Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس قوه قضاییه به منظور رفع موانع تولید و صادرات کشور و استفاده از ظرفیت‌های دستگاه قضائی در این راستا، در سفری از پیش اعلام نشده از منطقه ویژه اقتصادی دوغارون بازدید کرد

به گزارش مشرق، حجت الاسلام رئیسی، امروز با سفر به شهرستان تایباد خراسان رضوی در این منطقه ویژه اقتصادی در مرز ایران و افغانستان حاضر شد و ضمن بازدید از منطقه در جریان مسائل و مشکلات گذرگاه مرزی دوغارون قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازدید از پایگاه مرزبانی منطقه و حضور در گمرک دوغارون و همچنین شرکت در جلسه شورای تامین و دیدار با فعالان اقتصادی ایرانی و افغانستانی و شنیدن مشکلات و معضلات حقوقی و قضایی آن‌ها از دیگر برنامه‌های سفر آیت الله رئیسی به شهرستان تایباد بود

استاندار خراسان رضوی و رییس کل دادگستری استان نیز در این سفر رییس قوه قضاییه را همراهی کردند.

گفتنی است دوغارون با مساحت ۸۷۰۰ هکتار یکی از بزرگ‌ترین مناطق ویژه اقتصادی کشور محسوب شده و نقش مهمی در روند تسهیل صادرات تولیدات ایرانی به کشور همسایه افغانستان دارد

قوه قضائیه طی ۲ سال گذشته تلاش کرده در رفع مشکلات حقوقی و قضائی بخش تولید و صادرات کشور اهتمام ویژه‌ای داشته و موانع را از پیش پای این بخش برطرف نماید.

بیشتر بخوانید

انتقاد رییس دستگاه قضا از وضعیت یک گمرک مرزی

حجت الاسلام رییسی در ابتدای ورود، به پاسگاه مرزی منطقه رفت و مرزبانان را دلاورمردانی دانست که نقش اصلی را در تامین امنیت ایجاد می‌کنند.

رئیس دستگاه قضا همچنین در جریان بازدید از مرز گفت: انتظار مقام معظم رهبری در سال جاری بیش از سال‌های گذشته است و در سال ۱۴۰۰ همه باید تصمیم بگیرند کار جدی و متفاوت در راستای رونق تولید در کشور انجام دهند.

سید ابراهیم رییسی، مرز دوغارون را یک مرز با اهمیت دانست و افزود؛ این منطقه مرزی، هم دارای اهمیت ویژه اقتصادی است و هم امنیتی و از هر دو جهت باید مورد دقت قرار بگیرد تا مورد تهدید واقع نشویم.

وی گفت: وضعیت ورود اتباع خارجی به کشور و خروج آن‌ها در این مرز باید قانونمند و ضابطه‌مند باشد و زیر ساخت‌های موجود برای اجرای این ترددها لازم است ترمیم و بازسازی شود.

رئیس دستگاه قضاء به اهمیت بالای ارتباط ایران با کشورهای منطقه و به ویژه همسایگان اشاره کرد و افزود؛ تعامل سازنده اقتصادی با دنیا جزء سیاست‌های مهم نظام است و روان سازی کارها در این مرز کمک به تولید کننده و صادرات و واردات می‌کند.

حجت الاسلام رئیسی در ادامه در جمع مسئولین محلی و منطقه و استاندار خراسان رضوی در شورای تامین تایباد تاکید کرد: تولید کنندگان و صادرکنندگان نباید گرفتار پیچ و خم‌های اداری شوند و با کنترل دقیق و قانونمند در ترخیص کالا باید سرعت داده شود.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به احیا و بازگشت به چرخه تولید ۱۰۰۲ کارخانه و واحد تولیدی طی سال گذشته با اقدام قضایی و کمک و همراهی دولت و دستگاه‌های متولی امر تاکید کرد در سال جدید باید موانع صادرات و مراودات اقتصادی در همه نقاط استراتژیک مرزی یک به یک برطرف شود و شاهد قفل شکنی از برخی موانع گشایش اقتصادی در این مناطق مهم باشیم

رییس دستگاه قضا در بخش دیگری از اظهارات خود به ترانزیت کالا بصورت مستقیم از کشور به افغانستان اشاره کرد و گفت: گمرک و مرزبانی باید دقت کنند باپوشش ترانزیت کالا، قاچاق کالا صورت نگیرد اگر این کار انجام شود این قاچاق سازمان یافته است و باید جلوی آنرا گرفت و در سالی که مزین به نام تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی هاست نباید قاچاق کالا مانع تولید باشد و باید به آن حساس بود.

رئیس قوه قضاییه به عقب ماندگی ۱۰ ساله اجرای مصوبه منطقه ویژه اقتصادی دوغارون اشاره کرد و افزود؛ با توجه به اقدامات خوب اخیر استانداری در این منطقه و ظرفیت اشتغالزایی پنج هزار نفری تعلل در راه اندازی هر چه سریعتر ان با توجه به تاخیر قبلی جایز و قابل اغماض نیست.

حجت الاسلام رییسی تاکید کرد: خیلی از استان‌ها بدنبال تصویب منطقه ویژه هستند، اما در این منطقه مجلس قانون فعالیت را مصوب کرده و باید پیگیری لازم انجام شود تا باعث رونق تولید و ایجاد اشتغال منطقه ودر این راستا باید کار جهادی انجام شود تا مشکل بیکاری در منطقه هم به سرعت مرتفع شود.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: ماشین‌های توقیفی نباید در پارکینگ‌های گمرکات معطل بمانند و باید هر چه زودتر کار ترخیص و یا وضعیت ان‌ها تعیین تکلیف شود.

حجت الاسلام رئیسی با تاکید بر لزوم به کارگیری دیپلماسی اقتصادی افزود؛ اولویت نظام، ارتباط جدی و موثر با کشورهای منطقه و همسایگان است و دیپلماسی اقتصادی فعال می‌تواند هم در داخل رونق تولید ایجاد کند و هم در منطقه به توسعه روابط اقتصادی بینجامد و شناسایی و و حل مشکلات و فعال شدن ظرفیت‌ها با دیپلماسی اقتصادی ممکن خواهد شد.

وی مرز دوغارون را یکی از فعالترین مرزهای کشور دانست و گفت؛ کار مردم نباید معطل سیستم اداری باشد و با مراقبت و حسابکشی، باید کار مردم تسهیل شود و با نگاهی که در استان است بسیاری از گره‌ها درحال باز شدن است و کارهای اساسی که در مرز انجام می‌شود درتحقق شعار سال نقش آفرین است.

رئیس دستگاه قضاء یکی از جلوه‌های مهم این منطقه را زندگی مردمان شیعه و اهل سنت در کنار هم دانست و افزود؛ وحدت و انسجام، زمینه مهم توسعه در منطقه است و نقش علما و فرهیختگان در این زمینه بسیار برجسته است.

حجت الاسلام رییسی تاکید کرد: اساسا در هر منطقه وحدت می‌تواند عامل رشد و توسعه باشد و درگیر شدن با مسائل بی اهمیت میتواند اقدامات موثر به نفع مردم را خنثی کند.

بازدید از مجموعه‌های مختلف گمرک دوغارون و شنیدن مشکلات رانندگان و تولید کنندگان و صادر کنندگان از برنامه‌های دیگر رییس قوه قضاییه در سفر یکروزه به شهرستان تایباد بود.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا سید ابراهیم رئیسی قوه قضاییه دیپلماسی اقتصادی رئیس دستگاه قضا ویژه اقتصادی حجت الاسلام قوه قضاییه منطقه ویژه رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۸۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم مصمم به تکمیل زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی است

مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور گفت: دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی مصمم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سید مجید هدایت امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه_ در نشست بررسی وضعیت بازارچه‌های مرزی چیلات و چنگوله و هلاله شمالی با تاکید بر حمایت دولت سیزدهم برای تکمیل زیرساخت بازارچه‌ها اظهار کرد: فعال شدن بازارچه‌های مرزی در رونق و توسعه اقتصادی هر منطقه بسیار اثرگذار است.

وی با بیان اینکه مشوق‌های اقتصادی را مهم‌ترین دلایل رغبت هر کشور برای فعال شدن بازارچه است، افزود: زیرساخت‌های بازارچه چیلات از طرف کشور ایران آماده است.

مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور اضافه کرد: فعال شدن بازارچه موجب رشد اقتصادی و توسعه‌ای است و برای فعال شدن یک بازارچه مرزی عزم دو طرف بسیار مهم است.

هدایت ادامه داد: هر بازارچه مشترک یک فرصت بسیار خوب برای هر استان و منطقه است زیرا می‌تواند علاوه بر ارتقا معیشت مرزنشینان، زمینه رشد اقتصادی را فراهم سازد.

وی افزود: یکی از ا, لویت‌های وزارت کشور اشتغال مرزنشینان است که در این راستا تلاش خود را به کار گرفته است.

کد خبر 747696

دیگر خبرها

  • کارگران اساس و بنای رونق تولید و پیشرفت جامعه هستند
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت/همکاری با کشورهای همسایه و مستقل گسترش می‌یابد/ ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • دولت سیزدهم مصمم به تکمیل زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی است
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • دیپلماسی اقتصادی، برگ برنده همسایگی
  • مشارکت مردم در جهش تولید چگونه عملی می‎‌شود؟
  • کشور‌های همسایه خراسان رضوی فرصتی برای رونق صادرات هستند