Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور گفت: در جاده های باریک عموما تصادف زنجیره‌ای ندارد اما در آزاد راه شاید با خطایی تصادف زنجیره‌ای ایجاد شود؛ فضای مجازی همینطور است، زندگی را سهل می‌کند و بسیاری از مفاسد را از بین می برد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در آئین رونمایی از سامانه‌های توسعه دولت الکترونیک گفت: مردم عزیز ما زندگیشان باید بر مبنای شرایط نوین جهانی بنیانگذاری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مردم ما در دولت‌های یازدهم  و دوازدهم شاهد بودند بسیاری از کارهایی که قبلا انجام می گرفت با یک موبایل ساده انجام می گیرد. مردم بسیاری از خدمات را از طریق فناوری اطلاعات به راحتی دریافت می‌کنند. 

رئیس جمهور با اشاره به خدمات سامانه‌های الکترونیکی اظهار داشت: وقتی وارد این فضا می‌شویم خطراتی هم دارد. وقتی یک ازاد راه ندارید دیرتر به مسیر می‌رسید اما وقتی یک آزادراهی دارید سریعتر به مقصد می‌رسید اما خطراتی هم دارید؛ در جاده های باریک عموما تصادف زنجیره‌ای ندارد اما در آزاد راه شاید با خطایی تصادف زنجیره‌ای ایجاد شود. فضای مجازی همینطور است، زندگی را سهل می‌کند و بسیاری از مفاسد را از بین می برد. 

روحانی با اشاره به آغاز فاز اول نسخه نویسی الکترونیکی اظهار داشت: ما در واقع از سنت به مدرنیته داریم منتقل می شویم و از کارهای سنتی به فناوری های نو داریم وارد می شویم. بسیاری از داروهایی که لازم نیست مصرف شود از این طریق حل می شود. ما می توانیم یک نظارت دقیق و راحت در این زمینه داشته باشیم. 

وی افزود: این تحول در سایه فناوری های نوین اطلاعاتی و هوشمند سازی انجام می شود. دولت باید کاغذ را جمع کند. در سال گذشته ۱ میلیارد مراجعه که از طریق کاغذ انجام می‌شده دیگر از طریق الکترونیکی انجام می شود. مردم در این راه پله های اداری هزینه های زیادی داده‌اند. 

رئیس جمهور تصریح کرد: در ۹۹/۹/۹ تصمیاتی اتخاذ کردیم و از آن روز دو مرتبه مصوباتی داشتیم که در ماه اردیبهشت به اتمام می رسد. تمام تلاش ما این است که در هفته‌های آخر این دولت، دولت الکترونیک را به نقطه قابل قبول برسانیم که مردم بتوانند با زحمت کمتر خدمات بیشتر دریافت کنند و مفاسد و رانت‌ها به تدیج کاهش پیدا کند. اگر می‌خواهیم با مفاسد مبارزه کنیم راه مبارزه همین است؛ و الا دادگاه، بگیر و ببند، شلاق و اعدام یک بخش نهایی کار است اگر لازم شد. 

روحانی اظهار داشت: آنچه در مرحله اول ضرورت است، شفافیت اطلاعات و در اختیار قرار گرفتن همه چیز است. وقتی همه چیز معلوم باشد و همه بتوانند مشاهده کنند در آن شرایط مفاسد هم کمتر می‌شود.

وی تاکید داشت: اگر تحول نظام سلامت، نظام سایبری و دولت الکترونیک نبود، ما برای عبور از پاندومی کرونا با مشکلات بیشتری روبرو بودیم. کسی بیرون در و جلوی بیمارستان‌ها معطل نبود. 

رئیس جمهور در پایان این مراسم از تعدادی از برگزیدگان توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد.

 

انتهای پیام/ک

منبع: دانا

کلیدواژه: تصادف زنجیره ای دولت الکترونیک رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۵۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان طنز نیشدار است

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که آیا طنز در فضای رسانه‌های رسمی کشور نسبت به فضای مجازی عقب افتاده است؟ گفت: من احساس می‌کنم مطبوعات از طنز عقب افتاده است. شما چند روزنامه سراغ دارید، که به سراغ طنز رفته است؟ البته تا حدودی وضعیت کاریکاتور نسبت به طنز بهتر است. اما چون فرد برای نوشتن مجبور به فکر کردن است، نوشتنش سخت است.

حسین‌نژاد در پاسخ به این سوال که بنظرتان موانع پیشرو منجر به عقب افتادن طنز در کشور نشده؟ افزود: حتماً، معمولاً ایرانی‌ها پیش خود می‌گویند چرا باید به سراغ دردسر بروم؟ چرا باید کار رسانه‌ را محدود به عرصه‌ای کنم، که ممکن است کارم را از دست بدهم؟ چون زبان طنز نیشدار است.

دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که در گذشته از ابزار طنز برای بیان انتقاد به حکومت‌ها بخاطر خفقان موجود استفاده می‌شد، چرا الان از این ابزار استفاده نمی‌شود؟ توضیح داد: الان هم از طنز استفاده می‌کنیم، ولی کمرنگ شده است. 

وی با بیان اینکه چیزی که ما در رسانه رسمی تولید می‌کنیم، با آنچه که در رسانه شخصی خودمان منتشر می‌کنیم متفاوت است، گفت: از طرفی، منِ نوعی در رسانه شخصی خودم راحت‌تر هستم. انگار الان فضای مجازی برای انتشار محتواهای طنز جذاب‌تر شده و نیاز به رسانه رسمی کمتر شده است. چراکه انتخاب کلمات در رسانه رسمی به عهده فرد نیست. شما برای اینکه پایتان به دادگاه مطبوعات باز نشود، باید احتیاط کنید. چون نمی‌دانید چه کسی و از چه زاویه‌ای شکایت می‌کند. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی تصویب شد
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • طرح نور مبنای شرعی عقلی دارد و مورد حمایت رهبر و مراجع و مردم است
  • زبان طنز نیشدار است
  • استان تهران چطور تقسیم می شود ؟ مراکز استان ها مشخص شدند
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم