Web Analytics Made Easy - Statcounter

امان‌قلیچ شادمهر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در گنبدکاووس اظهار کرد: در چندین سال گذشته رهبر معظم انقلاب با انتخاب شعارهایی در حوزه تولید حساسیت موضوع را نشان داده و دغدغه خود را در این راستا ابراز کردند.

* در گلستان که به دلیل مشکلات خاص سرمایه‌گریز بوده باید تسهیل‌گری، ریل‌گذاری در راستای پشتیبانی صورت گیرد
وی تصریح کرد: تولید با اقتصاد کشور و معیشت مردم ارتباط مستقیم داشته و این امر سبب ایجاد دغدغه در مقام معظم رهبری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی عدم موفقیت در جهش تولید و مسائل ابن حوزه را بودن موانع تولید دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب به مقوله مهم موانع در امر تولید اشاره خوبی داشتند و عدم موفقیت نسبی کشور در حوزه جهش تولید در واقع به‌خاطر همین موانع بوده است.
وی ادامه داد: در استان هایی مانند گلستان که به دلیل مشکلات خاص سرمایه‌گریز بوده باید تسهیل‌گری، ریل‌گذاری در راستای پشتیبانی صورت گرفته و با بخشی‌نگری دستگاه‌های اجرایی همکاری لازم در این راستا را داشته باشند.

* تمام نهادها و دستگاه‌ها حتی نهادهای سیاسی و فرهنگی باید در این مسیر تولید گام بردارند/ سیستم خشک بروکراسی اداری سد راه پویایی تولید است
شادمهر تمام نهادهای فرهنگی و سیاسی را ملزم به پشتیبانی و همکاری در راستای تولید برشمرد و گفت: در مسیر تولید تنها دستگاه‌های اجرایی مرتبط ملزم به پشتیبانی و همکاری نبوده و تمام نهادها و دستگاه‌ها حتی نهادهای سیاسی و فرهنگی باید در این مسیر گام بردارند.
وی سیستم خشک بروکراسی اداری را مهمترین مانع در امر تولید دانست و افزود: سیستم خشک بروکراسی اداری سد راه پویایی تولید بوده و در زمانی که چرخه تولید باید به‌‌حرکت در آید این سیستم مانع از تولید شده است.
انتهای پیام/2307

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید اقتصاد معیشت مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۷۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد

خلیل بهروزی فر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در مجلس گفت:لایحه مالیات های مستقیم به نظر می رسد یک لایحه با احکام موثری باشد انهم در راستای اهدافی که نظام برای رشد اقتصادی کشور در نظر گرفته است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رشد تولید می تواند کشور را از واردات کالاهای خارجی بی نیاز کند، بیان کرد:به واسطه حمایت از بخش تولید ما می توانیم تجهیزاتی که از خارج وارد می شود را خودمان تولید کنیم و مانع از خروج ارز شویم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: این شعار یک اصل بوده و می تواند اینده کشور را به درستی ترسیم و یک بارقه امیدی در جهت رونق اقتصادی باشد.

بهروزی فر با بیان اینکه اجرای صحیح ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند جلوی فرارهای مالیاتی را گرفته و سایر مشکلات را نیز برطرف کند، بیان کرد: حمایت های مالیاتی پیش بینی شده در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند در راستای رونق تولید داخلی و سرمایه گذاری در مناطق محروم بسیار موثر باشد چراکه  این سرمایه گذاری می تواند شاخصه های این مناطق را به درستی ارتقا دهد و لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه مناطق محروم به شاخصه های حداقلی نیز دست پیدا نکرده اند، تاکید کرد: یکی از دلایلی که سرمایه گذار جهت سرمایه گذاری به این مناطق، رجوع نمی کند، دریافت مالیات های سنگین است  از این رو معافیت های که در این لایحه برای سرمایه گذاری در مناطق محروم در نظر گرفته شده است،بسیار عالی است و باید شرایط بدین نحوه می شد.

وی تاکید کرد: ما نباید از سرمایه گذاری که اهلیت دارد و به دنبال رونق اقتصادی و تولید در مناطق محروم است، مالیات اخذ کنیم. بنده مطمئن هستم اگر سه قوه در برخورد با قانون گریزان، لایحه فوق را مبنا قرار دهند، حتما جلوی فرارهای مالیاتی گرفته شده و امیدی برای آینده کشور ترسیم خواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر لایحه فوق را مبنای کار قرار داده و به درستی آن را اجرایی کرده و احکام مناسبی در راستای حمایت از تولید در آن پیش بینی کنیم، حتما افق روشنی در رابطه با مباحث اقتصادی ، اشتغال جوانان و همچنین تولید و سرمایه گذاری در مناطق محروم پیش روی خواهیم داشت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این لایحه می تواند سازوکار مشارکت مردم در اقتصادی را تسهیل کند، بیان کرد: همواره وقتی مردم به موضوعات ورود می کنند، ما در آن بخش ها پیروز می شویم.به هرحال اگر این لایحه اجرایی و مصوب شود عدالت مالیاتی در کشور رخ خواهد داد.

وی تاکید کرد:هر کشوری در سطح دنیا که پیشرفت و توسعه داشته است، از طریق رونق تولید به توسعه دست پیدا کرده اند و یکی از الزامات حمایت از تولید هم معافیت و کاهش های مالیاتی است. بنابراین این لایحه می تواند ترسیم کننده عدالت مالیاتی در کشور باشد.

دیگر خبرها

  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران
  • ادارات کردستان خارج از بروکراسی اداری به کمک راهیان نور بیایند
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • حضور مردم در امر اقتصاد راهگشا است + فیلم
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است