Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@09:03:48 GMT

۱۱۳ درصد تعهد سند اشتغال شهرستان کرمانشاه محقق شد

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۶۱۷۴۳

۱۱۳ درصد تعهد سند اشتغال شهرستان کرمانشاه محقق شد

«خدیجه جشن پرووکانی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود:  براساس سند اشتغال، تعهد شهرستان کرمانشاه برای سال ۹۹، ایجاد ۱۷ هزار و ۹۲۰ فرصت شغلی معادل ۳۸ درصد کل تعهدات اشتغال استان بود که توانسیم بیش از تعهد یعنی ۲۰ هزار و ۲۶۰ شغل ایجاد کنیم.

او با بیان اینکه ۶۳ درصد این اشتغال خالص است، گفت: از تعداد ۲۰ هزار و ۲۶۰ فرصت شغلی تاکنون اشتغال حدود ۱۴ هزار نفر در سامانه رصد ثبت شده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جشن پرووکانی» با بیان اینکه اشتغال ناخالص به اشتغالی گفته می‌شود که احتمال ریزش دارد افزود: اشتغال ناخالص بیشتر در حوزه های ساخت و ساز و عمرانی مانند راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و نوسازی مدارس است که با اتمام پروژه‌ها ممکن است فرصت شغلی ایجاد شده به پایان برسد و در سامانه رصد نیز شغل آنها ثبت نمی‌شود.

وی در ادامه گفت: سازمان صنعت، معدن تجارت، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، کمیته امداد، میراث فرهنگی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، شهرداری و بهزیستی بیشترین اشتغالزایی را در شهرستان کرمانشاه داشته‌اند.

ایجاد ۹۳۸ فرصت توسط بنیاد برکت 

معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری کرمانشاه در بخش دیگر از سخنان خود از طرح های اشتغال زایی بنیاد برکت در روستاهای بالای ۵۰ خانوار استقبال کرد و گفت: بنیاد برکت طرح‌های اشتغال خالص بسیار خوبی را با نظارت پنج ساله در روستاها در دستور کار قرار می‌دهد که امیدواریم سهمیه شهرستان کرمانشاه از این نوع اشتغال ها باتوجه جمعیت بالا و ظرفیت اقتصادی آن بیشتر مد نظر قرار دهند.

«جشن پرووکانی» با بیان اینکه این بنیاد بیشتر در حوزه کشاورزی و دامپروری در روستاها فعالیت می کند، افزود: بنیاد برکت امسال در شهرستان کرمانشاه ۹۳۸ فرصت شغلی ایجاد کرده است.  

شهرستان کرمانشاه بیش از نیمی از جمعیت ۲ میلیون نفری استان در خود جای داده است و بزرگترین شهرستان کشور با پنج بخش است.

برچسب‌ها مدیر عامل بنیاد برکت اشتغال زایی کمیته امداد امام خمینی میراث فرهنگی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدیر عامل بنیاد برکت اشتغال زایی کمیته امداد امام خمینی مدیر عامل بنیاد برکت اشتغال زایی کمیته امداد امام خمینی میراث فرهنگی کرمانشاه اخبار کنکور شهرستان کرمانشاه بنیاد برکت فرصت شغلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۱۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها

یاسین کیخا، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان، درخصوص جزئیات فراخوان‌های منتشرشده از سوی بنیاد برای جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، گفت: طرح جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی (خصوصی و دولتی)، طی سه مرحله فراخوان انجام و در هر مرحله تعدادی کد شغل از سوی سازمان‌ها، اعلام شد.

وی ادامه داد: در آخرین فراخوان، حدود ۳ هزار کد شغل، براساس اعلام نیاز سازمان‌ها و ارگان‌ها اعلام شد.

کیخا گفت: سال گذشته، طی یک فراخوان نیمه متمرکز برای بخش خصوصی، حدود ۵۰۰ کد شغل با اعلام نیاز از ۹۰ شرکت خصوصی، اطلاع‌رسانی شد و حدود ۸۰۰ نفر ثبت‌نام کردند.

وی به ارگان‌هایی که بیشترین استقبال برای ورود به آنها در فراخوان‌ها، وجود داشت اشاره کرد و گفت: از میان دستگاه‌های دولتی، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان بنادر بیشترین آمار جذب نخبگان را داشته است که حدود ۱۴۰ نفر، به این ارگان معرفی شدند.

معاون سرآمدان بنیادملی نخبگان، به چگونگی تعیین کد شغل‌ها در فراخوان‌های استخدامی نخبگان اشاره کرد و ادامه داد: اغلب ارگان‌ها و نهاد‌های مرتبط براساس نیاز سازمانی خود، کد شغل‌هایی را اعلام می‌کنند. 

وی ادامه داد: ابتدا، کد شغل‌ها توسط سازمان‌ها به سازمان اداره استخدامی ارائه می‌شود و سپس این سازمان باید کد‌های اعلام‌شده را تایید کند.

کیخا درخصوص جایگاه‌های شغلی که در فراخوان‌ها برای نخبگان درنظر گرفته می‌شود، گفت: جایگاه‌های شغلی، اغلب نخبگانی است و براساس تخصص نخبگان درنظر گرفته می‌شود، اما ممکن است در یک سازمان، نخبه به‌عنوان کارشناس اداری هم استخدام شود.

وی به «سامانه دانا» اشاره کرد و توضیح داد: بعد از اینکه فراخوان‌ها توسط بنیاد ملی نخبگان منتشر شد، افراد می‌توانند از طریق سامانه دانا، مدارک موردنیاز را ارسال کرده و از شرایط استخدامی برای نخبگان، اطلاعات جامعی را به‌دست آورند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در پایان از ورود بنیاد ملی نخبگان به حوزه علوم انسانی و اجتماعی برای فراخوان‌های استخدامی خبر داد و گفت: در ارگان‌هایی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت کشور، ظرفیت‌های مختص نخبگان علوم انسانی را برای جذب، در فراخوان‎ها اعلام کرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور