Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوه نامه دوره مشاهده‌گری اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دو وزارتخانه «علوم، تحقیقات و فناوری» و «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» ابلاغ شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به اهمیت همکاری و ایجاد هم‌افزایی بین مؤسسات تحت پوشش دو وزارتخانه «علوم، تحقیقات و فناوری» و «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و اعضای هیأت علمی شاغل در آن‌ها، شیوه‌نامه دوره «مشاهده گری» اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دو وزارتخانه تدوین و ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این دوره با هدف تسهیل و روال سازی ارتباطات علمی، پژوهشی و فناوری مؤسسات با رویکرد همگرایی و ایجاد فرصت کوتاه مدت حضور اعضای هیأت علمی در فضا‌های علمی و تخصصی به منظور آشنایی با عرصه‌های جدید و دستاورد‌های علمی حوزه‌های مختلف علوم و فنون و فراهم کردن فرصت همکاری‌های مشترک دانشگاه مؤثر و مفید از امکانات تخصصی و آزمایشگاهی ابلاغ شده است.

جلسه هماهنگی به این منظور با حضور علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزیر بهداشت، سیدحسن امامی رضوی دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی معاونت آموزشی، سیدمهدی رضایت رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی، حمیدرضا خرم خورشید قائم ‌مقام و علیزاده مشاور معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و همچنین علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم و محمدرضا آهنچیان مدیر کل برنامه‌ریزی وزارت علوم و جوان، رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در وزارت علوم برگزار شد. در این جلسه همکاری‌های در دست انجام، ارائه و ارزیابی شد.

در ادامه با توجه به تشکیل دبیرخانه مشترک ۲ وزارتخانه با عضویت رضایت، امامی رضوی و آهنچیان در راستای همکاری همه جانبه بین معاونت‌های آموزشی و پژوهشی دو وزارت علوم و بهداشت، آهنچیان مدیرکل برنامه‌ریزی وزارت علوم، گزارشی از فعالیت‌های این دبیرخانه مشترک را ارائه کرد.

سیدمهدی رضایت رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی وزارت بهداشت از مطرح شدن دو شیوه نامه مشاهده گری و هیئت علمی وابسته بین دو وزارتخانه خبر داد و گفت: این موضوع بر مبنای تفاهم‌نامه‌ای که بین معاونت آموزشی دو وزارت بهداشت و علوم صورت گرفته است و بر اساس تاکید وزیر علوم مبنی بر شکل گیری این همکاری‌ها در قالب اجرایی، مقرر شده است شیوه نامه مشاهده گری در قالبی ساده و روان و بر مبنای قواعد دو وزارتخانه تنظیم شود.

 

نحوه اجرای شیوه نامه مشاهده گری هیئت علمی دانشگاه‌های دو وزارتخانه علوم و بهداشت


وی افزود: بر همین اساس اعضای هیئت علمی دو وزارتخانه علوم و بهداشت می‌توانند بین ۱ تا ۳ ماه به مراکز و دپارتمان‌ها و دانشکده‌ها و مراکز بالینی و غیر بالینی مراجعه کنند تا با کار‌های یکدیگر آشنا شوند که انتظار می‌رود این مدت کوتاه، منجر به همکاری‌های بیشتری بین دو وزارت بهداشت و علوم شود.

جزئیات آئین نامه هیئت علمی وابسته دانشگاه‌های دو وزارتخانه علوم و بهداشت

رضایت خاطرنشان کرد: در آئین نامه هیئت علمی وابسته که با شکل جدید و با حداقل بروکراسی بر مبنای قوانین و مقررات ۲ وزارت بهداشت و علوم تنظیم شده است، اعضای هیئت علمی طرفین می‌توانند در دپارتمان‌ها، دانشکده‌ها، بخش‌های بالینی و غیر بالینی و آزمایشگاه‌های تخصصی به مدت حداقل دو سال به عنوان هیئت علمی وابسته و در قالب کار و پروژه مشترک و یا همکاری حضور داشته باشند تا ضمن انجام کار‌های خود به طور همزمان بتوانند وظیفه سازمانی خویش را نیز در محل کار خود انجام دهند.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی وزارت بهداشت ضمن ابراز خرسندی از گزارش همکاری فیمابین بیش از ۲۰ دانشگاه وابسته به وزارتین علوم و بهداشت خاطرنشان کرد: هیئت رئیسه‌های دانشگاه‌های متناظر این دو وزارتخانه با یکدیگر جلسه برگزار کردند و در برخی دانشگاه‌ها، تفاهم‌نامه‌ای نیز بین دانشگاه‌های وزارت علوم و وزارت بهداشت منعقد شده است.

تشکیل دبیرخانه مشترک میان دو وزارتخانه بهداشت و علوم

در پایان این جلسه تاکید شد کاری که در سطح ستاد و معاونین آموزشی و پژوهشی وزارت بهداشت و علوم انجام می‌شود به گونه‌ای روان‌سازی شود که منجر به همکاری بین واحدی در سطح دانشگاه‌ها شود تا اعضای هیئت علمی ۲ وزارتخانه در هیئت ممیزه‌ها، مراکز تحقیقاتی و مجلات حضور داشته باشند و ضمن اطلاع بیشتر طرفین از یکدیگر، زمینه همکاری‌های بهتر و نزدیکتر فراهم شود.

جلسات مشترک، بر این مبنا و هدف است که در نهایت با توجه به اضافه شدن معاونین پژوهشی دو وزارت بهداشت و علوم، دبیرخانه‌ای نیز احصا شود تا فعالیت‌هایی که کمک می‌کند در قالب همگرایی و اقدامات نرم‌افزاری منجر به هم‌افزایی و انجام کار‌هایی که در سطح آموزشی، پژوهشی و فناوری در آینده انجام می‌شود دارای خروجی‌هایی باشد که از لحاظ تربیت نیروی انسانی، چند منظوره بودن پژوهش‌ها و به خصوص در سطح فناوری، منجر به تولید محصولاتی شود که بتواند نیاز‌های جامعه را مرتفع کند.

شیوه نامه‌های مذکور، مورد توافق طرفین واقع و مقرر شد تا قبل از پایان سال جاری، به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی وابسته به ۲ وزارتخانه علوم و بهداشت ابلاغ شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت علوم اعضای هیات علمی وزارت بهداشت وزارتخانه علوم و بهداشت وزارت بهداشت و علوم هیئت علمی وابسته اعضای هیئت علمی علمی دانشگاه ها وزارت بهداشت دو وزارتخانه وزارت علوم مشاهده گری شیوه نامه همکاری ها ابلاغ شد دو وزارت ۲ وزارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۳۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت

به گزارش خبرآنلاین، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: استادان دانشگاه، چشم‌وچراغ دانشگاه و جامعه هستند و موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد.

مهر در خبری نوشت:محمدعلی زلفی‌گل ظهر شنبه در حاشیه کلنگ زنی یک طرح آموزشی دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران افزود: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند.

تعداد کمی از اساتیدی که در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند، بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند

وی با بیان اینکه قوانین و مقرراتی وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برای وی ایجاد نمی‌شود، گفت: همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

زلفی گل اظهار داشت: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌های و ظرفیت‌های استادان دانشگاه نبوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه یک عضو هیئت علمی باید نظم کلاس، و اخلاق حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، گفت: چنانچه یک عضو هیئت علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود و به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیئت‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

زلفی گل اظهار داشت: تعداد کمی از اساتیدی که در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند، بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند و خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900236

دیگر خبرها

  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا
  • وزیر علوم از دلیل اخراج استادان دانشگاه پرده برداشت
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیئت علمی لغو شد
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی لغو شد
  • وزیر علوم وارد یاسوج شد
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز