Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های ایتالیایی از فرصت محدود باشگاه یوونتوس به سرمربی این تیم برای احیای بانوی پیر و انتخاب ۳ گزینه برای جانشینی او خبر داده‌اند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نتایج و ناکامی‌های اخیر یوونتوس، به شدت سرمربی این تیم آندره‌آ پیرلو را تحت فشار قرار داده است. با وجود تأکید مدیر ورزشی تیم بر ابقای پیرلو، تداوم نتایج ضعیف اخیر - نتایجی که منجر به حذف زودهنگام یوونتوس از لیگ قهرمانان و فاصله 10 امتیازی‌اش با صدر جدول سری A در فاصله 10 هفته به پایان لیگ شده است - تغییر در کادر فنی این تیم را محتمل می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشریه توتواسپورت چاپ تورین مدعی شد که باشگاه یوونتوس به هافبک سابقش هشدار داده اگر می‌خواهد شغل خود را حفظ کند، باید فوراً وضعیت تیم را تغییر دهد. در همین حال سایت کالچومرکاتو هم نوشته که یوونتوس صرفاً به کسب سهمیه لیگ قهرمانان اکتفا نخواهد کرد. این در حالی است که 10 هفته دیگر به پایان فصل جاری سری A باقی مانده که البته یوونتوس یک بازی معوقه هم دارد. در این بین 4 بازی یووه برابر رقبای مستقیمش در کورس قهرمانی است. اولین آنها بازی معوقه هفته سوم مقابل ناپولی در تورین است که روز هفتم آوریل برگزار می‌شود یعنی سه روز بعد از دربی تورین که اولین بازی پس از بازی‌های ملی است. مردان پیرلو سپس در تاریخ 18 آوریل به خانه آتالانتا خواهند رفت و بعد از آن هم در روزهای نهم و شانزدهم می در خانه به ترتیب میزبان میلان و اینتر خواهند بود. 19 می نیز راه راه پوشان تورین در فینال جام حذفی ایتالیا به مصاف آتالانتا می‌روند.

تنش در رختکن یوونتوس پس از باخت خانگی برابر بنونتو/ تذکر آنیلی به پیرلو

 

این مسابقات همان 5 بازی حیاتی هستند که رسانه‌های ایتالیایی از آنها ضرب‌الاجل یوونتوس به پیرلو برای تغییر وضعیت تیم یاد کرده‌اند که اگر در آنها چنین اتفاقی رخ ندهد باید انتظار برکناری او را داشت. طبق گزارش نشریه رپوبلیکا، یوونتوس در حال حاضر از بودجه کافی برای استخدام سرمربیانی مانند یورگن کلوپ یا پپ گواردیولا برخوردار نیست. از این رو جان‌پیرو گاسپرینی سرمربی حال حاضر آتالانتا، سیمونه اینزاگی و لوچانو اسپالتی سه گزینه محتمل این تیم برای جانشینی پیرلو به شمار می‌روند. یوونتوس در حال حاضر خیال اخراج پیرلو را ندارد اما اگر وضعیت این تیم تغییر نکند آن وقت ناگزیر به برکنار کردن هافبک سابق خود خواهد شد و تا پایان فصل سکان هدایت تیم را به دستیار او ایگور تودور می‌سپارد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سری A آندره آ پیرلو یوونتوس سری A آندره آ پیرلو یوونتوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۴۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟

 

وی در گفتگو با تابناک با تاکید بر اینکه تعیین عادلانه دستمزد یعنی دادنِ فرصتِ چانه‌زنی و اعمال نفوذِ برابر به تمام طرفین مذاکره گفت: مسئولیت تعیین دستمزد در قانون کار در چارچوب یک نظام چانه‌زنیِ سه‌جانبه است و مجلس ساختار چانه‌زنی ندارد. سپردنِ تعیین حقوق کارگران به مجلس، عملا به معنای بی‌صداترکردن و بی‌نظرتر کردنِ کارگران است.

میرغفاری گفت: شورای‌عالی کار تنها جایی است که کارگران می‌‎توانند بر سرِ معیشتِ خود چانه‌زنی کنند، که به نظر می‌رسد وزیر کار می‌خواهد همین را هم نقض و مسئولیت تصمیم‌گیری در رابطه با حقوق و دستمزد را واگذار کند.

نماینده کارگران در شورایعالی کار گفت: ایراد شورای‌عالی کار، به عنوان یک ساختار سه‌جانبه، این است که دولت به عنوان کارفرمای بزرگتر که قدرتِ بیشتری برای چانه‌زنی دارد، نهایتا در مورد دستمزدِ کارگران تعیین تکلیف می‌کند. اگر دولت در این ساختارِ سه‌جانبه نقشِ واسطه‌‎گری و تنظیم‎گریِ خود را به درستی انجام دهد و در مذاکراتِ مزدی و سایر مذاکراتِ شورای‌عالی کار، میانه‌گری کند به عدالت نزدیک می‌شویم. نیازی نیست برای دستمزدِ عادلانه کار را به مجلسِ شورای اسلامی که فاقدِ ساختار سه‌جانبه است واگذار کنیم.

میرغفاری تاکید کرد: سه جانبه‌گرایی انحصارا خاص ایران نیست؛ بیش از ۹۲ کشور عضو سازمان بین‌المللی کار با ساختار سه جانبه‌گرایی، حقوق و دستمزد را تعیین می‌کنند؛ حتی در کشور‌هایی که نظام سرمایه داری لیبرال در آن حاکم است نیز سه‌جانبه‌گرایی رعایت می‌شود.

 

وی بیان کرد: اینکه عده‌ای می‌گویند مذاکرات را به مجلس می‌سپاریم و نظرِ گروه کارگری را هم جویا می‌شویم، با سه‌جانبه‌گرایی فاصله دارد. سه‌جانبه‌گرایی همانطور که قبلا گفتم به معنای مذاکره و گفتگو در یک موقعیتِ برابر با شرکای اجتماعی است. نباید نقش کارگران را در مذاکراتِ مزدی بیش از این تقلیل داد، طوری که آن‌ها در مورد حقوق کارگران فقط یک نظرِ ساده بدهند! به این کار چانه‌زنی نمی‌گویند و چه بسا در سال‌های بعد همین را هم از آن‌ها بگیرند.

میرغفاری گفت: ساختار سه‌جانبه‌ی شورای‌عالی کار ذیل قانون کار و مربوط به بخش خصوصی است. قانون کار نیز یک قانون آمره است و برای جلوگیری از بهره‌کشی از کارگران در مقابل کارفرمایان نوشته شده است. همین قانون وظیفه‌ی تعیین حداقل حقوق را بر عهده‌ی شورایعالی کار گذاشته است. اگر قرار است قانونگذار برای حداقل دستمزد تعیین تکلیف کند، عملا واردِ حوزه‌ای شده که به آن ربطی ندارد. در واقع تصمیم‌گیری در مورد روابط بین کارگران و کارفرمایانِ بخش خصوصی وظیفه‌ی مجلس و دولت نیست که بدون حضور شرکای اجتماعی تصمیم بگیرند.

این نماینده کارگری گفت: این ساختار سه‌جانبه در دولت‌های مختلف نقض شده است، اما مسئله این است که باید برای قدرتمند کردن و واقعی‌تر کردنِ این ساختار تلاش کنیم. باید قدمی رو به جلو داشته باشیم نه اینکه هر روز یک قدم از حقوقِ خود عقب‌تر برویم؛ در واقع نباید فرصتِ چانه‌زنی را واگذار کرد.

دیگر خبرها

  • یک آمریکایی گزینه هدایت کره جنوبی شد
  • گالئونه: الگری در حال رسیدن به تمام اهداف تعیین‌شده است؛ چرا باید یوونتوس را ترک کند؟!
  • تساوی یوونتوس و میلان به ضرر بانوی پیر!
  • ببینید | خلاصه بازی یوونتوس ۰ - آث میلان ۰
  • یوونتوس - میلان؛ ترکیب رسمی
  • فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • ترکیب احتمالی دو تیم یوونتوس و میلان
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • افزایش شانس خولین لوپتگی برای هدایت میلان