Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@03:44:11 GMT

اسکان مسافران نوروزی در مدارس ممنوع است

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۷۹۱۲۱

اسکان مسافران نوروزی در مدارس ممنوع است

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا، علیرضا رئیسی، در نامه ای به مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش بر کنترل و اجرای صحیح پروتکل های بهداشتی در مهمانسراهای وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد.

معاون وزیر بهداشت در این نامه نوشت: به رغم اینکه سیاست کلی بر عدم تشویق به سفر و تاکید بر عدم انجام مسافرت ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  با توجه به تعطیلات نوروزی و سال جدید افزایش مسافرت ها و ترددهای بین شهری محتمل است. از طرفی با توجه به وضعیت بسیار حساس و ناپایدار اغلب استانها از نظر شیوع بیماری کووید۱۹ و نگرانی از نزدیک بودن موج چهارم شیوع کرونا به دلیل جابجایی های گسترده احتمالی در سطح کشور رعایت دقیق و کامل پروتکل های بهداشتی بیش از پیش ضروری است.

رئیسی خطاب به معاون وزیر آموزش و پرورش نوشت: خواهشمند است دستور فرمایید اصول بهداشتی در راستای صیانت از سلامت هموطنان در رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی بویژه در موارد مرتبط با کارکنان آموزش و پرورش، مورد توجه قرار گیرد. نظارت بر حسن اجرای صحیح پروتکل های بهداشتی در زیر مجموعه وزارت آموزش و پرورش و ادارات تابعه به عهده وزارت و آموزش و پرورش است.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: اسکان خانواده های فرهنگیان و سایر هموطنان در مدارس کل کشور ممنوع است، رعایت مصوبات ستاد ملی کرونا در شهرها بر اساس رنگ بندی در خصوص استفاده از مهمانسراها و رستوران ها الزامی است، در صورت مجاز بودن اسکان، در مهمانسراها و خانه های معلم با ۵۰ درصد ظرفیت و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی مطابق با دستورالعمل وزارت بهداشت در مبارزه با کووید ۱۹، فاصله گذاری اجتماعی و رعایت الزامات سلامت محیط و کار در مراکز اقامتی اعم از هتل متل مهمانپذیر و مهمانسرا ضروری است.

رئیسی افزود: توصیه می شود عرضه غذا در اتاق ها انجام شود و در صورت عدم امکان، عرضه غذا در رستورانها به صورت سلف سرویس ممنوع است. وضعیت میز و صندلی ها نیز به گونه ای باشد که فاصله صندلی ها یک و نیم تا دو متر و فاصله میزها از هم سه متر باشد. همچنین زمان سرو غذا در هر وعده طولانی تر در نظر گرفته شود تا از ازدحام افراد در رستوران جلوگیری شود همچنین پنجره ها در رستوران باز باشد تا تهویه به درستی صورت پذیرد استفاده از ماسک در راهروها، لابی و محوطه های عمومی مراکز اقامتی برای همه مشتریان و کارکنان ضروری است.

بر اساس آخرین گزارش وزارت بهداشت، هم اکنون ۱۲ شهرستان از نظر خطرپذیری کرونا در وضعیت قرمز و ۳۹ شهرستان نارنجی هستند و بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت «از» و «به» شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، ممنوع است.

به گزارش ایرنا بر اساس اعلام وزارت بهداشت تاکنون یک میلیون و ۸۰۱ هزار و ۶۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶۱ هزار و ۷۹۷ نفر رسیده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا علیرضا رئیسی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا علیرضا رئیسی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا علیرضا رئیسی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور پروتکل های بهداشتی آموزش و پرورش وزارت بهداشت بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۹۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس توضیحاتی درباره آخرین وضعیت طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی ارائه کرد. - اخبار سیاسی -

حجت الاسلام احمد حسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزشو تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت طرح «الحاق موادی به قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در استانها، شهرستانها و مناطق کشور»، گفت: این طرح به امضای 26 تن از نمایندگان رسیده بود که به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع و در این کمیسیون به تصویب رسید و برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.

وی افزود: طرح اصلاح تقویم آموزشی درجلسه علنی نیز به تصویب رسیده اما هنوز برای تایید به شورای نگهبان ارسال نشده است.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس درباره اهداف تدوین این طرح گفت: این طرح مربوط به تغییر تقویم آموزشی مدارس و گرفتن زمان‌های اضافه و افزایش بهره وری کلاس‌های درس است، همچنین هدف از این طرح افزایش بازدهی و کلاس‌های آموزشی برای دانش آموزان است.

حجت الاسلام فلاحی درباره یکی از مفاد این طرح بیان کرد: در صورتی که مصوبه مجلس به تایید شورای نگهبان برسد، مصوبه قبلی که زمان شروع و پایان سال تحصیلی را دقیقا مشخص کرده بود ملغی می‌شود و اختیارات بیشتری به آموزش و پرورش با توجه به شرایط مختلف آب و هوا داده می‌شود، مثلا مدارس در مناطق سردسیر در نیمه و یا دهه پایانی شهریور ماه و در مناطق گرمسیر از اوایل و نیمه مهر ماه سال تحصیلی آغاز می‌شود.

نماینده همدان در مجلس بیان کرد: درصورت  ارسال این مصوبه به شورای نگهبان و تایید آن از سوی شورا و ابلاغ قانون به دستگاه‌های مربوطه، تقویم آغاز سال تحصیلی از امسال در مناطق مختلف تغییر می‌کند.

متن کامل طرح به شرح ذیل است:

ماده 1 ـ شورای‌عالی آموزش و پرورش موظف است با همکاری وزارت آموزش و پرورش ظرف مدت حداکثر دو سال با رعایت «اصول زمان آموزش» در مبانی نظری تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی و راهکارهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بر مبنای اهداف، محتوی و برنامه آموزشی هر پایه تحصیلی نسبت به تعیین و تصویب چهارچوب‌های کلان مدیریت زمان آموزش و تقویم مدارس مشتمل بر موارد زیر اقدام کند:

الف ـ تعیین تعداد روزهای فعالیت آموزشی مدارس به‌تفکیک دوره و پایه

ب ـ تعیین چهارچوب کلی برای تقویم آموزشی معلمان و کارکنان (به‌تناسب دوره تحصیلی)، تعیین میزان ساعات موردنیاز برای فعالیتهای آموزشی و یادگیری به‌تفکیک دوره، پایه، درس، فعالیت تعیین برنامه‌های ثابت مدارس همانند محدوده زمانی برگزاری امتحانات نهایی کشوری

ماده 2 ـ شوراهای آموزش و پرورش استان‌ها موظفند بر مبنای چهارچوب کلان مصوب شورای‌عالی آموزش و پرورش و متناسب با پیشنهاد شورای آموزش و پرورش شهرستانها نسبت به تصویب زمان آغاز و پایان سال تحصیلی و تعیین تعطیلات فصلی و منطقه‌ای اقدام کنند. تعیین زمان امتحانات نهایی و هماهنگ استانی در هرسال تحصیلی در این شورا به تصویب می‌رسد.

تبصره ـ در تعیین آغاز و پایان سال تحصیلی و دیگر تعطیلات به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که حتی‌الامکان آغاز آنها در روز ابتدائی هفته و پایان آنها در روز انتهائی هفته قرار گیرد.

ماده 3 ـ شورای آموزش‌ و پرورش شهرستان موظف است در قالب چهارچوب‌های کلان مصوب شورای‌عالی آموزش‌ و پرورش نسبت به تصویب روزهای فعالیت مدارس در هفته، تعیین ساعت شروع و پایان فعالیت مدارس در هرروز اقدام و مصوبات مربوط را حداقل سه ماه قبل از آغاز سال تحصیلی به مناطق و مدارس ابلاغ کند.

ماده 4 ـ شورای آموزش‌ و پرورش شهرستان می‌تواند در مورد تعطیلات منطقه‌ای و فصلی، آغاز و پایان سال تحصیلی به شورای آموزش‌ و پرورش استان پیشنهاد ارائه کند.

ماده 5 ـ شورای آموزش و پرورش استان و شهرستان در مورد تغییر تعطیلات تابستان و شروع و پایان سال تحصیلی با رعایت چهارچوب‌های کلان تصمیم‌گیری نماید.

ماده 6 ـ در مواقع ضروری و پیش‌بینی‌نشده برای تصمیمگیری در مورد تعطیلی یا بازگشایی مدارس، جلسه شورای آموزش و پرورش (استان و شهرستان) به‌صورت مجازی تشکیل و مصوبات شورای مذکور از طریق دبیر یا رئیس شورا ابلاغ می‌گردد.

ماده 7 ـ قانون بازگشایی مدارس در اول مهرماه هر سال مصوب 1376,06,18 و بند «2» ماده (4) قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش در استان‌ها، شهرستان‌ها و مناطق کشور مصوب 1372,10,26 با اصلاحات و الحاقات بعدی لغو می‌گردد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • رانندگی بعد از قلیان اکسیژن ممنوع!/ بیش از ۱۵ سال روی قلیان اکسیژن مطالعه شده است
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • خریداران مسکن و مستاجران منتظر این تغییر باشند! / ابوالفضل نوروزی مطرح کرد
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا