Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با توجه به افزایش آمار بیماران کرونایی در استان، به کرونای جهش یافته انگلیسی مشکوک شدیم که طی رایزنی‌های صورت گرفته با انستیتو پاستور تهران کیت  جهت ٨٠ نفر  دریافت شد و با استخراج RNA  ژنوم کرونای انگلیسی تشخیص داده شد.

دکتر پرویز یزدان پناه افزود: به صورت تصادفی از ۲۰ بیمار مبتلا به کرونا که تست pcr  مثبت داشتند، تست کرونای انگلیسی انجام شد که متاسفانه ۱۲ نفر مبتلا به بیماری کرونای انگلیسی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: 3بیمار در شهرستان بهمئی، 3 بیمار در دهدشت، 3 بیمار در گچساران، 2 بیمار در بویراحمد و یک بیمار در شهرستان دنا   بعنوان کرونای جهش یافته (انگلیسی)تشخیص داده شدند. ویروس جهش یافته انگلیسی استان‌های جنوبی کشور از جمله خوزستان، هرمزگان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری را درگیر کرده است است و پیش‌بینی می‌شود طی یک ماه آینده  ویروس انگلیسی بر این استان‌ها غالب شود .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه 159 بیمار در بیمارستان های معین کرونا بستری هستند، عنوان کرد: از این تعداد 51 نفر مبتلای قطعی به کرونا بوده و 12 نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.

وی افزود :متاسفانه در طی ٢٤ ساعت گذشته دو مورد فوت بدلیل کرونا در استان روی داده است همچنین از مجموع مبتلایان به کووید 19 در کهگیلویه و بویراحمد تاکنون 25968 نفر بهبود یافته اند.

دکتر یزدان پناه گفت: طی 24 ساعت گذشته 1072 رپید تست انجام شده که 5 درصد موارد مثبت و بیشترین مبتلایان در شهرستان های گچساران و بویراحمد و از 704 نمونه pcr انجام شده ٣٣ درصد موارد مثبت و بیشترین مبتلایان در کهگیلویه( ٧٠ درصد )، بویراحمد(٣٠ درصد)، گچساران(٣٥ درصد) و دنا (٢٠ درصد) مثبت بودند.

وی تصریح کرد: ویروس جهش یافته انگلیسی  به سرعت و سادگی منتشر می‌شود و افرادی با سنین پایین تر را درگیر می‌کند. میزان سرایت پذیری بالایی داشته و میزان کشندگی آن نیز بیشتر است که می تواند باعث افزایش مرگ و میر در استان شود .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطر نشان کرد: مردم باید حساسیتی که در ابتدای سال ۹۹ داشتند را هم اکنون نیز داشته و احساس خطر بیشتری کنند.

دکتر یزدانپناه با اشاره به اینکه پوشیدن یک ماسک 3 لایه به تنهایی کفایت نمی کند، عنوان کرد: ضروری است مردم ضمن پوشیدن ماسک3لایه، از ماسک پارچه ای  روی آن نیز استفاده نمایند.

وی افزود: حتماً فاصله فیزیکی دو متری را رعایت و از حضور در هر گونه تجمعات خانوادگی و  مکان های شلوغ مثل بازار، بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی به جد خودداری کنید.

وی با اشاره به اینکه جابجایی جمعیت سهم ویژه‌ای در انتقال کرونا دارد، گفت: سفر کردن به سایر شهرها و استانها و نیز سفر به روستاها موجب انتقال بیماری به سایر افراد و مناطق می‌شود.

دکتر یزدان‌پناه افزود: اگر دچار بیماری شدید و علائم داشتید حتماً با 4030 تماس گرفته و یا به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنید تا تست سریع و یا pcr برایتان انجام گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: اگر تست کرونای شما مثبت بود باید سریع به قرنطینه رفته و مراقب خانواده و اطرافیان خود باشید. کسانی که در معرض تماس با بیمار بودند نیز باید حتماً جهت تست گیری اقدام نمایند.

‌وی افزود: افراد مبتلا به کرونای انگلیسی نیز باید قرنطینه خود را به طور کامل رعایت کنند زیرا شیوع بیماری بالا بوده و برای دیگران خطر آفرین است.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: امیدواریم با کمک مردم بتوانیم از پیشرفت بیماری جلوگیری کرده و بهار خوبی را در پیش داشته باشیم.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شناسایی جهش کهگیلویه و بویراحمد رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج کرونای انگلیسی جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۸۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ژاوی: تصمیم‌ به ماندن در بارسلونا ساده بود؛ همه باید در فصل آینده پیشرفت کنیم
  • ژاوی: ماندم چون اعتماد‌به‌نفس تیم بالا رفته بود
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد
  • شرط موفقیت تیم ملی فوتسال در جام‌جهانی/ جلسه با تاج برای ماندن
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • تصاویر سد شاه قاسم یاسوج
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • بسکتبال NBA | دوراهی لیکرز، زنده ماندن یا حذف تحقیرآمیز؟