Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس این اقدام رهبران اروپایی پس از آن صورت می‌گیرد که تعلیق موقت استفاده از واکسن کرونای شرکت آسترازنکا به دنبال بروز مواردی از لخته شدن خون در رگ‌ها در دریافت‌کنندگان آن سایه تردید بر واکسنی افکند که برای پایان دادن به پاندمی کرونا ضروری شمرده می‌شود.

نخست‌وزیران بریتانیا و فرانسه و نیز شماری سیاستمداران ارشد دیگر در قاره اروپا آستین‌هایشان را بالا زدند و واکسن آسترازنکا را دریافت کردند تا به مردم اطمینان دهند و این در حالی است برنامه‌های واکسیناسیون‌ همگانی در  این قاره با تاخیرهای مکرر روبه‌رو شده است و چند کشور اروپایی با اوج‌گیری موارد عفونت دوباره قرنطینه برقرار کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکلی جدید برای واکسیناسیون همگانی در اروپا

بریتانیا یک استثنا به شمار می‌رود: به نظر می‌رسد شیوع کرونا در این کشور در حال فروکش کردن است و به خاطر پیشرفت سریع کارزار واکسیناسیون همگانی‌اش ستوده شده است، اما حتی این کشور هم این هفته با کمبود عرضه واکسن مواجه شد. بریتانیا همچنین استفاده از واکسن آسترازنکا را متوقف نکرد. برعکس، کشورهای اتحادیه اروپا در عرضه واکسن با مشکل روبه‌رو شده‌اند، و وقفه واکسیناسیون در بسیاری از آنها در این هفته باعث افزایش مشکلات قبلی شده است.م

وجودی واکسن انگلستان رو به اتمام است

تعلیق موقت واکسیناسیون با واکسن آسترازنکا پس از آن انجام شد که برخی دریافت‌کنندگان این واکسن دچار عوارض مربوط به لخته شدن خون در رگ‌ها شدند، گرچه سازمان‌های بین‌المللی بهداشتی دولت‌ها را ترغیب می‌کردند که به استفاده از این واکسن ادامه دهند و سودمندی‌های آن را بیشتر از خطرهای آن می‌دانستند.

«آژانس دارویی اروپا» روز پنج‌شنبه اعلام کرد واکسن آسترازنکا در مجموع میزان بروز لخته شدن خون در رگ‌ها را افزایش نمی‌دهد،‌ هرچند نمی‌تواند رابطه میان این واکسن و شمار اندکی از یک عارضه نادر و وخیم «لخته شدن خون در سینوس‌های وریدی مغز» (CVST) را رد کند.

این اعلام راه را برای شماری از کشورهای اروپایی از جمله ایتالیا، فرانسه و آلمان گشود تا استفاده از این واکسن را دوباره شروع کنند.

دفاع سازمان دارویی اروپا از واکسن کرونای آسترازنکا | بررسی موارد نادر اما وخیم لخته شدن خون ادامه دارد رهبران اروپایی آستین‌ها را بالا می‌زنند

بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا، در میان این بحث‌ها روز جمعه در بیمارستان سنت‌ تامس در جنوب لندن که قبلا در ماه آوریل (اردیبهشت) برای درمان کووید-۱۹ بستری شده بود، واکسن آسترازنکا دریافت کرد.

ژان کاستکس (نخست‌وزیر فرانسه)، باروت پاهور (رئیس‌جمهوری اسلوونی) و جانز جانسا (نخست‌وزیر اسلوونی) و یک فرماندار ایالتی در آلمان از دیگر رهبران اروپایی بودند که روز جمعه واکسن کرونای آسترازنکا را دریافت کردند.

ژان کاستکس، نخست‌وزیر فرانسه واکسن کرونای آسترازنکا دریافت می‌کند

ژان کاستکس ۵۵ ساله گرچه هنوز بر اساس مقررات در فرانسه نوبت واکسیناسیونش فرا نرسیده بود، اما برای اطمینان خاطر دادن به مردم واکسن آسترازنکا را دریافت کرد. پاتریک برش (رئیس سابق انستیتو پاستور فرانسه) در مصاحبه‌ای با BFMTV این اقدام را «ژستی بسیار زیبا» خواند.

فرانسه استفاده از واکسن آسترازنکا را با برخی محدودیت‌ها شروع کرده است که به نظر می‌رسد به هدف کاهش هر چه بیشتر خطر عوارض جانبی بالقوه مربوط به لخته شدن خون باشد.

