Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی شهریاری در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به روزهای آخر اسفندماه و در پیش بودن تعطیلات نوروز و اعلام محدودیت‌های جدید سفر از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، اظهار داشت: ما معتقدیم نگرانی‌هایی که توسط شخص وزیر بهداشت درباره سفرها مطرح می‌شود، بجا و درست است؛ چراکه وقتی مسافرت صورت می‌گیرد، مردم فقط در خانه و هتل نمی‌نشینند و به سیر و سیاحت و اختلاط می‌پردازند که این باعث رشد و گسترش ویروس جهش یافته انگلیسی می‌شود و این مسأله قطعا نگران‌کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در ستاد ملی مبارزه با کرونا هم متأسفانه با وجود توصیه اکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه مسائل و توصیه‌های مطرح شده توسط وزارت بهداشت و شخص وزیر به عنوان فرمانده جریان مقابله با کرونا، باید مورد توجه قرار بگیرد، اما متأسفانه با نحوه مدیریت رئیس جمهور کسانی که باید این توصیه‌ها را اجرا کنند، عملا برعکس عمل می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.

شهریاری در توضیح این نکته گفت: وزیر بهداشت در هفته‌ها و روزهای اخیر بارها تأکید کرده که مطلقا موافق سفر نیست و مردم از سفر کردن پرهیز کنند، اما می‌بینیم که ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام می‌کند که سفر به مناطق زرد و آبی مانعی ندارد؛ به عنوان مثال، سفر به شمال کشور ممنوع نیست و در حال حاضر نیز راه‌های شمال شلوغ است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در چنین شرایطی اگر اتفاق جدیدی بیفتد شخص رئیس جمهور مسؤول است و باید پاسخگو باشد.

عملا توصیه‌های رئیس جمهور را اجرا می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند، نه توصیه‌های وزیر بهداشت/ صف‌های مرغ در شرایط کرونا، برای مدیران شرم‌آور است

وی با بیان این که در حال حاضر وزارت کشور، پلیس راهور و میراث فرهنگی عملا توصیه‌های رئیس جمهور را اجرا می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند نه توصیه‌های وزیر بهداشت را، اظهار داشت: سازوکار رأی‌گیری در ستاد ملی مبارزه با کرونا ناقص و غیرعلمی است؛ چراکه حرف وزارت بهداشت و شخص وزیر به عنوان متخصصان این حوزه سندیت دارد، اما اکثریت اعضای ستاد که دولتمردان هستند، در رأی‌گیری خواه ناخواه به رأی رئیس جمهور توجه می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.

شهریاری با اشاره به تشکیل صف‌های خرید کالاهای اساسی از جمله خرید مرغ عنوان کرد: تشکیل چنین صف‌هایی برای مدیریت کشور شرم‌آور است که در شرایط خطرناک شیوع بیماری  مردم مجبور می‌شوند اینطور صف بکشند.

وی در باره دیدگاه برخی افراد که معتقدند مردم به دلیل خستگی روحی ناشی از شرایط کرونایی یک سال اخیر نیاز به مسافرت دارند، تصریح کرد: مردم حق دارند و خسته‌ شده‌اند،‌ اما فراموش نکنند که سلامتی مهم‌تر از همه چیز است و در خصوص این مسائل هم به حرف متخصصان گوش کنند، نه سیاسیون.

ایران در سال آینده یکی از قطب‌های تولید واکسن می‌شود

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه، با تأکید بر لزوم مدیریت صحیح و اطلاع‌رسانی دقیق در خصوص خرید واکسن از خارج و روند واکسیناسیون، به وضعیت پروژه‌های تولید واکسن در داخل اشاره کرد و افزود: این روند خوب پیش می‌رود و امیدواریم از اردیبهشت‌ماه واکسن «کوو ایران برکت» که تولید ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ‌است به تولید عمومی و انبوه برسد؛ واکسن رازی هم مراحل کاری خودش را طی می‌کند و در انستیتو پاستور هم کار خوب پیش می‌رود.

شهریاری تصریح کرد: با توجه به مجموعه این تلاش‌ها و نیز پروژه‌هایی که هم‌اکنون در چند شرکت دانش‌بنیان برای تولید واکسن در حال انجام است،‌ انتظار می‌رود سال آینده جمهوری اسلامی به یکی از قطب‌های تولید واکسن کرونا تبدیل شود.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ستاد ملی مبارزه با کرونا تولید واکسن وزیر بهداشت رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۸۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد

استاندار سمنان با بیان اینکه موضوع احتکار به‌هیچ‌عنوان پسندیده نیست و قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد، گفت: با کسی در سطح استان در این زمینه تعارف نداریم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی عصر امروز در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در محل سالن جلسات غدیر استانداری برگزار شد، اظهار داشت: بازدید‌ها و نظارت بر انبارها در این بخش برای جلوگیری از احتکار با جدیت در دستور کار قرار داشته باشد.

وی درباره لزوم مقابله با قاچاق کالا و ارز گفت: قاچاق کالا به دلیل سودآوری بالا، زمینه و بستر ایجاد رقابت در بین تولیدات کالاهای داخلی برای ارتقاء کیفیت را از بین خواهد برد‌.

وی از برگزاری منظم جلسات کمیسیون مبارزه قاچاق کالا و ارز استان قدردانی کرد و گفت: تاکنون بالغ‌ بر 95 جلسه در سطح استان تشکیل و مصوبات نیز اجرایی شده است.

استاندار سمنان گفت: کالا و ارز قاچاق شده بدون پرداخت مالیات و عوارض در مدت‌زمان کوتاه در بازار عرضه‌شده و سودآوری بسیاری دارد، لذا این موارد افراد سودجو را به قاچاق سوق می‌دهد.

هاشمی گفت: اشباع کالاهای بی‌کیفیت قاچاق در سطح بازار، عرصه رقابت در بین تولیدات و کالاهای داخلی را از بین می‌برد.

وی با اشاره به آسیب‌های مهم قاچاق کالا گفت: قاچاق کالا به‌نوعی عملاً روند تولید را مختل می‌سازد.

استاندار سمنان از قاچاق سوخت به‌عنوان نوعی دیگر از قاچاق نام برد و گفت: این نوع قاچاق نیز به دلیل سودآوری مورد توجه است.

هاشمی گفت: جلسات قاچاق کالا و ارز برای کشف و جلوگیری از وقوع این مهم باید به‌صورت مستمر و پرقدرت برگزار شود.

انتهای پیام/361

دیگر خبرها

  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم