Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزاد نامداری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:‌ در راستای جایگزینی منابع سوخت فسیلی و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر تعداد ۵۰ دستگاه آبگرمکن خورشیدی بین اهالی روستاهای برده ره شه، عیسوله و دوپلوره بخش سرشیو این شهرستان توزیع شد.

وی افزود: توزیع این تعداد آبگرمکن برای نیل به شعار "همه با هم جهاد، برای حفاظت از منابع طبیعی" و  همچنین به منظور جلوگیری از تخریب، قطع و ذغالگیری از درختان جنگلی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مریوان یادآور شد:‌ مهمترین هدف از اجرای این پروژه توسط اداره منابع طبیعی کاهش فشار از روی توده‌های جنگلی و کاهش وابستگی اهالی روستاهای جنگلی به جنگل‌ها و مقطوعات جنگلی است.

وی با بیان اینکه اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژه از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تامین شده است اضافه کرد: برای تهیه و خرید این آبگرمکن ها در مجموع بیش از یک میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

اجرای کاداستر ۱۴۰ هزار هکتار از اراضی ملی شهرستان مریوان

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مریوان از اجرای طرح کاداستر  ۱۴۰ هزار هکتار از اراضی ملی این شهرستان خبر داد و گفت: برای جلوگیری از سو استفاده افراد سود جو از اراضی ملی، مستند کردن این اراضی امری ضروری است.

وی افزود: در بسیاری از نقاط شهرستان میان اراضی ملی و مستثنیات مردم تداخلاتی وجود دارد لذا کاداستری کردن اراضی ملی، مالکیت دولت را به نحو صحیح تثبیت کرده و شبهه های موجود میان منابع طبیعی و مردم را رفع خواهد کرد.

نامداری یادآور شد: در همین راستا کاداستر ۸۹ پلاک از پلاک های حوزه شهرستان مریوان به مساحت ۱۴۰ هزار هکتار با موفقیت انجام و ثبت شد.

کشف و ضبط یک کامیون حامل چوب آلات قاچاق در روستای باغان

وی اضافه کرد: در پی گزارشات همیاران طبیعت دوست و گشت زنی نیروهای اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مریوان در جنگل‌های اطراف روستاهای باغان یک کامیون مشکوک متوقف شد.

نامداری افزود: در بازرسی از این کامیون چوب‌آلات  قاچاق که از قطع درختان جنگلی منطقه به دست آمده بود شناسایی و باتوجه به عدم مجوز لازم، این محموله ضبط شده و به اداره منابع طبیعی منتقل شد و پرونده این تخلف تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

از مساحت ۲ میلیون و ۹۳۷ هزار هکتاری استان کردستان، بیش از ۶۰ درصد آن شامل یک میلیون و ۵۸۷ هزار هکتار را مراتع و جنگل تشکیل می‌دهد و از مجموع ۱۹۳ هزار هکتار از اراضی ملی شهرستان مریوان ۹۷ هزار هکتار آن را جنگل و ۹۶ هزار هکتار را مراتع تشکیل می‌دهد.

شهرستان مرزی مریوان با ۱۵۳ هزار نفر جمعیت در فاصله ۱۲۰ کیلومتری از سنندج مرکز استان کردستان واقع شده است.

برچسب‌ها مریوان کردستان جنگل منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مریوان کردستان جنگل مریوان کردستان جنگل منابع طبیعی اخبار کنکور اداره منابع طبیعی شهرستان مریوان منابع طبیعی اراضی ملی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۷۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت:در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام، احشام اهالی ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید سلامتی در بازدید از مناطق جنگلی گالیکش در شرق گلستان اظهار کرد: در طرح ساماندهی خروج دام، اراضی به تصرف دولت درآمده و مناطق بعد از خروج دام جنگلکاری می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده و بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار به سطح جنگل‌های استان افزوده شده است. 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها در روستای عرب کلو و خسرو آباد در سال ۱۳۷۹ شروع شده است.

سلامتی ادامه داد: در روستای عرب کلو ۳۳ خانوار دایم و ۴ خانوار موقت با ۱۹ دامدار حضور داشتند؛ در روستای خسروآباد هم، ۲۶ خانوار دائم و یک خانوار موقت با ۱۲ دامدار حضور داشتند. ۱۲۱ نفر در طرف قرارداد با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در روستا‌های این طرح کوچ داده شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: در اجرای این طرح حدود ۷۰۰ هکتار جنگلکاری با گونه‌های پهن برگ و سوزنی برگ شده است که حدود ۳۰۰ هکتار زمین‌های خود روستا و ۴۰۰ هکتار جنگل‌های مخروبه در آن محدوده بوده است. 

سلامتی افزود: با اجرای این طرح بخش۷ وسیعی از جنگل‌های منطقه به دلیل حذف عوامل تخریب مثل حضور دام و خانوار‌های جنگل نشین با جنگلکاری بازسازی و احیا شده است که در توسع‌ها جنگل و حفظ منابع آب و خاک تاثیر بسیار مطلوبی داشته است. 

وی گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها یکی از طرح‌های خوب بوده است که به دلیل عدم وجود اعتبار تداوم پیدا نکرده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

دیگر خبرها

  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • رفع تصرف ۱۲۰۰ متر مربع از اراضی ملی در رضوانشهر
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • رفع تصرف اراضی ملی در رضوانشهر
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت