Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، از افزایش موارد ابتلا به کرونا در رده سنی کودکان و نوجوانان خبر داد.

به گزارش مشرق، علیرضا زالی، گفت: نتیجه آمارها در بیست و چهار ساعت گذشته حاکی از افزایش ابتلای گروه‌های سنی ۵ تا ۱۷ سال به کرونا است.

وی افزود: در مجموع بالغ بر ۲ هزار و ۲۰۰ بیمار کرونایی در بخش‌های درمانی استان تهران بستری هستند که ۷۸۰ نفر آنها در بخش مراقبت‌های ویژه تحت نظر قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته بالغ بر ۳۷۰ بیمار جدید در بیمارستان در بخش‌های درمانی بستری شدند که از این تعداد حدود ۸۰ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه هستند. همچنین ۲۵ شهروند تهرانی جان خود را بر اثر کرونا از دست داده اند، که این آمار یک سوم مجموع آمار کشوری است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، اظهار کرد: طبق آمار گزارش شده، شاهد افزایش وسعت درگیری ریوی و ارگان‌های مختلف هستیم.

بیشتر  بخوانید

وضعیت کرونایی دماوند و فیروزکوه نارنجی شد

وی با اشاره به تغییر رنگ استان‌های کشور بر اساس میزان شیوع بیماری، به ویژه استان تهران، گفت: بارها اعلام کردیم شرایط حاکم بسیار شکننده و ناپایدار است و پویایی تغییرات ناشی از گسترش بیماری به گونه‌ای است که شاید ابتناع به یک رنگ بندی در یک بازه زمانی کوتاه، غیرممکن خواهد بود.

به گفته زالی، امروز شهرهای دماوند و فیروزکوه در زمره شهرهای نارنجی قرار گرفتند که به علت افزایش ترددها و توصیه بر سفر نکردن به اینگونه شهرهاست.

وی گفت: همچنین امروز شاهد شکل گیری خوشه‌های جدید بیماری در استان‌های جنوبی، به خصوص استان‌های همجوار با خوزستان بودیم.

زالی با بدحال خواندن حال بیمارانی که در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند، افزود: به دنبال سویه جدید جهش یافته، بیماران بدحال تری به سیستم بهداشتی و درمانی مراجعه می‌کنند. این سویه جدید قدرت سرایت پذیری بالایی دارد و در یک جمع خانوادگی می‌تواند به صورت تصاعدی و لگاریتمی سایر افراد را مبتلا کند.

به گفته فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، حضور طولانی مدت در فضای مسقف و فضای بسته و عدم وجود تهویه مناسب، احتمال انتقال را افزایش می‌دهد.

زالی تصریح کرد: سن بالا در افراد نیز از جمله عوامل پرخطر محسوب می‌شود و کماکان توصیه می‌شود از دید و بازدیدهای حضوری نوروزی اجتناب شود.

وی با بیان اینکه اکثر قربانیان این ویروس مرموز افراد مسن هستند، گفت: هر دورهمی می‌تواند یک عامل برای شکل گیری خوشه‌های بیماری باشد و باید از این رویداد جلوگیری کرد.

زالی در پایان افزود: در طول یک سال گذشته بالای ۷۳ درصد مرگ و میر در تهران مربوط به گروه‌های سنی بالای ۶۵ سال بوده است و با توجه به افزایش باز توزیع سنی زیر ۲۵ سال و گروه سنی ۵ تا ۱۷ سال، که اخیراً در تهران با افزایش آمار این گروه‌های سنی روبرو بودیم، به نظر می‌رسد جوانان که در موج‌های قبلی تا حدودی مصونیت داشتند، در حال حاضر فاقد مصونیت هستند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا علیرضا زالی ویروس کرونا شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۲۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، مائده مهدی‌پور، یکشنبه شب در نشست یکشنبه‌های الگویی با موضوع معرفی الگوی شبکه فعالان مردمی جمعیت برنا با بیان اینکه فرزندآوری یک دغدغه جمعی است و ما برای آگاه‌سازی زنان در این زمینه کار را از سال ۱۴۰۰ آغاز کردیم، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع جوانی جمعیت و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در این زمینه، به‌دنبال مجموعه‌های دارای دغدغه جوانی جمعیت و مرتبط با این موضوع رفتیم.

مهدی‌پور افزود: در قدم اول، افراد دغدغه‌مند شناسایی شدند و جلساتی با حضور آنها برگزار شد.

فعال اجتماعی و فرهنگی جوانی جمعیت از شناسایی ۸۰۰ مادر دو فرزندی در یزد خبر داد و گفت: مولفه‌های این خانواده‌ها از لحاظ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و تفریحی مورد بررسی قرار گرفت.

وی از تنظیم پرسشنامه برای مادران دو و سه فرزندی و تکمیل آن توسط مادران خبر داد و عنوان کرد: مادران سه تا چهار فرزندی نیز که مسیر فرزندآوری را طی کرده بودند مورد بررسی قرار گرفتند و فشارهای اجتماعی که به آنها وارد می شد، بررسی کردیم.

مهدی پور ادامه داد: این مادران برای دیگر خانواده ها به عنوان الگوی عینی معرفی شدند و شرایطی فراهم شد که مادران بتوانند با مادران چهار فرزندی ارتباط نزدیک داشته باشند و این دورهمی ها به صورت محله ای ادامه دارد.

وی یادآور شد: این دورهمی ها به یکی از پدران چهار فرزندی سپرده شد و کارگروهایی ذیل این دورهمی ها تشکیل شد ضمن اینکه این پدران و خانواده هایشان یک دورهمی خانوادگی را با دیگر خانواده ها برگزار می کنند.

مهدی پور به تشریح برنامه های این دورهمی ها پرداخت و گفت: به دنبال برگزاری این دوره ها، بانک اطلاعات خوب و دقیقی از خانواده های چهار فرزندی در یزد شکل گرفت.

وی همچنین با اشاره به مادران دهه هشتادی که از آنها به عنوان «برنا مام» یاد می شود، افزود: مادران دهه هشتادی در سالهای اولیه ازدواج دچار فشار فرهنگی و اجتماعی بودند بنابراین شبکه مجازی تشکیل شد و مسائل و مشکلات آنها مورد بررسی قرار گرفت.

مهدی پور با اشاره به دورهمی هایی که توسط برنا مام‌ها تشکیل شده، بیان کرد: اتفاقات جالبی به واسطه این دورهمی ها شکل گرفت از جمله اعتکاف مادر و کودک که به کمک همین هسته ها برگزار شد که اتفاق ناب و ویژه ای بود.

این فعال اجتماعی به تشریح ارتباطات برقرار شده با حوزه های علمیه، ماماها، مراکز بهداشت و ... پرداخت و افزود: تلاش شده تا شرایط به لحاظ اجتماعی، فرهنگی و تا حدی اقتصادی برای ترغیب مادران به فرزندآوری و کمک به جوانی جمعیت فراهم شود.

کد خبر 6091522

دیگر خبرها

  • عکس روز؛ دورهمی پرسپولیسی‌های سابق با رضا مالدینی!
  • افزایش آمار شهدای غزه به ۳۴۴۸۸ نفر
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • طرح عجیب و خطرناک شهرداری تهران +فیلم
  • ویدیو/ ۵۰ هزار خودکشی در یک سال!
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح/ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل/چرا حمله به رفح برای ارتش اسرائیل خطرناک است؟/آمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۳۸۸ نفر رسید