ‌محض ورود به مدینۀ منوره اول مسجد قبا را بنا کرد و سپس مسجدی به نام مسجد جمعه و آنگاه مسجدالنبی را ساخت که این مکان مبارک بعد از مسجدالحرام و مسجدالأقصی سومین مسجد مسلمانان شد که از همان روز تأسیس تا امروز که ۱۴۴۵ سال از آن گذشته است، مایۀ خیر و رونق دین و پایگاه معنویت شده است.
 
ماموستا قادری تصریح کرد: پیامبر بزرگوار اسلام (ص) می‌فرمایند: «مَنْ بَنا لله مَسْجِداً بَنی اللهُ له بیتاً في الجَنَّةِ» هر کس در دنیا مسجدی بنا کند، خداوند در قیامت برای او در بهشت منزلی را آماده می‌کند و این مسجد بنا به این توصیۀ رسول‌الله (ص) بعد از ۱۶ قرن به امید این کلمۀ زیبای حضرت خاتم (ص) ساخته شده است.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه مسجد در اسلام اشاره کرد و اظهار داشت: سلف ما در تعریف جایگاه مسجد فرموده‌اند: «المسجد دارالسلام، دارالعبادة، دار المشورة، دار المصحف و دارالجهاد» و باز فرموده‌اند: «حصون المؤمن ثلاثة المسجد و ذکر الله و قراءة القرآن» آنچه انسان مؤمن را حفظ می‌کند، سه چیز است، مسجد، ذکر خدا و قرائت قرآن کریم.
 
امام جمعه شهرستان پاوه گفت: در آیین ما مساجد سنگرند و تضعیف مساجد تضعیف دین و مسلمین و آرزوی کفر و کافران است. در موضوع خواست دشمن که نیت آن‌ها تضعیف مسجد و صفوف مسلمین است، چند مثال را ذکر کرده‌اند که به خاطر اینکه بحث طولانی نشود نیازی به ذکر آنها ندیدم.
 
وی در ادامه سخنان خود بیان داشت: جمعیت شهرستان پاوه ۶۵ هزار نفر است و ما در شهرستان ۱۰۳ مسجد و ۴ تکیه و خانقاه داریم که کار آنها هم مانند کار مسجد است پس در حقیقت ۱۰۷ مسجد داریم یعنی تقریباً برای هر ۶۰۷ نفر یک مسجد داریم که ۵۰ درصد آنها در عصر جمهوری اسلامی ساخته شده‌اند و تمامی مساجد قبل از انقلاب را منهای یک مسجد در پاوه در زمان جمهوری اسلامی تجدید بنا کرده‌ایم. فالحمدلله رب‌العالمین
 
امام جمعه شهرستان پاوه گفت: همچنان که حضار محترم می‌دانند، سرباز و پاسدار و نگهبان این مساجد، علما و طلاب هستند و متأسفانه امروز برای حفاظت از این بیوت الرحمان در شهرستان پاوه ۱۰ طلبه خودی نداریم. دلیل این وضع نابسامان ما روحانیون هستیم که وحدت نداریم، مرکزیت و تشکیلاتی نداریم و بزرگی را از بین خود قبول نداریم و به همین دلایل معتمدین محل در اثر اختلاف ما توجهی به طلبه‌ها ندارند.
 
ماموستا قادری ادامه داد: اضافه بر این امروزه صفوف جمعه و جماعت ما کم رونق‌اند و حریم‌ها محترم شمرده نمی‌شوند و جامعۀ ما با هجمه و شبیخون فرهنگی دشمن روبروست. این درد ماست که عرض کردم لذا نیاز به تجدیدنظر داریم و اگر تجدیدنظر نکنیم مغلوب دشمنان می‌شویم. البته خداوند از دین خود دفاع خواهد کرد ولی در قیامت ما باید جوابگو باشیم.
 
وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: در خاتمه از تمامی خیرین و زحمت کشان، اهالی محترم مزیدی در روستا و خارج از روستا که زحمت کشیده‌اند، تشکر و قبول زحمات آنها را از خداوند منان خواستاریم و از سرکار خانم طاهرزاده و شوهر محترمش و حاج مدلل و حاج عبدالله عثمانی و 
​​دکتر پیام یوسفی تشکر و برای آنها آرزوی توفیق داریم.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت
  • وحشت روزنامه دولت از برملاشدن ناتوانی‌های اقتصادی دولت سیزدهم
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • توجه به عفاف و حجاب ارزش نهادن به کرامت زن است
  • شکل‌گیری امید‌آفرینی در جامعه پس از مشاهده دستاوردهای پژوهشی سمپادی‌ها
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • دشمن با ترویج بی حجابی قصد ضربه زدن به اسلام را دارد
  • علم الهدی: امامت سیاسی دشمن دارد/ امام فقط شاگردپرور و عالم نیست؛ اصل امامت به تشکیل نظام رهبری و تشکیلات حکومت اجتماعی است
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است