کشورهای شمال اروپا به تعلیق واکسن ادامه می‌دهند

اما همه کشورهای اروپایی به سرعت فرانسه دوباره واکسن آسترازنکا را به کار نمی‌گیرند؛ سوئد، نروژ و دانمارک (نخستین کشوری که مصرف آسترازنکا را متوقف کرد) اعلام کردند یک هفته دیگر پیش از تصمیم‌گیری درباره استفاده دوباره از این واکسن منتظر خواهند ماند.

فنلاند نیز تازه روز جمعه برای نخستین بار تصمیم گرفت استفاده از واکسن آسترازنکا را متوقف کند و اعلام کرد در حالی که تحقیق درباره دو مورد لخته شدن خون مشکوک به ارتباط با واکسن در این کشور ادامه دارد، مصرف آن را معلق می‌کند.

موج سوم کرونا اروپا را فرا می‌گیرد

این تحولات در هنگامی که صورت می‌گیرد که شمار عفونت‌ها و بستری‌شدن‌های کووید-۱۹ در بسیاری از کشورهای اروپا به شدت در حال افزایش است و بسیاری از مقامات کشورها می‌گویند در حال ورود به «موج سوم» شیوع کرونا هستند یا از قبل وارد آن شده‌اند.

مقامات «انستیتو رابرت کخ» در آلمان اعلام کردند موارد عفونت کرونا «اکنون آشکارا به طور تصاعدی در حال افزایش است» و هشدار دادند که ممکن است لازم باشد این کشور در اوایل بهار محدودیت‌های سخت‌تری درباره مشاغل و تجمع مردم وضع کند.

دولت فرانسه با وجود وضعیت هشداردهنده در بیمارستان‌ها که با افزایش شمار بیماران کووید-۱۹ روبه‌رو هستند، از تصمیم اولیه‌اش برای قرنطینه عمومی سخت‌گیرانه پاریس و چند منطقه دیگر منصرف شد و به جای آن مجموعه‌ای از محدودیت‌های جدید را اعلام کرد.

کد خبر 591376 برچسب‌ها كروناويروس اتحادیه اروپا واکسن بريتانيا واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس اتحادیه اروپا واکسن بريتانيا واکسن کرونا واکسن آسترازنکا استفاده از واکسن لخته شدن خون واکسن کرونای واکسن کرونا نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۵۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر رئیس‌جمهور چین از روابط پکن و پاریس

شی جین پینگ، رئیس جمهور چین امروز یکشنبه همزمان با سفر به پاریس گفت که روابط چین و فرانسه نشان دهنده الگوی همزیستی مسالمت آمیز است.

براساس گزارش آناتولی، او افزود: در طول ۶۰ سال گذشته، روابط چین و فرانسه در خط مقدم روابط پکن با کشور‌های بزرگ غربی باقی مانده است و از این رو الگوی خوبی برای جامعه بین المللی در همزیستی مسالمت آمیز و همکاری برد-برد بین کشور‌های دارای سیستم‌های مختلف ارائه شده است. 

سفر برنامه‌ریزی شده رئیس جمهوری چین به اروپا با مقصد اصلی پاریس، دستورکار متنوعی از مسائل اقتصادی، نظامی، امنیتی و سیاسی را در خود جای داده است. این سفر در میانه اختلافات میان کشورهای اروپایی در مورد تجارت با چین و انگشت اتهامی که به سوی پکن در مورد حمایت از روسیه نشانه رفته است، گواهی بر سردرگمی اروپا در نبرد جدید ژئواستراتژیک است.

لین جیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین پیشتر در مورد این سفر گفته بود، رهبران ۲ کشور (فرانسه و چین) تلاش خواهند کرد تا به صلح، ثبات، توسعه و پیشرفت جهانی کمک‌های جدیدی داشته باشند.

قرار است اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا روز دوشنبه به پاریس رفته و این دیدار را به نشست سه‌جانبه گفت‌وگو و رایزنی تبدیل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • مخالف حمله به رفح و کوچ اجباری غیرنظامیان فلسطین هستیم
  • روسیه سفرای انگلیس و فرانسه را احضار کرد
  • اظهارات رهبر چین درباره اهداف سفرش به فرانسه
  • مقام فرانسوی انفعال دولت را در برابر نسل کشی در غزه محکوم کرد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • تقدیر رئیس‌جمهور چین از روابط پکن و پاریس
  • افزایش سرعت سقوط آزاد سوناک بعد از انتخابات محلی انگلیس
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد