Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: بازدیدهای ایام عید می‌تواند خطر موارد بیماری را بیشتر کند اگر لحظه‌ای غفلت کنیم مجددا شاهد افزایش موارد بیماری و مرگ هموطنانمان خواهیم بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب، دکتر سیدمحمد علوی رییس مرکز بهداشت خوزستان در گفتگو با رسانه ملی اظهار داشت: به دنبال محدودیت های اعمال شده و بهبود سطح رعایت پروتکل‌های بهداشتی، از تعداد شهرهای قرمز و نارنجی خوزستان کاسته شد اگر چه این وضعیت شکننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما با حالتی رو به رو هستیم که اگر لحظه ای غفلت کنیم مجددا شاهد افزایش موارد بیماری و مرگ هموطنانمان خواهیم بود.

رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: بازدیدهای ایام عید می تواند خطر موارد بیماری را بیشتر کند اگرچه روند بیماری در خوزستان در چند روز اخیر نسبت به هفته گذشته به طور متوسط ۳۵ درصد کاهش یافته است.همچنین موارد بستری در بیمارستان ها ۱۰ درصد کاهش پیدا کرده است اماتغییر قابلتوجهی در مرگ و میرها نداشتیم.

وی کاهش موارد بیماری را ناشی از رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی افرادی که به هشدارها توجه می کنند دانست و افزود: شست و شوی دست ها، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، اجتناب از سفر کردن و دورهمی های خانوادگی و پرهیز از شرکت در عزاداری و عروسی های پر تعداد راز موفقیت در کنترل بیماری است لذا باید مواظب باشیم.

علوی گفت: مواقعی که آمار این بیماری بالا می رود نباید ناامید شویم و مواقعی که روند بیماری پایین می آید نباید عادی انگاری کنیم. باید یاد بگیریم با این بیماری زندگی کنیم و پروتکل های بهداشتی را در تمام اوقات رعایت کنیم.

با خارج شدن یک شهرستان خوزستان از وضعیت قرمز تعداد شهرستان‌های قرمز این استان به هفت شهرستان کاهش یافت.

ورود و خروج به شهرهای قرمز و نارنجی خوزستان و تردد خودرویی از ساعت ۲۱ شب تا چهار بامداد ممنوع می باشد.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: موارد بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۹۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی

عیسی بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب گفت: کشور ما به گونه‌ای است که علیرغم بارش‌هایی که رخ داده نسبت به شرایط عادی همچنان کمبود بارش داریم. در شرایط فعالی ۱۹۱ میلی متر متوسط بارش کشور است و این در حالی است که میزان بارش‌ها در متوسط بلندمدت ۵۵ ساله باید ۲۱۲ میلیمتر باشد؛ به عبارت دیگر از شرایط عادی بارندگی ۱۰ درصد عقب هستیم.

او افزود: البته نسبت به سال گذشته که در همین زمان ۱۸۱ میلی متر بارندگی ثبت شده بود، ۵ درصد افزایش بارش داشته ایم. برخی استان‌ها مانند فارس، بوشهر، خراسان رضوی، تهران، قزوین و چهارمحال و بختیاری مقادیر بارش کم بوده و نسبت به شرایط عادی کمبود بارش داشته ایم.

بزرگ زاده در خصوص شرایط بارشی کشور نسبت به سال گذشته گفت: با ۳۹ درصد کاهش بارندگی در استان بوشهر بیشترین کمبود بارندگی را داریم و در رتبه‌های بعدی استان‌های فارس و خراسان رضوی به ترتیب با ۳۲ و ۳۰ درصد کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته قرار دارند. از طرفی در سیستان و بلوچستان ۶۳ درصد جلوتر از میانگین بلندمدت هستیم و در آذربایجان شرقی و غربی هم ۱۰ درصد رشد بارندگی‌ها را شاهد بودیم.

او ادامه داد: حتی اگر در شرایط عادی هم باشیم، متوسط بارش‌ها در کشور ما، یک سوم متوسط بارش‌ها در جهان است. ۷۵۰ میلی متر متوسط بارش جهانی در سال و شرایط متوسط کشور ما ۲۵۰ میلی متر بارندگی است؛ بنابراین باید با بضاعت‌های اقلیمی مصرف خود را مدیریت کنیم.

سخنگوی صنعت آب با اشاره به اینکه مجموعه برنامه‌هایی برای تامین آب در سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده گفت: با این بارش‌ها در نقاط مختلف بلوچستان جنوبی و مرکزی، ۲ تا ۴ سال تامین آب مطمئن خواهیم داشت. در سیستان هم طرح‌هایی اضطراری، میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی شده و در طرح اضطراری ما که شامل چاه و احداث آب شیرین کن می‌شود، آماده است. در احداث بزرگترین آب شیرین کن خشکی، تمام تجهیزات وارد کشور شده و به زودی این آب شیرین کن طی یک یا دو ماه آینده وارد مدار خواهد شد. البته این برنامه‌ها مانع از دریافت حق آبه هیرمند، که حق مردم سیستان است، نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • یک اقتصاددان پاسخ داد: عاقبت نرخ تورم در 1403 و اتفاق نگران کننده برای طبقه متوسط جامعه
  • روایت یک اقتصاددان از اتفاقی نگران‌کننده برای طبقه متوسط جامعه
  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ
  • پیشرفت چشمگیر ایران در کنترل بیماری مالاریا / پیشتازی در گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی