Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور کشورمان با بیان اینکه یکی از موانع بزرگ تولید همین مفاسد است، گفت: قدم‌های بزرگی برای فاصله از کرونا برداشته ایم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در آیین رونمایی از سامانه‌های توسعه دولت الکترونیک اظهار داشت: امروز روز مبارکی برای دولت و ملت ایران بود؛ به دلیل مصوباتی که داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زندگی مردم عزیز ما باید امروز بر مبنای شرایط نوین جهانی بنیانگذاری شود.

وی افزود: مردم ما در این دولت و در دولت یازدهم و دوازدهم شاهد بودند که بسیاری از فعالیت‌ها و کار‌هایی که قبلاً انجام می‌گرفت، امروز با یک موبایل ساده که در اختیار دارند می‌توانند انجام دهند. مردم همه فعالیت‌های بانکی، مالی و ... را از طریق سامانه الکترونیک انجام می‌دهند؛ با یک ابزار ساده این کار انجام می‌شود. امروز شرایطی وجود دارد که مردم بسیاری از خدمات را از طریق فناوری اطلاعات به راحتی دریافت می‌کنند.

رئیس جمهور گفت: اگر خودرویی نیاز دارد تا او را به عنوان مسافر به جایی برساند از طریق همین سامانه‌های الکترونیکی می‌تواند وارد شود و خدمات بگیرد. اگر کار دستی انجام داده از طریق همین سامانه‌ها می‌تواند آن را ارئه کند و اگر غذایی نیاز دارد از طریق همین سامانه‌ها دریافت می‌شود. زندگی کاملاً متحول شده است و هوشمندسازی کم‌کم دامنه وسیعتری را به خود می‌گیرد.

روحانی ادامه داد: وقتی بزرگراه می‌سازید راحت به مقصد می‌رسید و خطرات کم می‌شود، اما گاهی هم ممکن است تصادف زنجیره‌ای اتفاق بیفتد و هیچ وقت در یک جاده عادی تصادف زنجیره‌ای ممکن نیست اتفاق بیفتد، فضای مجازی هم همینطور است زندگی را سهل و آسان می‌کند و فعالیت‌ها را سرعت می‌بخشد. امروز مصوبات بسیار خوبی داشتیم و هم در زمینه مالیات و هم در زمینه سلامت و هم در زمینه خدمات در استان‌ها و کشاورزی مصوباتی داشتیم؛ همه این‌ها کار را تسهیل می‌کند.

امضا‌های طلایی کم کم از بین می‌رود

وی گفت: امروز برای اینکه شما کار سلامت و درمان تان انجام بگیرد کار بزرگی انجام داده ایم؛ یکی تحول در بخش سلامت بود، بیمه همگانی بود که ایجاد کردیم و همه را تحت پوشش قرار دادیم و خدمت سوم سلامت الکترونیک بود که مردم به راحتی وارد یک بیمارستان شوند و با یک شماره ملی یک کارت کارشان انجام شود. هم پزشک به راحتی می‌فهمد و هم بیمار. خدمات بهتر، سریعتر و سالم‌تر ارائه می‌شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه کار کاملاً راحت‌تر می‌شود، افزود: دیگر همه چیز مشخص است و تکرار بی خود انجام نمی‌شود. امضا‌های طلایی کم کم از بین می‌رود و مفاسد کم می‌شود. نیاز نیست آدم به اداره‌ای مراجعه کند و در اختیار خودش است و با یک موبایل ساده می‌تواند کار خود را انجام دهد. ما در بسیاری از مسائل مهم در آبیاری و کشاورزی سامانه‌های ما باید الکترونیکی شود و مزارع ما الکترونیک شود. در این صورت شرایط کاملاً متحول می‌شود و تغییر پیدا می‌کند. باید قدم به قدم جلو برویم.

روحانی با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما این است که تا هفته‌های پایانی دولت دوازدهم، دولت الکترونیک را به نقطه‌ای برسانیم که مردم بتوانند با زحمت کمتر، خدمات بیشتری دریافت کنند و مفاسد کمتر شود، گفت: راه مبارزه با مفاسد اگر می‌خواهیم با آن مبارزه کنیم همین است. دولت الکترونیک می‌تواند انجام شود. سامانه‌ای که امروز رونمایی شد همان پشتیبانی است و دیگر نیاز نیست به اداره برویم و راحت‌تر می‌توانیم از مفاسد عبور کنیم.

یکی از موانع بزرگ تولید مفاسد است

وی خاطرنشان کرد: یکی از موانع بزرگ تولید همین مفاسد است. اگر تحول سلامت نبود، اگر دولت الکترونیک نبود، اگر اقتصاد دیجیتال نبود و اگر فضای سایبری نبود ما با سختی بیشتری می‌توانستیم از کرونا عبور کنیم.

رئیس جمهور ادامه داد: امروز قدم‌های بزرگی برای فاصله از کرونا برداشته ایم، اما باز باید تلاش کنیم. بسیاری از تردد‌ها و تجمع‌ها کم شد و در زمینه سلامت امکاناتی که ما از آغاز تا امروز داشتیم مطلوب بود. در شرایطی که در خوزستان پیش آمد ما دچار کمبود تخت نشدیم و کسی منتظر تخت نماند و معطل نبود.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: اینکه تخت‌های آی‌سی‌یو را در این دولت دو برابر کردیم توانمندی است که انجام شده است. امیدوارم با تلاش وزارت فناوری ما و همه وزارتخانه‌هایی که باید همکاری کنند در این راه تلاش کنند تا پایان دولت دوازدهم، دولت الکترونیک را در حد قابل قبولی به مردم ارائه کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تولید فساد دولت دولت الکترونیک دولت الکترونیک رئیس جمهور سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۵۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد

معاون توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حال کارگر نسبت به گذشته بهتر شده است.

به گفته وی، در ۲.۵ سال گذشته دولت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تولید در قالب تبصره ۱۸ و ۱۶ بودجه پرداخت کرده است و امسال از تبصره ۲ بودجه پرداخت خواهد شد.

معاون وزیر کار، گفت: همان گونه که ورزش همگانی در سیما جا افتاد، باید تولید همگانی هم راه افتد، سامانه ملی مجوز‌های کسب و کار در این زمینه مهم است، در سال‌های قبل برای گرفتن مجوز مشاغل خانگی ۸ ماه زمان لازم بود، الان با سامانه ملی مجوز‌ها ۵ دقیقه و غیر حضوری مجوز می‌دهند.  طی دو سال گذشته ۴۰۰ هزار شغل مرتبط با مشاغل خانگی در کشور با سامانه مجوز‌ها ایجاد شده است.

وی گفت: در زمینه آموزشگاه مهارتی قبلا متقاضی باید سال‌ها منتظر می‌ماند، الان ۳ روزه با سامانه ملی مجوز‌ها صادر می‌شود.

وی گفت: از نظر مرکز آمار ایران یک هفته در هفته مراجعه درآمد داشته باشد، از نظر وزارت کار فعالیتی شغل محسوب می‌شود که درآمد پایداری برای فرد داشته باشد.

کریمی بیرانوند این را هم بیان داشت، بر اساس گزارش مرکز آمار از اشتغال موجود ۸.۲ درصد ناقص و ۹۱.۸ درصد دائم ونزدیک دائم تا ۴۴ ساعت در هفته است. اما از نظر مردم با توجه به درآمد و هزینه وانتظار از شغل بر اساس میزان تحصیل و رشته تحصیل فرد، شغل محسوب می‌شود.

به گفته معاون وزیر تعاون، بر اساس آمار مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در کشور ۸.۱ درصد شده است.

کریمی در مورد وضعیت خانوار کارگری گفت: سبد هزینه خانوار کارگر کم یا زیاد می‌شود، مستقیم به وزارت کار بستگی ندارد، نرخ تورم بالا رود موثر است.

وی گفت: سال گذشته از تعهد ۱ میلیون و ۸۷ هزار شغل بود که در نهایت به عدد یک میلیون و ۱۵ هزار شغل ایجادی رسیدیم.

به گفته معاون وزیر تعاون، تلاش می‌شود، بیکاران به تفکیک رشته و حرفه طبقه بندی می‌شود، یا در حوزه اشتغال تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی با اولویت فارغ التحصیلان خواهد بود.

کریمی گفت: برآورد مرکز آمار ایران از ۲.۱ میلیون بیکار در کشور، حدود یک میلیون فارغ‌التحصیل دانشگاهی هستند.

وی گفت: آمار‌های دقیقی از افراد بیکار غیر متقاضی (نیت) در بازار کار نداریم، ولی برآورد شده از ۳۸ درصد به ۳۴ درصد کاهش یافته است.

معاون وزیر تعاون از برنامه سازمان فنی و حرفه‌ای برای ارائه آموزش به افراد بیکار غیر متقاضی در بازار کار خبرداد و گفت: این افراد که عمدتا جوان هستند و ناامید از بازار کار شده‌اند، با آموزش مهارتی می‌توانند وارد بازار کار شوند.

وی در مورد اصل ۴۳ قانون اساسی گفت: این اصل مغفول مانده است، حق دسترسی به امکانات تولید برای همه باید فراهم شود، دسترسی به ابزار‌های تولید باید فراهم شود و جهش تولید با مشارکت مردم یعنی همین دسترسی فراهم شود.

به گفته وی، ابزار‌های تولید شامل زمین و مکان تولید، مهارت و تسهیلات است، بر اساس اصل ۴۳ یعنی بتوانیم کسانی که متقاضی کار هستند، زمینه را فراهم کنیم.

به گفته وی رسیدگی به اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی باید مد نظر مدیران باشد و ۲۵ درصد از اشتغال هر استان به آنان اختصاص یابد، یعنی از یک میلیون شغل باید ۲۵ درصد به فارغ التحصیلان دانشگاه احتصاص یابد. به گفته کریمی بیرانوند، کسانی که فارغ‌التحصیلان را به کار گیرند، از تخفیف سهم بیمه کارفرما برخوردار می‌شوند و سال قبل ۱۷ هزار مورد بخشودگی سهم بیمه کارفرما در کشور داشتیم.

وی با بیان راه‌اندازی سامانه جستجوی شغل گفت: امسال هم کمی و کیفی سامانه جستجوی شغل را به روز کنیم. پارسال حد اقل ۴۰ هزار شغل جدید در آن بارگذاری شد، امسال باید ۱۲۰ هزار فرصت شغل در این سامانه بارگذاری شود. هم کارفرما فرصت شغلی را بارگذاری می‌کند، هم کارجو نیاز خود را بارگذاری می‌کند، کاریابی‌ها هم در آن سامانه فعال هستند که این دو گروه را به هم متصل می‌کنند.

به گفته کریمی آزمون‌های مختلف برای کارجو و کارآفرین در این سامانه وجود دارد که برای نیاز شما چه مهارتی نیاز است و برای کارجو هم مشخص می‌شود که چه توانی در هر کاری دارد.

به گفته معاون وزیر تعاون، سال گذشته از تیرماه تا اسفند ۴۰ هزار به کارگماری در سامانه کارجویی ثبت شد، امسال قرار است ۱۲۰ هزار به کارگماری در این سامانه ثبت و بارگذاری شود.

بر اساس گفته کریمی بیرانوند، رصد اشتغال در سه مرحله انجام می‌شود، بعد از مرحله پیامک، تماس گرفته می‌شود تا کنون برای ۸۰۰ هزار نفر از شاغلان ثبت شده بر اساس کد ملی در سامانه رصد، معادل دو سوم افراد تماس گرفته شده است. معاون توسعه اشتغال وزیر کار، در سال ۱۴۰۲ در هر سه مرحله رصد اشتغال ۷۳ درصد موارد راستی آزمایی شده است.

دیگر خبرها

  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبرنوری بیرجند امضا شد
  • بدون آرام سازی اقتصاد هیچ کاری انجام نمی شود
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد