Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان اورژانس کشور از مراجعه ۹۶۱ هزار و ۱۸۳ نفر به اورژانس بیمارستانی در طرح سلامت نوروز ۱۴۰۰ خبر داد.

خبرگزاری میزان - مجتبی خالدی در خصوص خدمات ارائه شده از سوی اورژانس بیمارستانی در طرح سلامت نوروز ۱۴۰۰ گفت: از ۲۵ اسفند ماه تا دوم فروردین ماه ۹۶۱ هزار و ۱۸۳ نفر به اورژانس بیمارستانی مراجعه کردند که از این تعداد ۷۴۶ هزار ۷۲۸ نفر بیماران سرپایی و ۲۱۴ هزار و ۳۵۵ نفر بیماران بستری بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از تعداد کل ۱۵ هزار و ۴۴۷ نفر در مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

وی ادامه داد: ۲۲ هزار و ۹۵۱ عمل جراحی اورژانسی و ۶۰ هزار و ۶۶۷ عمل جراحی الکتیو صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید:  برخی از مردم به تجهیزات اورژانس آسیب می‌زنند+فیلم

وی با بیان اینکه از تعداد کل ۹۹ هزار و ۴۵۹ نفر به علت مشکلات تنفسی مراجعه کرده بودند، گفت: ۶۳ هزار و ۸۵۷ نفر دچار مشکلات ترومایی، ۳۳ هزار ۶۸۴ نفر مشکلات قلبی، ۳۳ هزار و ۷۰۹ نفر مشکلات گوارشی داشته و ۳۲۸۵ نفر دچار سکته مغزی شده بود.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور در خصوص خدمات ارائه شده توسط مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر در نوروز ۱۴۰۰ نیز گفت: در این مدت ۵۰۱ هزار و ۷۷۳ تست پی سی آر، ۱۶۴ هزار و ۶۹۹ تست رپید انجام شده و ۳۰۶ هزار و ۱۰۱ مورد رهگیری شده است.

وی در خصوص مراقبت‌های بهداشتی صورت گرفته در مرز نیز اظهار کرد: ۲۳۶ هزار و ۹۸۶ غربالگری و ۷۸ هزار و ۶۳۵ تست کرونا در این خصوص انجام شده است. همچنین ۱۵۱ تست مالاریا و ۱۱۶ تست التور نیز انجام شده است.

خالدی همچنین درباره خدمات ارائه شده توسط مرکز سلامت محیط و کار نیز گفت: در این مدت ۲۵۹ هزار و ۵۵۳ بازرسی صورت گرفته است که طی این بازرسی‌ها ۱۷۷۳ مرکز پلمب، ۲۹۱ هزار و ۳۴۲ مورد مواد غذایی معدوم و تعداد ۸۰۵۰ مرکز به مراجع قضایی معرفی شده است.

خالدی افزود: از ۳۱۲۲ مکان اقامتی، ۲۲۹۳ پایانه مسافرتی، ۱۹۰ هزار و ۵۸۶ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۵۹ هزار و ۱۶۰ مورد مکان عمومی بازرسی انجام شده است.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور همچنین در خصوص خدمات اورژانس هوایی طرح سلامت نوروزی، اظهار کرد: ۵۳ ماموریت هوایی صورت گرفته که ۳۴ مورد از آن ترافیکی و ۳۹ مورد از آن غیر ترافیکی بودند.

خالدی همچنین در خصوص ماموریت‌های صورت گرفته از سوی موتورلانس‌های سازمان اورژانس کشور اظهار کرد: ۵۴۴۱ ماموریت از سوی موتورلانس‌های اورژانس انجام شده که طی آن به ۵۴۱۴ مصدوم رسیدگی شده است. از این تعداد ۳۸۶۶ نفر در محل درمان شدند و ۱۵۴۸ مورد به آمبولانس‌ها ارجاع داده شدند.

وی درباره ماموریت‌های صورت گرفته از سوی اتوبوس آمبولانس‌های اورژانس نیز گفت: ۳۲ ماموریت از سوی اتوبوس آمبولانس‌ها انجام شده که طی آن به ۹۵ مصدوم رسیدگی شده است و از این تعداد ۱۷ نفر به مراکز درمانی اعزام شدند و ۸۷ نفر در محل درمان شدند.

