Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-01@10:14:48 GMT

اقتدار یک ملت بزرگ یعنی تبدیل تهدید به فرصت

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۶۰۹۷۳

اقتدار یک ملت بزرگ یعنی تبدیل تهدید به فرصت

جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت روز پاسدار و جانباز، تاکید کرد:اقتدار یک ملت بزرگ، یعنی تبدیل تهدید به فرصت.

به گزارش خبرگزاری شبستان،

جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت روز پاسدار و جانباز، تاکید کرد: زمانی در تهدید و تحریم، نظام سلطه ما را از خرید سیم خاردار محروم نگه داشتند و امروز با تمام ظرفیت‌های بین‌المللی و منطقه‌ای‌شان قادر نیستند جلوی صدور سامانه‌های پدافندی و موشکی ما را در تدارک جبهه مقاومت و مبارزان عدالتخواه بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در متن این بیانیه که همزمان با میلاد امام حسین (ع) و حضرت اباالفضل‌العباس (ع) و سالروز گرامیداشت مقام پاسدار و جانباز  منتشر شده، ضمن تبریک و گرامیداشت این مناسبت های شوق انگیز آمده است: بعثت، غدیر، عاشورا، نیمه شعبان و قیام منجی عالم بشریت نمایش صراط مستقیمی است که خداوند تبارک و تعالی برای ادامه ماموریت حضرت آدم تا خاتم برای بشریت رقم زده است. جامعه و نسل‌ها در تمامی اعصار نیازمند نقشه راهی است که حضرت حق با هدایت‌های وحیانی، آن را پیش روی امت پیامبر اعظم (ص) ترسیم کرد و در غیاب منجی عالم بشریت، گنج‌های پنهان وجود انسان به اعلا درجه، تحت هدایت آن ذخیره هستی به ظهور خواهد پیوست.

 

این جمعیت با تاکید بر اینکه پاسداری و صیانت از امر الهی و جانبازی و صبوری برای تحقق امر الهی صفت و توصیه همه انبیا و اولیا در طول تاریخ بشر بوده است تا ولایت‌الله جهان، درون و برون امت‌ها را به سوی جامعه توحیدی و آیین حکمرانی الهی رهنمون گرداند، افزود: بهره‌مندی همه انسان ها از این صفات می‌تواند به قدر بصیرت و مراقبت آنها راهگشا باشد. کم نبوده‌ و نیستند مردمانی که از خورشید ولایت الهی و نبوی سر پیچیدند و ارابه‌کش ولایت شیطان شدند. فرعون، نمرود و ... ، بنی امیه، بنی مروان و... ، استکبار جهانی، صهیونیسم و ارابه‌کشان سلطه آمریکا، همپیمانانش و نفوذی‌های داخلی غرب پرست جلوه‌های خروج از ولایت الهی و سقوط در قهقرای آیین شیطانی هستند.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: توحید، عبودیت، بصیرت، دشمن شناسی و گام نهادن بر رد پایی که امام جامعه بر صراط مستقیم طی می‌کند، از آموزه‌های بزرگ کلام وحی و فراز های دلنشینی است که در این روزها همه ما تکرار آن را از دعای شعبانیه می‌خوانیم الْفُلْک الْجَارِیةِ فِی اللُّجَجِ الْغَامِرَةِ......وَ اللاَّزِمُ لَهُمْ لاَحِقٌ‌(اهل بیت عصمت وطهارت، همچون کشتی روان در اقیانوس‌های عمیق هستند، هرکه به آن توسّل جوید ایمنی یابد و هرکه آن را رها کند غرق شود، پیش افتاده از آن‌ها از دین خارج است و عقب مانده از آنان نابود است و همراه شدگان با این کشتی ملحق به‌حق است. و این چنین است که از کلام نازل وحی الهی تا کلام ساعد ائمه طاهرین در ادعیه، همه و همه ما را به این همراهی به دور از افراط و تفریط می‌خوانند، ترجمان واقعی  «ایاک نعبد و ایاک نستعین».

 

جمعیت جانبازان با یادآوری اینکه مکاتب و ایسم‌های فلسفی، سیاسی، اجتماعی و حقوقی بشرساخته قادر نیستند به درک عمق حقیقت هستی نائل شوند و انسان را از جلوه‌های قدرت، ثروت، شهرت و شهوت دنیا به عالم معنا متوجه کنند، خاطرنشان کرد: این مکاتب در طراحی نظامات بشری و آیین حکمرانی تا مرز کسب لذت دنیاطلبی، زیاده‌خواهی و اعمال فرعونیت بر همه چیز و همه کس پیش می‌روند و خود در آتش جهنمی که افروختند گرفتار می‌آیند و پیروانشان را هم به نابودی می‌کشند.

 

جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه فتح مکه، بدر، خیبر، ... و پیروزی انقلاب اسلامی، سربرآوردن جبهه مقاومت منطقه، حزب‌الله لبنان، انصارالله یمن، حشدالشعبی عراق، فلسطین و مجاهدان سوریه و افغانستان و ... جلوه‌هایی از صراط روشنی است که بعثت، غدیر، عاشورا و انقلاب اسلامی ایران پیشروی جهانیان قرار داده است و می‌توان نقش نیروی قدس و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در نقطه به نقطه سازماندهی این مجاهدت ها ملاحظه کرد. اعیاد شعبانیه به ویژه ولادت حضرت سیدالشهدا(ع) و روز پاسدار و ولادت حضرت ابوالفضل‌العباس (ع) روز جانباز نیز نویدبخش افول مکاتب و ایسم‌های بشرساخته به ویژه استکبار جهانی و صهیونیسم در روزگار ماست.

 

جمعیت جانبازان با اشاره به اینکه ملتی که با عقلانیت، معنویت، روحیه انقلابی، بصیرت، شجاعت و برپایی آرمان‌هایش بدون کمترین عقب‌گرد و انفعال، ۴۲ سال پر فراز و فرود را پشت سر گذارد، اکنون با پرچم تحول‌آفرین منشور گام دوم تحولات داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی را با انتخابات ۱۴۰۰ و در آستانه ورود به قرن جدید به پیش می‌برد، یادآور شد: زمان دفاع مقدس در تحمیل تحریم، نظام سلطه ما را در تحریم و ممنوعیت خرید سیم خاردار قرار داده بودند و امروز با تمام ظرفیت‌های بین المللی و منطقه‌ای‌شان قادر نیستند جلوی صدور سامانه‌های پدافندی و موشکی و پهپادها و موشک‌های پیشرفته ما را در تدارک جبهه مقاومت و مبارزان عدالتخواه مانع شوند. این یعنی اقتدار یک ملت بزرگ، یعنی تبدیل تهدید به فرصت.

 

این جمعیت در خاتمه بیانیه مذکور با تاکید بر اینکه به هدیه بزرگ جانبازی و پاسداری‌مان برآمده از مکتب امامین انقلاب، میراث خون شهیدان و ملت سلحشور افتخار می‌کنیم، اضافه کرد: تا آخر در وسط میدان حادثه، حماسه و ایثار باقی مانده و با امید به افق روشن پیش رو  هستی مان را برای گسترش مکتب سلیمانی و اهتزاز این پرچم نثار خواهیم کرد.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: احزاب و تشکل های سیاسی احزاب سیاسی احزاب جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۰۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود

مدیریت صحیح پسماند می‌توتند تهدید انبوه زباله‌ها را به فرصتی جهت ثروت‌آفرینی تبدیل کند اما متاسفانه در چهارمحال‌ و بختیاری نبود مدیریت صحیح پسماند به سمت یک چالش و تهدید برای محیط زیست در حال حرکت است.

⁴به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، امروزه زباله‌ها را می‌توان به معدن‌های طلا تشبیه کرد که بازیافت آن‌ها را به پول تبدیل می‌کند، اگرچه این فرایند، فرایند بسیار سختی است؛ اما نباید به سادگی از کنار ارزش آن عبور کرد. از زباله‌ها به عنوان روش‌هایی عالی برای درآمدزایی یاد می‌شود که پتانسیل بالایی در چرخه اقتصادی کشور دارند.

در حال حاضر از صنعت بازیافت به عنوان صنعتی پول‌ساز یاد می‌شود که موجب شده است تا شهرهای پیشرفته این فرصت را غنیمت بشمارد و از آن بهره‌های بسیار زیادی ببرند.

شهرهای پیشرفته تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا از فناوری و تکنولوژی‌های پیشرفته استفاده کرده و زباله‌ها و ضایعات دور ریختی را بازیافت کنند و با بازیافت این زباله‌ها شرایطی فراهم کنند تا آنها را مجدداً مورد استفاده قرار دهند.

اما همین معدن طلا اگر به درستی مدیریت نشود می‌تواند باعث تخریب زیستگاه‌ها، از بین رفتن تنوع زیستی، کاهش کیفیت هوا و آلوده شدن خاک و آب شود و می‌توان گفت محیط زیست قربانی خاموش زباله‌ها است.

احداث کارخانه زباله که در جهت کاهش حجم دفن زباله بسیار مؤثر است، یکی از راهکارهای مناسب مدیریت پسماند است، مجوز احداث کارخانه بازیافت زباله در شهرکرد در حدود یک دهه قبل به بخش خصوصی واگذار شد، اما متأسفانه این سرمایه‌گذار نتوانست به تعهدات خودت عمل کند و در حال حاضر تمام زباله‌های چهارمحال و بختیاری دفن می‌شود و در بسیاری از مناطق بوی زباله‌ها بسیار آزاردهنده شده است.

طرح جامع پسماند گره کور شهر شهرکرد

محمد حسین واحدیان شهردار شهرکرد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان این‌که از مهم‌ترین رسالت وظایف شهرداری‌ها بحث مدیریت پسماندهای شهری است، اظهار می‌کند: عمده تناژ زباله‌ها از نوع خانگی است و درگیری شهرداری‌ها بیشتر بر سر پسماندهای خانگی است، در شهرکرد بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ تن زباله خانگی به صورت روزانه تولید می‌شود و این مقدار به اقتضای نیاز مصرف مردم در فصول سال تغییر می‌کند.

وی ادامه می‌دهد: برای این میزان تناژ تولیدی زباله باید برنامه‌ریزی دقیقی توسط مدیریت شهری صورت پذیرد و اولین گامی که شهرداری باید انجام دهد تدوین طرح جامع پسماند است که در سال ۱۳۸۶ گام‌های در جهت اجرای آن برداشته و اتفاقات اولیه نیز انجام شد اما متأسفانه وسط کار رها شده است.

شهردار شهرکرد اضافه می‌کند: شهری که طرح جامع پسماند داشته باشد اولاً یک خط راهی برایش وجود دارد دوماً جامع‌نگر و کلی‌نگر است، نه تنها شهر را در نظر می‌گیرد بلکه شهرهای اطراف مجموعه‌ای شهرکرد را در نظر می‌گیرد.

واحدیان تاکید می‌کند: یکی از چالش‌های حوزه پسماند این است که باید توجیه اقتصادی داشته باشد و یکی از بخش‌های که در توجیه اقتصادی تأثیرگذاری بالایی دارد، تناژ زباله است یعنی زمانی که شما تناژ را افزایش می‌دهید توجیه اقتصادی برای سرمایه‌گذار یا برای بخش خصوصی که آن را انجام می‌دهد، وجود دارد.

وی می‌افزاید: چند سالی است که وزارت کشور هر استان را به پهنه‌ها و مناطقی تقسیم کرده است و اعلام شده که در حوزه پسماند منطقه‌ای نگاه شود و اگر طرح جامعی نوشته می‌شود، منطقه‌ای باشد، این موضوع تا حدی می‌تواند بحث تناژ و سرمایه‌گذاری را حل کند.

