Web Analytics Made Easy - Statcounter

سماکچی با بیان اینکه شرکت‌های دولتی باید به بخش خصوصی اهل واگذار شوند گفت: مقام معظم رهبری امسال را سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» نامگذاری کردند و انتظار داریم دستگاه‌های دولتی از مانع‌تراشی در مسیر تولید دست بردارند.

«محمدرسول سماکچی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» با بیان اینکه لازم است همه ما شعار سال 1400 را جدی بگیریم اظهارکرد: در این مسیر باید مسئولان اقتصادی، متولیان تولید اعم از حوزه‌های صنعتی و کشاورزی از ظاهر‌نمایی به شکل جدی پرهیز کنند و جلوی نصب بنر و تراکت را گرفته و فقط برای تحقق شعار سال تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت ایران رفع مشکلات اقتصادی کشور از طریق اهمیت دادن به تولید، کاستن از بروکراسی‌های اداری و حمایت واقعی و همه‌جانبه از تولیدکننده را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: دولت فعلی که چند ماه بیشتر فرصت ندارد اما با این حال در همین مدت کوتاه باید کمر همت را محکم ببندد و به نصایح مقام معظم رهبری عمل کند.

 

رییس هیئت مدیره کانون کارفرمایان گیلان با بیان اینکه اختلاف بین وزارتخانه‌ها برای تامین کالاهای اساسی به اعتماد مردم ضربه زد افزود: انتظار داریم وزارت صمت، جهاد کشاورزی، اقتصاد و دارایی، بانک مرکزی، گمرک، امور مالیاتی، تامین اجتماعی، تعاون کار ورفاه اجتماعی، محیط زیست، معاونت اقتصادی ریاست جمهوری و مانند این‌ها با هم هماهنگ باشند و رویکردهای اشتباه خود را کنار بگذارند.

 

عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت ایران اختلاف دستگاه‌های داخلی در بحث تولید، تامین و توزیع اقلامی مانند مرغ و روغن که وزارتخانه‌های صمت و کشاورزی مصداق بارز آن بودند را مورد انتقاد قرار داد و ابراز داشت: برای تحقق شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» باید دستگاه‌های دولتی با هم هم‌افرایی داشته باشند و منسجم عمل کنند.

 

سماکچی جلوگیری از واردات کالای خارجی، خام‌فروشی، ممانعت از قاچاق کالا و تلاش برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر در داخل را جهت تحقق شعار سال مسئولیت خطیر مسئولان دانست و یادآور شد: پشتیبانی از تولید به این معنی است که مالیات ارزش افزوده که تسلسل‌وار از تولید کنندگان دریافت می‌شود حذف و فقط مصرف‌کننده نهایی این مالیات را پرداخت کند.

 

رییس هیئت مدیره کانون کارفرمایان گیلان کاهش و سپس تثبیت نرخ ارز توسط بانک مرکزی را از جمله مصادیق بسیار بارز پشتیبانی از تولید و شعار سال 1400 ذکر کرد و گفت: پشتیبانی و حمایت از تولید به این معنی است که باید شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی واقعی و سرمایه‌گذار اهل به شکل صحیح واگذار شود.

 

عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت ایران هماهنگ بودن دستگاه‌های مختلف در امر واردات و صادرات را هم بسیار مهم خواند و اظهار داشت: حمایت از تولید به این معنی است که دستگاه‌های مرتبط تولید اگر نمی‌توانند گرهی از مشکلات تولید باز کنند دیگر به شکلی عمل نکنند که در این میان گره‌های ناگشودنی‌تری ایجاد شود.

 

سماکچی با بیان اینکه برای واردات و صادرات نباید بین دستگاه‌هایی مانند استاندارد، دامپزشکی، غذا و دارو، بهداشت، گمرک، حمل ونقل، استانداری‌ها و فرمانداری‌ها جنگ و دعوا وجود داشته باشد تصریح کرد: برای جلوگیری از چنین موانعی که مانعی جدی در مسیر توسعه اقتصادی است باید کمیته‌ای متشکل از این دستگاه‌ها تشکیل و مشکلات سریعا حل شود.

 

رییس هیئت مدیره کانون کارفرمایان استان گیلان فراهم کردن سرمایه در گردش تولیدکنندگان توسط بانک‌ها به دور از هرگونه بروکراسی‌های معمول را نیز لازم و ضروری دانست و خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری حداقل در 10 سال اخیر کلیه دستوراتشان جهت حمایت از تولید، اقتصاد و اشتغال بود اما همت بایسته‌ای برای اجرای آن مبذول نشد که جای تأسف است.


 

پایان پیام/84

منبع: شبستان

کلیدواژه: هم افزایی و تعامل رفع موانع تحقق شعار سال مقام معظم رهبری هیئت مدیره تحقق شعار دستگاه ها شعار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۸۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، موسی فکور عصر یکشنبه در جلسه‌ای که با حضور تعدادی از مدیران کل استان در فرمانداری شهرستان آستارا برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان آستارا با توجه به اینکه این شهرستان مهم‌ترین پل راهبردی ایران با کشور جمهوری آذربایجان، دروازه ورود به قفقاز و اروپا، یکی از مرزهای مهم و استراتژیک ما و بزرگترین گمرک زمینی شمال کشور است سبب می‌شود که شهرستان آستارا برای استان گیلان یکی از شهرستان‌های ویژه و استراتژیک قلمداد شود.

فکور با اشاره به پروژه‌های در حال اجرای این شهرستان گفت: بارانداز ریلی، پروژه پایانه مرزی، بزرگراه آستارا-آستارا، پروژه ترمینال غلات، چهار بانده کردن مسیر آستارا به اردبیل جزو پروژه‌هایی که خاص شهرستان و استان و حتی ملی است که اتمام این طرح دغدغه همه مسؤولان است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان افزود: اثربخشی این پروژه‌ها برای کل کشور است لذا نگاه ما نیز در خصوص این پروژه‌ها باید نگاه ملی باشد و مسؤولان باید دغدغه این پروژه‌ها را داشته باشند.

فکور با اشاره به نامگذاری شعار سال اضافه کرد: جهش تولید فقط در حوزه تولید کارگاه‌های اقتصادی نیست و اصولاً زیر ساخت این جهش تولید را باید در حوزه عمرانی دنبال کرد.

وی ادامه داد: اگر پایانه مرزی درست شود و بتواند به درستی خدمات دهد ما در حوزه اقتصادی و در بخش ترانزیت کالا بهتر می‌توانیم کار کنیم اگر ما مسیرهای دسترسی زیرساخت‌ها را بخواهیم به درستی انجام دهیم آن وقت است که مسیر تولید مهیا می‌شود و جهش صورت می‌گیرد؛ ما هم باید در حوزه خودمان این جهش را ایجاد کنیم باید با زمانبندی پیگیر پروژه‌ها باشیم و زمینه جهش تولید را فراهم کنیم.

اتمام پروژه‌های نیمه تمام در اولویت قرار دارد

فکور با بیان اینکه تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد افزود: ما باید کار را از حالت طبیعی خارج کنیم جهش تولید با کار طبیعی انجام دادن و روزمرگی محقق نمی‌شود؛ ما با تغییر نگاه و روش کارمان باید نگاه انقلابی و کار جهادی داشته و پیگیر کارها باشیم، باید موانع را شناسایی کرده و برای رفع موانع از همه ابزارها استفاده بکنیم.

وی با اشاره به اینکه خدمات رسانی به مردم نباید متوقف شود بلکه باید سرعت و شتاب بیشتری بگیرد، افزود: کارها باید انجام بگیرد، مسؤولین باید پیگیر باشند، اگر در استان قابل حل نبود از ظرفیت ملی استفاده کنند.

فکور با اشاره به تورم به عنوان مهم‌ترین مشکل کشور گفت: برای حل مشکلاتی همچون تورم، بحث معیشت، تولید ثروت، افزایش اعتبار و قدرت پول ملی باید به سمتی برویم که حضرت آقا اشاره می‌کند و آن جهش تولید با مشارکت مردم است و این میسر نخواهد شد مگر اینکه ما در بحث تولید بتوانیم به نقطه ایده آل و مطلوب برسیم و برای رسیدن به نقطه مطلوب باید حرکت و تلاشمان را بیشتر کنیم.

وی بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام به عنوان یکی از اولویت‌های اساسی استانداری گیلان تاکید کرد و گفت: یکی از نیازهای اساسی در بحث پروژه‌ها در بحث عمرانی مسأله مصالح است که دستگاه‌های متولی برای حل این دغدغه باید کمک کنند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با تاکید بر پیگیری پروژه‌ها توسط مدیران دستگاه‌ها تصریح کرد: فقط صرف نامه زدن نباشد، پیگیر کار باشید فکر کنید کار شخصی خودتان را انجام می‌دهید.

کمبود زمین برای ساخت مسکن در استان گیلان

وی با اشاره به کمبود زمین برای ساخت مسکن در استان گفت: در بحث مسکن در استان با توجه به اینکه محدودیت زمین را داریم نسبت به دیگر استان‌ها متفاوت هستیم و این یک واقعیت است که در این راستا با هماهنگی‌های صورت گرفته جاهایی که ما مشکل تأمین زمین از منابع ملی و دولتی داریم بحث خرید زمین از اشخاص هم پیشنهاد شده و مجوز آن صادر شده است.

معاون استانداری گیلان به به پروژه نیمه کاره مسکن مهر و مسکن ملی در آستارا اشاره کرد و گفت: مسکن یکی از نیازهای اساسی مردم و یکی از شعارهای محوری دولت است، چرا مسکن مهر آستارا که مردم سال‌ها است معطل آماده سازی آن هستند به خاطر مشکلات کوچک مثل رنگ آمیزی نیمه تمام بماند، باید هرچه سریع‌تر تکلیف ۳۰۰ واحد نیمه تمام مشخص و مورد بهره برداری قرار بگیرد.

وی با اشاره به وضعیت مسکن روستایی استان گفت: الحمدلله در بحث تولید مسکن روستایی ۲۲۴۷۰۸ واحد جزو ابلاغیه سه ساله ما بود که الان ۲۱۸۵۲ واحد ساخته شده یعنی ۹۷ درصد انجام شده و پیشرفت خوبی را داشته اما در بحث مسکن مربوط به مددجویان پیشرفت ۵ یا ۱۰ درصدی شایسته نیست و این را دستگاه‌های متولی باید کمک کنند آورده‌هایشان را تکمیل کنند تا پروژه با سرعت به کار خود ادامه دهد.

کد خبر 6091226

دیگر خبرها

  • کارگران در خط مقدم تحقق شعار سال قرار دارند
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • گام عملی برای جهش تولید
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است