خالدی در خصوص خدمات ارائه شده طرح ۷۲۴ نیز گفت: ۲۱۳ مورد طرح ۷۲۴ برای رسیدگی به سکته‌های مغزی انجام شده که ۱۲۷ نفر از موارد مرد و ۸۶ نفر خانم بودند. همچنین تعداد ۲۲۹ ماموریت احیای قلبی انجام شده که از این تعداد ۱۵۸ نفر مرد و ۷۱ نفر خانم بودند.

خالدی در ادامه در خصوص خدمات ارائه شده در طرح ۲۴۷ نیز گفت: ۱۹۰ مورد مربوط به سکته قلبی صورت گرفته که از تعداد کل ۱۲۸ نفر مرد و ۶۲ نفر خانم بودند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور درباره خدمات اورژانس پیش بیمارستانی نیز اظهار کرد: ۸۸ هزار و ۸۰۰ ماموریت صورت گرفته که از تعداد کل ۱۴ هزار و ۶۰۱ مورد آن ترافیکی و ۷۴ هزار و ۱۸۲ مورد غیر ترافیکی بودند. در موارد ترافیکی ۳۳۱۹ نفر در محل درمان شدند و ۱۱ هزار و ۹۲۵ نفر به مراکز درمانی انتقال پیدا کردند همچنین در ماموریت‌های غیر ترافیکی نیز ۲۸ هزار و ۹۱۹ نفر در محل درمان و ۲۹ هزار ۷۶۲ مورد به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی افزود: در این مدت ۲۸۰۰ نفر نیز به ایستگاه‌های سلامت مراجعه کردند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور در خصوص حوادث ترافیکی که طی مدت اجرای طرح سلامت نوروزی سال ۱۴۰۰ رخ داده است گفت: تعداد کل ماموریت‌های انجام شده ۱۴ هزار و ۶۰۱ مورد بوده است که ۶۵ درصد آن در معابر شهری، ۳۰ درصد آن در معابر برون شهری، چهار درصد در معابر روستایی و یک درصد در سایر محل‌ها رخ داده است.

وی ادامه داد: در این ماموریت‌ها ۱۱ هزار و ۷۸ نفر آقا و ۴۲۹۹ مورد خانم بودند. در مجموع ۱۵ هزار و ۲۴۴ نفر دچار مصدومیت شدند که ۳۳۱۹ نفر در محل درمان و ۱۱ هزار و ۹۲۵ نفر به مراکز درمانی اعزام شدند.

وی گفت: استان تهران با ۲۰۵۰ مورد بیشترین ماموریت و استان خراسان رضوی با ۱۰۰۲ مورد بیشتری مصدوم اعزامی را داشته است.

خالدی افزود: ۱۱ هزار و ۸۹۱ مورد به صورت زمینی و ۳۴ مورد به صورت هوایی به مراکز درمانی اعزام شدند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور در خصوص حوادث غیر ترافیکی در طرح سلامت نوروزی نیز گفت: ۷۴ هزار و ۱۸۹ مورد حادثه غیرترافیکی رخ داده که ۶۰ درصد آن در معابر شهری، ۲۶ درصد معابر برون شهری، ۱۳ درصد در معابر روستایی و یک درصد در سایر معابر اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: در این ماموریت‌ها ۵۸ هزار و ۶۸۱ نفر مصدوم شدند که ۲۸ هزار و ۹۱۵ نفر درمان در محل و ۲۹ هزار و ۷۶۲ مورد به مراکز درمانی اعزام شدند. از این تعداد ۳۴ هزار و ۶۱۵ مورد آقا و ۲۵ هزار ۶۵۵ نفر خانم بودند.

وی تاکید کرد: بیشترین علت ماموریت‌های انجام شده مشکلات قلبی و تنفسی بوده که ۱۷ درصد ماموریت‌ها را به خود اختصاص داده است. ۲۹ هزار و ۷۲۳ مورد به صورت زمینی و ۳۹ مورد به صورت هوایی انجام شده است.

خالدی درباره خدماتی که در ایستگاه‌های سلامت انجام شده است گفت: تعداد کل مراجعات به ایستگاه‌های سلامت ۲۸۰۰ مورد بوده است که از تعداد کل ۳۷۶ مورد ترافیکی و ۲۴۴۲ مورد غیر ترافیکی بوده است. از تعداد کل حوادث ترافیکی ۱۸۰ مورد در محل درمان و ۱۹۶ مورد به مراکز درمانی اعزام شدند. در حوادث غیر ترافیکی نیز ۱۹۸۷ نفر در محل درمان و ۴۸۳ مصدوم به مراکز درمانی نیز اعزام شدند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اورژانس اورژانس کشور

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اورژانس اورژانس کشور سخنگوی سازمان اورژانس کشور مراکز درمانی اعزام شدند خصوص خدمات ارائه شده نفر در محل درمان نفر خانم بودند محل درمان تعداد کل انجام شده مورد به صورت طرح سلامت انجام شده غیر ترافیکی ماموریت ها ۱۱ هزار نیز گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۶۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از ۹۰ درصد زایمان‌ها توسط ماماها

سپیده حاجیان مدیر گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مناسبت روز جهانی ماما، گفت: نقش ماما صرفا به مراقبت‌های زمان بارداری و کنترل زایمان طبیعی محدود نمی‌شود و در ابعاد مختلف سلامت زنان نقش بسیار پررنگی دارد.

وی اظهارداشت: مامایی رشته‌ای مستقل و شاخه‌ای از علوم سلامت است و دانش‌آموختگان مامایی به عنوان عضو تیم سلامت در حیطه اختیارات تعیین شده به خدمت در عرصه‌های مختلف آموزش، بهداشت، درمان، پژوهش، پیشگیری، مدیریت و حمایت می‌پردازند.

این استاد دانشگاه با اشاره به نقش مهم ماما در حوزه‌های آموزش، پژوهش، بهداشت و درمان، ادامه داد: گرچه حرفه اصلی یک ماما کنترل زایمان طبیعی و فیزیولوژیک است اما نقش مامایی صرفا به این حوزه محدود نمی‌شود و در ابعاد مختلف سلامت به ویژه سلامت زنان نقش بسیار پررنگی دارد.

این دکترای تخصصی بهداشت باروری ماما را اولین فردی برشمرد که پس از زایمان طبیعی در ارتباط با نوزاد قرار می‌گیرد و به حفظ و ارتقای سلامتش کمک می‌کند.

به گفته وی در واحد بهداشت خانواده مراکز بهداشتی یک ماما علاوه بر ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به مادر و کودک در دوران مختلف زندگی(جنینی، نوزادی، کودکی، مدرسه) به ارایه خدمات پیشگیری، مشاوره سلامت جنسی و باروری و سلامت خانواده نیز می پردازد.

حاجیان، رسالت مهم گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه را پرورش نیروی انسانی متعهد، متبحر و مسئولیت‌پذیر در حوزه مامایی برشمرد که قادر به ارایه خدمات مامایی و سلامت باروری در سطوح مختلف پیشگیری به زنان جامعه باشد.

این استاد دانشگاه افزود: ماما با ارتقای سطح آگاهی و بهبود نگرش مادران و کمک به ارتقای شاخص‌های سلامت آنان نقش بسیار چشمگیر و پررنگی در کاهش میزان مرگ ومیر مادران و نوزادان دارد.

وی دانش آموختگان مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را از بهترین نیروهایی برشمرد که در سطوح مختلف ارایه خدمات خوش درخشیدند.

حاجیان با اشاره به نقش و هدف مامایی در راستای بهبود سلامت زنان جامعه خاطرنشان کرد: درحال حاضر قانون جوانی جمعیت وحمایت از خانواده به عنوان مهمترین سند بالادستی در تمام عرصه‌های آموزش، درمان، بهداشت و پژوهش مورد توجه ویژه قرار دارد.

به گفته وی بسیاری از مفاد این قانون صراحتا به نقش ماما در بهبود وضعیت کنونی سیاست ها و ساختار جمعیتی، خوشایند سازی زایمان طبیعی، سلامت(روان و جسم) مادر و نوزاد اشاره کرده است.

این استاد دانشگاه با اشاره به این که نقش ماما فقط به مراقبت در سنین باروری زنان محدود نمی شود گفت: با توجه به این که متوسط سن یائسگی یا منوپوز در کشورما ۵۱ سال است، ماما در حدود و دامنه اختیارات خود به این گروه سنی نیز خدمات ارایه می دهد و با انجام مشاوره‌ به بهبود کیفیت زندگی زنان در این دوران کمک می کنند.

وی افزود: یک سوم عمر زنان در دوران پساقاعدگی می گذرد و در این دوران باید زندگی با کیفیتی از لحاظ جسمی، روانی و جنسی داشته باشند.

حاجیان به نقش مهم ماما در بهبود سلامت جنسی و رفتار باروری سالم در دوران مختلف زندگی زنان و حتی پیش از ازدواج اشاره کرد و کمک به مشاوره‌های پیش از ازدواج و ازدواج به هنگام را از دیگر نقش‌های ماما برشمرد که متاسفانه مغفول مانده است.

ماما؛ منبعی قابل اطمینان برای آموزش نوجوانان و جوانان

به گفته این دکترای تخصصی بهداشت، امروزه جوانان و نوجوانان از طریق فضای مجازی و کانال‌های نادرست با اطلاعات اشتباه آشنا می‌شوند درحالی که ماما می‌تواند نقش بسیار مهمی در انتقال اطلاعات صحیح، علمی و اخلاقی ایفا کند که پیشگیری از رفتارهای پرخطر، تشویق به ارتباط سالم و ازدواج بهنگام و مشاوره صحیح به زوج‌های در شرف ازدواج برخی از این اقدامات است.

نقش ماما در ترویج زایمان طبیعی و کاهش مرگ و میر مادران و کودکان

مدیر گروه مامایی دانشگاه با اشاره به نقش ماما در ترویج زایمان طبیعی تاکید کرد: انجام مداخلات صحیح و اصلاح وتغییر نگرش باید از سنین دبیرستان با آموزش، آگاهی رسانی و بهبود باورهای دختران آغاز شود؛ درحالی که امروزه آموزش‌های ما برای ترویج زایمان طبیعی از زمان بارداری شروع می شود که بسیار دیر است.

حاجیان، ماما را یک نیروی کاملا اثربخش در مراقبت‌های سطح یک برشمرد که از محیطی ترین و در دسترس‌ترین نیروهای کادر سلامت محسوب می‌شود اما متاسفانه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های آنان کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی زایمان طبیعی را فرایندی برشمرد که می‌تواند به عنوان یک خاطره خوشایند، دلچسب و به یادماندنی در دوران زندگی و تجربه فرزندآوری یک زن شکل گیرد. این خاطره ممکن است با انجام مداخلات ناخواسته و ناخوشایند مخدوش شود یا این که کاملا خوشایند و زیبا جلوه کند.

مدیر گروه مامایی دانشگاه با اشاره به ماده ۴۹ قانون جوانی جمعیت گفت: در این قانون در خصوص جذب و به کارگیری ماما در اتاق زایمان زایشگاه‌ها قید شده است که باید به ازای هر دو مادر در حال زایمان یک ماما حضور داشته باشد.

وی تاکید کرد: از سال‌ها قبل از این که یک زن به فکر بارداری باشد باید ذهنیت وی درخصوص زایمان طبیعی اصلاح شود و همچنین زیرساخت‌های آن ایجاد شود تا در هنگام بارداری به این علم و یقین برسد که به عنوان یک زن کامل مانند تمام زنان دنیا می‌تواند زایمان طبیعی انجام دهد مگر در مواردی که واقعا به مداخلات جراحی نیاز باشد.

مدیر گروه مامایی دانشکده با اشاره به وجود بیش از ۱۳۰ فراگیر در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی رشته مامایی در دانشکده گفت: به فردی که وارد حوزه سلامت به ویژه رشته مامایی می شود در واقع موهبتی اعطا شده است تا در آینده دانسته‌ها و تجارب و علم خویش را در اختیار زنان قرار دهد و نظاره گر شیرین ترین لحظات زندگی مادر و کودک باشد.

حاجیان به فراگیران رشته مامایی توصیه کرد که با انگیزه و بردباری و صبر به کسب علم و آگاهی و مهارت بپردازند و با اشاره به این زایمان توام با استرس است، صبوری و بردباری در حرفه مامایی را از اصول مهمی برشمرد که علی‌رغم لحظات شیرین و زیبا در حوزه زایمان بسیار اهمیت دارد.

وی تاکید کرد: این صبر و بردباری باید در دانشجو به صورت عملی در طول دوره دانشجویی شکل گیرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ساماندهی و بهسازی بلوار شهید دشتی در دست انجام است
  • الحاق ۴۳ دستگاه خودرو و موتورسیکلت به ناوگان فرماندهی مرزبانی خراسان رضوی
  • ثبت ۱۵ هزار و ۹۴۹ ماموریت اورژانسی در هفته گذشته
  • حوادث هفته گذشته کشور ۱۶۹ کشته و ۳۰۰۰ مصدوم داشت
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • انجام بیش از ۹۰ درصد زایمان‌ها توسط ماماها
  • ماموریت بیمار با بالگرد هوایی اورژانس از داران به اصفهان
  • سفر فضاپیمای چینی به قسمت دوردست ماه آغاز شد
  • حوادث ناشی از بی‌توجهی به هشدارها در کهگیلویه
  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه