Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@03:19:41 GMT

خانم معلم با دعای بچه‌های کلاس بهبود یافت

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۷۷۰۲۴

خانم معلم با دعای بچه‌های کلاس بهبود یافت

‍‍‍‍‍‍

خبرگزاری فارس ـ گروه تعلیم و تربیت: به سختی نفس می‌کشید. نه می‌توانست بنشیند و نه می‌توانست دراز بکشد. حالت دردناکی بود. درد امانش را بریده بود و فقط به خود می‌پیچید و انگار داروها هم اثری نداشت.

گاهی اوقات تنگی نفسش به حدی می‌رسید که اعضای خانواده با اورژانس تماس می‌گرفتند و او دقایقی بعد به کمک کپسول اکسیژن، می‌توانست باز هم به زندگی لبخند بزند؛ اما در میان این بیماری و قرنطینه و درد، یک همراه همیشگی از کنارش تکان نمی‌خورد و آن هم کتاب‌های درسی پایه پنجم و دفتر و گوشی همراهش بود!

انگار این کتاب‌ها جزئی از وجودش شده بود و با آنها آرامش می‌بافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند که گاهی چشمانش یاری نمی‌داد که بتواند کلمات کتاب را ببیند یا در تلفن همراه برای دانش‌آموزانش درس‌ها را بفرستد.

روایت امروز ما درباره مریم کاظمی معلم پایه پنجم دبستان حذیف یمانی منطفه 15 تهران است که در روزهای تلخ کرونایی، خودش درگیر این بیماری شد.

* به دانش‌آموزانم نگفتم که کرونا گرفتم

کرونا که آمد، خانم معلم فکرش را هم نمی‌کرد که خودش هم درگیر این بیماری شود و انقدر این بیماری او را اذیت کند.

«اواخر آبان سال گذشته مبتلا به ویروس کرونا شدم. البته ابتدا فکر می‌کردم یک سرماخوردگی ساده است ولی 5، 6 روز که گذشت، تنگی نفس بهم دست داد و افت اکسیژن داشتم.

حالم به شدت بد شده بود و اصلا نمی‌توانستم سرپا بایستم. ضعف شدیدی داشتم و تنگی نفس امانم را بریده بود. دکتر گفت که حتما باید در بیمارستان بستری شوی اما نمی‌توانستم قبول کنم.

به دکتر گفتم نمی‌توانم از بچه‌های کلاس دور شوم. هر چند ازشون دور هستم اما در حال آموزشم. در فضای بیمارستان که نمی‌شود به بچه‌ها درس داد».

* نمی‌خواستم بچه‌های کلاس‌ مرا با آن شرایط بیماری ببینند

سال‌ها معلم دانش‌آموزان کلاس اولی بود و از سال تحصیلی 1400ـ1399، دانش‌آموزان پایه پنجم را به او سپرده بودند. از سوی دیگر به دلیل شرایط کرونا، بچه‌ها به مدرسه نمی‌آمدند و او باید در این شرایط سخت به آنها در فضای مجازی آموزش می‌داد.

«سال قبل از آن در اسفند مدارس تعطیل شده بود و ما بچه‌ها را دیده بودیم اما در سال تحصیلی جاری، شرایط خیلی فرق کرده بود. همه بچه‌ها 15 شهریور به مدرسه نیامدند چون اختیاری بود.

آموزش در فضای مجازی، آن هم برای دانش‌آموزانی که تازه با آنها آشنا شدی، خیلی سخت است اما تلاش می‌کردم که از پس آن برآیم تا اینکه سر و کله کرونا پیدا شد و درس دادن را برایم سخت‌تر کرده بود.

4 بار تنگی نفسم  به حدی شدید شد که اورژانس آمد و بهم اکسیژن وصل ‌کردند اما درس بچه‌ها را برایشان می‌فرستادم. البته شرایطم طوری نبود که بتوانم تصویری، فیلم آموزش را بفرستم.

نه اینکه اصلا نتوانم تصویری بگیرم اما با خودم فکر می‌کردم اگر دانش‌آموزانم مرا با آن حال و وضع ببینند، روحیه‌شان را از دست می‌دهند».

* خداوند، دعای بچه‌ها را استجابت کرد

بالاخره، همسر خانم معلم، او را مجاب کرد که به بچه‌های کلاسش بگوید که بیمار است و خود را از دعای بچه‌ها محروم نکند. ضمن اینکه این حس برای خانواده‌ها و دانش‌آموزان ایجاد نشود که خانم معلم کم‌کاری می‌کند که تصویر نمی‌فرستد.

«روزهای پنج شنبه رفع اشکال داشتیم. یکی از همان پنج‌شنبه‌های بیماری، وقتی تنگی نفسم زیاد شد، همسرم گفت «چرا از بچه ها کمک نمی‌گیری».

دیگر دل را به دریا زدم و  به بچه ها گفتم «برایم دعا کنید حالم خیلی خوب نیست» باورتان نمی‌شود بعدش چه شد. کلی پیام سراسر عشق و علاقه برایم می‌آمد و دعا می‌کردند. حتی برخی صلوات نذر کرده بودند.

دوره بیماری‌ام را باید به دو بخش تقسیم کنم؛ قبل از دانستن بچه‌ها و بعد از دانستن آنها؛ آنها هر روز روحیه می‌دادند  و حتی به خانواده‌هایشان سرایت کرده بود و می‌گفتند برای من دعا می‌کنند.

45 روز بیماری‌ام طول کشید اما معتقدم خدا به دعای بچه‌ها گوش کرد و سلامتی‌ام را به دست آوردم».

خانم معلم به سختی اشک‌هایش را کنترل می‌کند و می‌گوید: «تا کسی به این بیماری مبتلا نشود نمی داند چه رنجی دارد. از همه مردم می‌خواهم که مراقبت کنند».

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: مریم کاظمی بچه های کلاس خانم معلم بچه های کلاس دعای بچه ها خانم معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۷۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، کلاس آموزشی پیشگیری از آسم و آلرژی با هدف کسب مهارت‌های خودمراقبتی، پیشگیری و درمان با حضور معمر کارشناس بیماری‌های غیر واگیر و کولیوند پزشک عمومی مرکز جامع سلامت ارشاد، برای کارکنان دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد.

کولیوند در تشریح بیماری آسم و راه‌های درمان از جمله آموزش مداوم و مشارکت فعال این بیماران؛ به پرهیز از تماس با مواد آلرژی و حساسیت زا به ویژه دود سیگار و تعیین برنامه درمان دارویی پرداخت.

وی گفت: درمان موثر آسم احتیاج به تعاملی قوی بین تیم مراقبت، پزشک معالج، بیمار و اعضای خانواده بیمار دارد.

کولیوند در ادامه با اشاره به گزارش سازمان بهداشت جهانی که بیش از ۱۵۰ میلیون نفر در سطح جهان به آسم مبتلا هستند، گفت: از هر ۳۰ دانش آموز در یک کلاس ۲ یا ۳ نفر مبتلا به آسم است.

وی اظهار کرد: استفاده روزانه از سبزیجات، لبنیات، مواد مغذی، ویتامین، مکمل و آنتی اکسیدان‌ها می‌تواند ابتلا به بیماری آسم را کاهش و در درمان موثر شود.

در ادامه این کلاس معمر کارشناس بیماری‌های غیر واگیر عنوان کرد: آسم یک بیماری التهابی طولانی مدت راه‌های هوایی ریه است که با نشانه‌های متغیر و عود کننده، انسداد برگشت پذیر جریان هوا و انقباض نایچه که به راحتی تحریک می‌شود و مشخص می‌شود.

وی افزود: از علائم شایع و غیر اختصاصی این بیماری سرفه (به خصوص در شب)، خس خس سینه، تنگی نفس و گرفتگی سینه است که گاهی اوقات، تشخیص این بیماری را از سایر بیماری‌های تنفسی دشوار می‌کند.

معمر خاطرنشان کرد: غذاها، دارو، مواد شیمایی صنعتی، دود سیگار و مواد دخانی، استفاده از ادویه‌جات، فلفل و غذا‌های آماده و کنسروی، چاقی، هوای آلوده، ذرات گرد و غبار، مواد شیمیایی و بخار گاز‌های مضر موجود در محیط کار و عوامل حساسیت‌زای حیوانات نظیر پر و مو یا مدفوع حیوانات خانگی از علل مهم بروز یا تشدید علائم آسم است.

وی افزود: تایید تشخیص آسم بر اساس سه عنصر کلیدی (سابقه علائم متناوب و یافته‌های معاینات فیزیکی، نمایش محدودیت جریان هوای بازدمی ترجیحا" با اسپیرومتری و رد تشخیص‌های دیگر است.

معمر افزود: از اقدامات تشخیصی انجام رادیوگرافی قفسه سینه، اسپیرومتری (تست ریه)، تست آلرژی، تست‌های آزمایشگاهی آلرژی (RAST) و سی تی اسکن است.

گفتنی است، این کارگاه به مناسبت روز جهانی آلرژی و آسم روز ۱۸ اردیبهشت ماه برگزار شد و در پایان به سئوالات کارکنان پاسخ داده شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویری از کادوی دانش‌آموزان عشایر به معلمشان؛ از این خاصتر نداریم
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • فیلم؛ سرکار گذاشتن بامزه خانم معلم توسط دانش آموزان
  • از تأثیر معلمان بر لوح سفید کودکان نباید غافل شویم
  • ۱۰۰ هزار معلم تازه نفس در راه مدرسه
  • خانه معلم، مدرسه کودکان کار
  • فیلم رقص و‌ شادمانی معلم در کلاس در روز معلم
  • مشق الفبای زندگی در آغوشی شاید مهربان‌تر از مادر
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان