Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیو صدر: آخرین هفته سال ۹۹ مانند آنچه در یک سال گذشته رخ داده بود، با مرگ صدها نفر بخاطر کروناویروس، بستری هزاران نفر از بیماران کووید-۱۹ و ابتلای ده‌ها هزار نفر به این بیماری به کشور به پایان رسید.

البته خوشبختانه هنوز موج مرگباری مانند آنچه پاییز ۹۹ رخ داد، در کشور به وجود نیامده است، اما با توجه به نمودارهای کروناویروس در کشور هر اتفاقی ممکن است منجر به شروع موج چهارم پاندمی در کشور بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 آن طور که مسئولان هشدار داده‌اند سفرهای نوروزی، می‌توانند دقیقا همان عامل شروع موج چهارم باشند.

ملک فاضلی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در این رابطه امروز هشدار داد که سفرها می‌تواند به معنای موج بعدی کرونا در کشور باشد و گفت: «سفر کردن برای مردم ضروری است اما در شرایط فعلی کار نادرستی و باید از آن پرهیز شود چون فارغ از موضوع کرونا مردم در شهرهای خود با تامین موادخوراکی همچون مرغ و روغن با مشکل مواجه هستند و وقتی گردشگر به آن مناطق سفر می‌کند مشکلات دو چندان خواهد شد؛ امیدوارم مردم به فکر خودشان باشند.»

بیشتر بخوانید: جزئیات سفر به شهرهای قرمز با حمل‌ونقل عمومی/ تست منفی کاغذی مجوز سفر است؟

آمار مرگ در هفته گذشته؛ ۵۶۵ نفر

البته هنوز خبری از این موج در کشور نیست و حتی خوشبختانه آمار مرگ‌ومیر چند صدنفره کرونا در کشور کاهش پیدا کرده است، البته یک هفته اخیر آمار کرونا در کشور نوسانات زیادی داشته است، به طوری که تعداد جان‌باختگان روز ۲۲ اسفند به ۵۳ نفر رسید و سه روز بعد تقریبا دو برابر شد و به ۱۰۰ نفر رسید. به طور میانگین در هفته اخیر به طور روزانه نزدیک ۸۱ زندگی بخاطر کرونا به پایان رسیدند.

براین اساس در مجموع در آخرین هفته سال ۱۳۹۹، ۵۶۵ نفر در اثر کروناویروس در کشور فوت کردند؛ ۲۰ نفر کمتر از هفته گذشته. به طور کلی آمار بیماری در کشور در این مدت نوسانات زیادی داشته است و تقریبا ثابت است.

کاهش تعداد مبتلایان پس از ۷ هفته

خلاف نمودار مرگ، نمودار مبتلایان کرونا در کشور در هفت هفته گذشته صعودی بود، که خوشبختانه این روند صعودی در یک هفته اخیر متوقف شد. به طوری که پس از دو هفته تعداد مبتلایان روزانه کرونا در کشور به زیر ۸ هزار نفر هم رسید و برای چهار روز کمتر از ۸ هزار نفر به کرونا مبتلا شدند. به طور میانگین در این مدت هر روز ۷۹۸۹ نفر به کرونا مبتلا و تعداد مبتلایان روز ۲۴ اسفند به حداقل رسید و ۷۵۹۳ نفر به کرونا مبتلا شدند.

در واقع از ۲۲ تا ۲۸ اسفند، ۵۵۹۲۳ نفر در کشور به کروناویروس مبتلا شدند، یعنی تعداد مبتلایان ۲۴۴۷ نفر کمتر از هفته قبلی بود. این اتفاق در حالی رخ داد که در هفت هفته گذشته نمودار تعداد مبتلایان با شیب ملایمی اما روند ثابتی افزایشی بود و باعث شده بود که نگرانی‌ها نسبت به شروع موج بعدی کروناویروس در کشور بیشتر و بیشتر شود.

بستری‌‎ها زیاد شدند

البته متاسفانه درباره نمودار تعداد بستری‌ها این اتفاق رخ نداد و بستری‌های کرونایی کشور در یک هفته گذشته به طور چشمگیری افزایش یافت، احتمالا علت افزایش بستری‌ها، افزایش تعداد مبتلایان در هفته‌های گذشته بود. به گفته کارشناسان افزایش بستری‌ها می‌تواند به معنای افزایش فوتی‌های کرونا در کشور در هفته‌های بعدی باشد. به طور میانگین هفته گذشته هر روز ۷۱۷ نفر از مبتلایان کووید بستری شدند و حتی در روز ۲۵ اسفند تعداد بستری‌ها تا مرز چهار رقمی شدن پیش رفت.

به طور کلی در هفته اخیر ۵۰۲۱ نفر بخاطر ابتلا به کروناویروس در کشور بستری شدند، آخرین بار تعداد بستری‌ها در چهادرهمین هفته از ابتدای پاییز بالای ۵هزار نفر رسیده بود، حالا ۱۱ هفته بعد این اتفاق دوباره تکرار شده است، موضوعی که می‌تواند هشدار نگران‌کننده‌ای از افزایش آمار فوتی‌های کرونایی در کشور باشد.

وضعیت شهرستان‌ها؛ کاهش مناطق قرمز

همچنین ۱۱ شهرستان هم اکنون در وضعیت قرمز و ۳۱ شهرستان در وضعیت نارنجی قرار دارند. این در حالی است که هفته پیش  ۱۱شهرستان قرمز، ۳۲ شهرستان نارنجی بودند.

شهرستان گچساران از استان کهگیلویه و بویراحمد، شهرستان آبادان، اهواز، بندرماهشهر، دزفول، رامهرمز، شوش، شوشتر و کارون از استان خوزستان از جمله شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز بیماری هستند.

 همچنین شهرستان‌های سراب و عجب‌شیر از استان آذربایجان شرقی، ارومیه، چایپاره، ماکو و نقده از آذربایجان غربی، شهرستان گلپایگان از استان اصفهان، شهرستان دهلران از استان ایلام، شهرستان‌های دیلم، کنگان و گناوه از استان بوشهر، شهرستان سامان از چهارمحال و بختیاری، شهرستان‌های امیدیه، ایذه، اندیمشک، باغ‌ملک، باوی، بهبهان، خرمشهر، دشت آزدگان، شادگان و مسجد سلیمان از استان خوزستان، شهرستان‌های ارسنجان و زرین دشت از استان فارس، شهرستان دیوان‌دره از کردستان، شهرستان‌های پل دختر و درود از لرستان، شهرستان خمین از استان مرکزی، شهرستان بندر خمیر از استان هرمزگان، شهرستان نهاوند از استان همدان و شهرستان خاتم از استان یزد از جمله شهرستان‌های دارای وضعیت نارنجی بیماری هستتند.

به طور کلی به نظر می‌رسد کرونا در وضعیت ثبات قرار دارد، اگرچه آن طور که نمودارها نشان می‌دهند و همانطور که موج‌های دوم و سوم کرونا نشان داد هر لحظه امکان صعودی شدن نمودارهای بیماری وجود دارد. همین موضوع بسیاری را نسبت به سفرهای نوروزی نگران کرده است.

سیماسادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، در این رابطه گفته بود: «توصیه ما و همکارانمان در وزارت بهداشت به مردم این است که نوروز امسال هم مانند سال گذشته از اقدام به سفر پرهیز کنید تا با همراهی و کمک شما شاهد گذران روزهای آرام و به دور از خطر در روزهای آغازین سال جدید باشیم.»

۲۳۵۲۳۷

کد خبر 1497087

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا کروناویروس در کشور تعداد مبتلایان کرونا در کشور شهرستان ها هفته گذشته هفته اخیر بستری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۲۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، حامد یزدی‌مهر بعدازظهر امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت) از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی خبر داد و اظهار کرد: طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی فعالیت این سامانه از فردا پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز و تا پایان روز شنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه پایان خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: هواشناسی ایران / وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در نقاط مختلف کشور

وی افزود: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته ازسوی کارشناسان هواشناسی باید منتظر رگبار باران رعدوبرق، وزش باد شدید و در برخی نقاط، گردوخاک و احتمال وقوع تگرگ به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و شب در کل استان تهران به‌ویژه ارتفاعات باشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به همه مردم به‌ویژه ساکنین ارتفاعات توصیه کرد که بر اساس هشدار صادر شده و توصیه های مدیریت بحران به هنگام فعالیت سامانه بارشی از تردد غیرضروری در جاده‌ها پرهیز کنند و در حین تردد نیز احتیاط لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر استحکام بخشی به سازه‌های موقت، سبک و ناپایدار گفت: لازم است این اقدامات انجام شود چرا که در صورت عدم استحکام کافی شاهد حوادث ناگواری خواهیم بود.

یزدی مهر اجتناب از صعود به ارتفاعات و کار در مناطق مرتفع را نیز مورد تاکید قرار داد و گفت: کوهنوردان و افرادی که در ارتفاع کار می‌کنند هوشیار باشند و از صعود به ارتفاعات به طور جدی خودداری کنند.

وی پرهیز از اسکان در حاشیه رودها و مسیل‌ها، قرار گرفتن در لبه پشت‌بام و مجاور سازه‌های موقت و ساختمان‌های نیمه‌کاره را از دیگر توصیه‌های لازم به شهروندان برشمرد و گفت: لازم است که دستگاه‌های امدادی نیز آمادگی خود را در این خصوص ارتقا دهند.

وی در خصوص احتمال بارش تگرگ نیز هشدار داد و تاکید کرد: کشاورزان عزیز در نگهداری از نهال‌ها، درختان آسیب‌پذیر و محصولات باغی و زراعی تمهیدات لازم را بیاندیشند.

یزدی‌مهر بر ضرورت خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و اطمینان از لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، نیز تاکید کرد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229190 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • ناصر میرواحدی در آلمان بستری شد
  • ناصر میرواحدی رئیس سابق فدراسیون کشتی در آلمان بستری شد
  • عکس‌| رئیس سابق فدراسیون کشتی در آلمان بستری شد
  • دمای زنجان کاهش یافت
  • آغاز روند کاهشی دما در زنجان
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درباره بارندگی‌های آخر هفته
  • هشدار سیل برای پایان هفته جاری
  • امارات سطح هشدار آب و هوایی خود را مجددا افزایش داد
  • هوای تهران در تعطیلات پایان هفته | هشدار برای آبگرفتگی تهران صادر شد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است