شهردار شهرکرد می‌گوید: چهارمحال‌وبختیاری در حوزه مدیریت پسماند به شش پهنه تقسیم بندی شده که یکی از پهنه‌ها شهرستان شهرکرد است، شهرکرد به عنوان مرکز استان و با توجه به این‌که بیشترین تناژ زباله در این شهر وجود داشت، شهرداری شهرکرد متولی تدوین طرح جامع پسماند شهرستان شهرکرد شد.

واحدیان با بیان این‌که مشکل اصلی شهرداری شهرکرد در بحث مدیریت پسماند این بوده که طرح جامعی در این خصوص وجود نداشته است ادامه می‌دهد: با تدوین طرح جامع پسماند شهرستان شهرکرد بلاتکلیفی شهرهای کوچک و بزرگ، دهیاری‌ها و شهرداری در حوزه پسماند حل خواهد شد، در طرح جامع پسماند سیاست تفکیک از مبدا، کارخانه بازیافت و ساماندهی محل دفن زباله دیده شد و باید برای هر کدام از این بخش‌ها یک طرح تفصیلی نوشته شود.

وی با اشاره به محل دفن زباله در شهرکرد تصریح می‌کند: در حال حاضر سعی شده است محل دفن زباله با نظارتی که اداره کل محیط زیست در حال انجام آن است بر اساس اصول محیط زیستی، بهداشتی و هم مبناهای طرح جامع پسماند جانمایی دفن زباله باشد.

شهردار شهرکرد با بیان اینکه دفن زباله راهکار مناسبی برای مدیریت پسماند نیست، می‌افزاید: با شرایط فعلی اداره کل محیط زیست از محل دفن و شیوه دفع رضایت دارد ولی دغدغه این سازمان راه‌اندازی کارخانه بازیافت است که بشود این میزان دفن زباله را کاهش دهد.

واحدیان با بیان اینکه با راه‌اندازی کارخانه بازیافت شهرکرد تناژی دفن زباله به مراتب کمتر خواهد بود می‌افزاید: کارخانه بازیافت شهرکرد با فضای ۱۰ هکتاری در محل دفن زباله به‌صورت ناقص به دلیل شکل قرارداد با کارفرما و مشخص نبودن مجری رها شده است و در هر برهه‌ای یا به دلیل عملکرد بخش خصوصی و یا تعامل نداشتن شهرداری دچار مشکل شده است.

وی با اشاره به تلاش‌ها برای راه‌اندازی کارخانه بازیافت شهرکرد، اظهار می‌کند: شهرداری قصد دارد با خرید دستگاه‌های موجود و واگذاری زمین از طریق اداره صنعت، معدن و تجارت به شهرداری و با نگاهی به طرح جامع پسماند کارخانه بازیافت را راه‌اندازی کند.

شهردار شهرکرد می‌گوید: به صورت منطقی ۱۰ الی ۱۵ درصد از تناژ زباله‌ها بازیافت می‌شود ولی تاکنون هیچ شهری نتوانسته به این مقدار برسد و تقریباً هفت تا هشت درصد محتمل‌تر است و برای داشتن صرفه اقتصادی حداقل بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن زباله باید وجود داشته باشد که تناژ زباله شهرستان شهرکرد می‌تواند به این رقم برسد.

اشتغال ۱۰۰ نفر با راه‌اندازی کارخانه بازیافت

واحدیان تاکید می‌کند: با راه‌اندازی کارخانه بازیافت شهرکرد به طور مستقیم در محل کارخانه ۲۵ نفر و به صورت غیر مستقیم ۱۰۰ نفر مشغول به کار می‌شوند.

وی با اشاره به اهمیت تفکیک زباله از مبدا اضافه می‌کند: تفکیک زباله از مبدا بهترین راه‌حل مدیریت پسماند است و می‌تواند در کاهش هزینه‌ها همچون هزینه جمع‌آوری، حمل و دفن و زباله بسیار مؤثر باشد و باعث کاهش زباله گردی‌ها در سطح شهر شود.

شهردار شهرکرد با اشاره به راه‌اندازی کارخانه بازیافت، تاکید می‌کند: سعی شده از نیمه دوم سال آینده یک پیمانکار توانا که بتواند بحث تفکیک زباله از مبدا و کارخانه را مدیریت کند به کار گرفته شود.

واحدیان می‌گوید: در بلندمدت برنامه‌ریزی شده است که کارت شهروندی راه‌اندازی شود و در بحث تفکیک زباله به‌کارگیری شود.



تفکیک زباله بهترین راهکار جهت مدیریت پسماند

سعید یوسف‌پور مدیرکل حفاظت‌محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه وظیفه سازمان محیط زیست در حوزه پسماند نظارتی است، اظهار می‌کند: قانون مدیریت پسماند و آئیننامه مشخص کرده است که متولی تولید پسماند، هر بخش مسئول مدیریت آن پسماند نیز خواهد بود. مثلاً در حوزه محدوده روستاها و شهرها، دهیاری‌ها و شهرداری‌، در حوزه بهداشت و درمان، دانشگاه علوم پزشکی مسئول خنثی‌سازی و بی‌خطرسازی پسماند هستند.

وی با بیان اینکه دفن ناصحیح پسماند باعث آلودگی آب، خاک و حتی هوا می‌شود، می‌افزاید: دفن سنتی پسماند شهری و روستایی که منطقی و کارشناسی هم نیست، یکی از چالش‌های استان در این حوزه است.

مدیرکل حفاظت‌محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری، ادامه می‌دهد: سازمان حفاظت محیط زیست با این شکل مدیریت پسماند که در استان در حال انجام است، موافق نیست و طبیعی است که از همه ابزارهای قانونی که در اختیار است، برای تغییر شکل نحوه مدیریت پسماند در استفاده خواهد شد.

یوسف‌پور بیان می‌کند: اصلی‌ترین و بهترین راهکار که منافع اقتصادی هم برای مردم، دهیاری‌ها و شهرداری‌ها دارد، تفکیک از مبدا زباله‌های شهری و روستایی است در همین راستا طرح مدیریت اجتماعی پسماند پیشنهاد شده است و قرار است این طرح در ۱۰ روستا و پنج شهر استان به صورت آزمایشی صورت گیرد.

وی تصریح می‌کند: در صورت اجرایی شدن طرح تفکیک زباله از مبدا در پایان کمتر از ۲۰ درصد زباله‌ها نیازمند دفن هستند و ۸۰ درصد قابلیت بازیافت، درآمدزایی و اقتصادی شدن دارد.

مدیرکل حفاظت‌محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری می‌گوید: در خیلی از کلان‌شهرها بر سر سطل زباله دعوا وجود دارد و می‌توان از این طلای کثیف درآمدزایی میلیاردی به دست آورد، اما نیازمند یک کار اصولی است.

یوسف‌پور بیان می‌کند: موضوع تفکیک زباله از مبدا یک تکلیف قانونی بر دوش شهرداری‌ها بوده که باید سال ۹۳-۹۲ به نتیجه می‌رسید اما متأسفانه این قانون معطل مانده و دستگاه‌های نظارتی در این خصوص باید ورود پیدا کنند.

به گزارش ایمنا، چهارمحال‌وبختیاری سرچشمه دو رود مهم کشور و دارای طبیعت بکر و هوای سالم است که در صورت ادامه روند دفن زباله به صورت سنتی ممکن است، منابع آبی، طبیعت بکر و هوای سالم استان در معرض خطر قرار گیرد.

کد خبر 746387

دیگر خبرها

  • شهید مطهری  و آسیب شناسی انقلاب
  • خیزش بزرگ دانشجویان بیان انزجار از تحرکات حمایتی حاکمان امریکایی و اروپایی است
  • دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین تهدید به تعلیق را نپذیرفتند
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • دانشجویان حامی فلسطین با تهدید به تعلیق عقب‌نشینی نکردند
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا دانشجویان حامی فلسطین را تهدید به تعلیق از تحصیل کرد
  • بانوان هنرمند انقلاب اسلامی به منویات اخیر رهبر انقلاب پاسخ دادند
  • حج تجلی وحدت و اقتدار امت اسلامی است
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود