Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از رسانه‌های آسیایی، در بیانیه وزارت خارجه چین خاطرنشان شده که «کین گانگ» معاون وزیر خارجه چین به «نیکولا شاپویی» سفیر اتحادیه اروپا گفته است که این اتحادیه باید متوجه جدی بودن اشتباه خود باشد و برای جلوگیری از لطمات بیشتر به روابط خود با چین ، این اشتباه را تصحیح کند. 

اتحادیه اروپا ، آمریکا ، انگلیس و کانادا روز دوشنبه تحریم‌هایی را در ارتباط با نقض ادعایی حقوق بشر در استان سین‌کیانگ چین علیه برخی مقامات چینی اعمال کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اولین اقدام هماهنگ غربی علیه چین پس از روی کار آمدن دولت جو بایدن در آمریکا است. چین نیز بلافاصله با اعلام تحریم‌هایی علیه اتحادیه اروپا به این اقدام غربی‌ها واکنش نشان داد. 

اتحادیه اروپا مدعی است که «چن مینگو» مدیر اداره امنیت سین‌کیانگ اقدام به بازداشت‌های خودسرانه و بدرفتاری با اویغورها و سایر اقلیت های مسلمان در این منطقه کرده است. مینگو به همراه چند مقام چینی دیگر تحت تحریم‌هایی شامل ممنوعیت مسافرت و توقیف دارایی قرار گرفته است. 

این درحالی است که اتحادیه اروپا درصدد خودداری از رویارویی با پکن بوده و تحریم‌های روز دوشنبه اولین اقدام مهم ضدچینی از زمان سرکوب تظاهرات در میدان تیان‌آن‌من پکن در سال ۱۹۸۹ تا کنون به شمار می‌رود. بروکسل در سال ۲۰۲۰ نیز دو هکر رایانه‌ای و یک شرکت فناوری را در چهارچوب تحریم‌های سایبری هدف قرار داده بود. 

310 310

کد خبر 1498048

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: چین اتحادیه اروپایی اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۵۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  مارک بوتنگا، نماینده بلژیک در پارلمان اروپا می‌گوید همه روز در غزه محل انباشت اجساد و گور‌های دسته جمعی می‌یابیم. همه اینها نماد نسل کشی هستند. صد‌ها جسد که برخی از آنها یونیفرم پزشکی بر تن دارند. برخی از آنها با دست‌های بسته اعدام شده اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 
ما تصاویر کودکان را می‌بینیم که تکه تکه شده اند. اتحادیه اروپا در برابر اینها چه می‌کند؟ ما در اینجا همکارانی داریم که شهامت حمایت از اسرائیل را دارند.
اگر بخواهم صادق باشد باید بگویم شرم، به خانه هایتان بروید و دیگر خارج نشوید.
اما اتحادیه اروپا به طور ویژه چه کاری می‌کند؟ وعده میلیون‌ها کمک بیشتر به اسرائیل می‌دهد و حتی تحریم تسلیحاتی اعمال نمی‌کند.
بله می‌تواند این کار را بکند، زیرا در سال‌های اخیر ما تحریم‌های تسلیحاتی علیه بلاروس، جمهوری آفریقای مرکزی، چین، ایران، لیبی، میانمار، کره شمالی، روسیه، سومالی، سودان، سودان جنوبی، سوریه، ونزوئلا، ترکیه، یمن و زیمبابوه اعمال کردیم. اما علیه اسرائیل نه، آنها در امان هستند.
چرا آنها در امان هستند؟
زیرا طرح استعماری آنها از سوی امپریالیسم اروپایی حمایت می‌شود.
در عمل هم این مسئله را با سلاح و میلیون‌ها کمک نشان می‌دهند.
به همین دلیل است که کشتار فلسطینی‌ها بدون همدستی مداوم اروپایی‌ها امکان پذیر نخواهد بود.

دیگر خبرها

  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • انتقاد نماینده بلژیکی از رویکرد اتحادیه اروپا در قبل نسل کشی غزه
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • دفاع برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • بورل: تحریم‌ها ایران را نمی‌ترساند