Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، شهریور ماه سال گذشته، شاهد اتفاقات و برنامه‌های گوناگونی در رادیو و تلویزیون بودیم که در این گزارش، در مورد هر یک از مهمترین و پر بیننده‌ترین برنامه‌ها، مطالبی را ارائه خواهیم کرد.

کمدین «خندوانه» مجری شد

میثم درویشان پور در برنامه «کارستون» با حضور در فضا‌های کسب و کار، در خصوص شغل و حرفه کارآفرینان صحبت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر برنامه با ارائه اطلاعات، روند تکامل شغل و نسبت آن حرفه با جامعه امروزی را با نگاهی متفاوت به نمایش خواهد گذاشت و با آیتم نمایشی متنوع این امر را در فضایی طنزگونه با حضور کمدین‌های خندوانه انتقال می‌دهد.

ابراهیم حاتمی‌کیا داور جشنواره تلویزیونی مستند شد

 با اعلام دبیرخانه چهارمین جشنواره تلویزیونی مستند، ابراهیم حاتمی‌کیا، مصطفی رزاق کریمی، لقمان خالدی، وحید فرجی و محدثه گلچین‌عارفی به عنوان داوران چهارمین جشنواره تلویزیونی مستند معرفی شدند.

ابراهیم حاتمی‌کیا کارگردان و فیلمنامه‌نویسی است که سابقه کارگردانی ۲۰ اثر سینمایی را در کارنامه دارد و در زمره مهمترین فیلمسازان تاریخ سینمای ایران به شمار می‌رود. حاتمی‌کیا از جمله فیلمسازانی است که کارش را با ساخت آثار مستند آغاز کرده است. حضور او به عنوان داور این جشنواره در شرایطی به وقوع پیوسته که معمولاً حاتمی‌کیا از پذیرفتن داوری جشنواره‌های فیلم و مستند پرهیز می‌کند.

دوربین افخمی به آق‌قلا رسید

داود هاشمی تهیه‌کننده سریال «رعد و برق» گفت: تاکنون ٤٥ درصد از تصویربرداری انجام شده و ظرف سه ماه آینده نیز در گرگان تصویربرداری ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: نزدیک به یک هفته است که در حال تصویربرداری آب گرفتگی منطقه آق‌قلا هستیم.

مهران رجبی به کرونا مبتلا شد

مهران رجبی بازیگر سینما و تلویزیون در گفت وگو با خبرنگار ما گفت:به بیماری کرونا مبتلا شدم و حدود ۶ روز است که در بیمارستان بستری هستم.

وی ادامه داد: هنوز به من اعلام نکرده اند که چه زمانی از بیمارستان مرخص می‌شوم.

 
مدرسه تلویزیونی ایران افتتاح شد

مدرسه تلویزیونی ایران با حضور علی عسکری رئیس رسانه ملی و حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش همزمان با بازگشایی مدارس افتتاح شد.

رادیو اربعین راه‌اندازی شد

آیین «راه‌اندازی رادیو اربعین» با حضور حجت الاسلام و المسلمین موسوی مقدم قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما، حمید شاه آبادی معاون صدای رسانه ملی، ذوالفقاری رئیس ستاد مرکزی اربعین کشور، حامد فاتحی مدیر رادیو اربعین و جمعی از مسئولان کشوری و لشکری و خادمان اربعین حسینی در صدا و سیما، با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی برگزار شد.

 


الهام چرخنده مهاجرت کرد
 
الهام چرخنده (زهرایی) بازیگر سینما و تلویزیون، در گفت وگو با خبرنگار ما  ضمن تایید مهاجرت خود از ایران اعلام کرد، مدتی است به همراه همسرش حجت الاسلام سید محمد درویشی در کربلا زندگی می‌کند.

وی عنوان کرد: بنده به مدت سه سال همراه همسرم که یک روحانی است در شهر کربلا زندگی می‌کنم. مهاجرت من به کشور عراق به این شکل نیست که نخواهم به کشور بازگردم، به واسطه شغل همسرم در این کشور زندگی می‌کنم.

تکذیب انتخاب کارگردان برای سریال شهید سردار سلیمانی
 اول مهرماه یکی از رسانه‌ها از انتخاب روح الله حجازی به عنوان کارگردان سریالی درباره زندگی سردار حاج قاسم سلیمانی خبر داد که مرتضی فاطمی تهیه‌کننده این مجموعه خبر را تکذیب کرد.

حساب کاربری پرس تی وی در یوتیوب مسدود شد

شرکت آمریکایی گوگل برای ششمین بار حساب کاربری شبکه انگلیسی زبان پرس تی وی در یوتیوب و جی میل را مسدود کرد.

این اتفاق در حالی صورت گرفت که گوگل این بار برخلاف دفعات قبلی که نقض قوانین یوتیوب را به عنوان دلیل مسدود شدن این اکانت‌ها عنوان می‌کرد، از عبارت «نقض قوانین صادرات» به عنوان بهانه جدید خود برای شنیده نشدن صدای شبکه پرس تی وی به جهانیان قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ در این کشور استفاده کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برنامه تلویزیونی رسانه ملی جشنواره تلویزیونی مستند حاتمی کیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۸۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه داوری ایران قدیمی و با اشکال است

به گزارش "ورزش سه"، محمدرضا منصوری در گفتگویی که با خبرنگار ما داشت در بخشی به مسائل جالبی که باعث کنار رفتن او از لیست داوران داشته اشاره کرده و مدعی شد قادر به ادامه حضور بوده اما آیین نامه و شرایط انتخاباتی پیش رو این اتفاق را شکل داده است.

تا آخر فصل فرصت داشتم
هر شروع یه پایانی دارد. در سال ۷۷ که در کلاس مرحوم استاد حمید خوش‌خوان که شروع کردیم 124 نفر در آن حضور داشتیم که در نهایت به تعداد کمی رسیدیم. دوست داشتم به بالاترین سطح برسم که خوشبختانه این اتفاق با حضور در در مسابقات و تورنمنت‌های خوبی برای من شکل گرفت. روزی که آمدیم برای ما فرش قرمز پهن نکردند و طبیعی است که روزی هم که می‌رویم توقعی نداشته باشیم. بازی پرسپولیس – ملوان آخرین داوری بنده بود. خیلی‌ها درباره آن حرف زدند اما خودم در نهایت تصمیم گرفتم این آخرین قضاوتم باشد.

قانون 45 ساله‌ها توصیه است اما هوشمند به آن توجه شد
نه فقط من، خیلی از دوستان دیگر هم بودن که امسال و در اول فصل این اتفاق برای آنها افتاد و با شرایط سنی از کار کنار گذاشته شدند. حالا تا آخر لیگ این فصل هم می‌توانستم ادامه بدهم اما بخاطر یک سری شرایط ترجیح دادم پیش از پایان فصل خداحافظی کنم. با این حال به نظرم این رویه از اساس مشکل دارد. اینکه شرایط حضور جوانان فراهم شود خوب است و خودمان هم استقبال می‎کنیم و خودم هم دو دهه قبل وقتی خواستم ورود کنم جوان بودم. اما چه خوب است که سلسله مراتب رعایت شود. قدم به قدم جلو برویم و به دنبال جایگزین باشیم. این قانون 45 ساله قبلا در فوتبال روز دنیا هم بود اما در ادامه به این نتیجه رسیدند که اشتباه است. در لیگ انگلیس با آن تاکتیک و فشردگی بازی‌ها داوران بالای 50 ساله کار می‌کنند. ولی اینجا هنوز متاسفانه حالا به هر دلیلی که من فکر نمی‌کنم البته فنی باشد، تصمیم دیگری گرفته می‌شود. متاسفانه از دوره‌ای که آیین‌نامه ای که فیفا خواست یکسان کند و مشکلات را کاهش دهد، در آن یک سری توصیه‌ها داشت. این ۴۵ ساله‌ها توصیه است، دپارتمان و کمیته توصیه است، بودن رئیس کمیته داوران در عضویت هیات رییسه توصیه است و هیچ اجباری در آن نیست. همه اینها هدف برای توسعه فوتبال بودو  توسعه داوری است اما ما گزینشی انتخاب می‌کنیم و دیگر هوشمند حین گزینه‌های توصیه به آنها توجه می‌کنیم!

آیین‌نامه داوری پر از اشکال است اما الان وقت انتخابات است!
پیرو تمامی توصیه‌ها نیستیم؛ مثلا دپارتمان و کمیته که از روزی که در فوتبال ایران باب شد نگاه کنید چقدر مشکل و اختلاف نظر شکل داده است.  اینکه به سود داوری نبوده، یک جاهایی هم به ضرر داوران هم بوده است. این اصلا به درد فرهنگ ما نمی‌خورد و باید جلوی آن بگیریم. قانون 45‌ساله‌ها را هم فکر کنم با توجه به شناختی که از دوستان دارم، تعداد داوران سه برابر شده و الان می‌خواهند کم کنند و الان هم انتخابات و مجمع داریم و پس بهترین و دم دست ترین کار را می‌کنند که همین 45 ساله‌هاست. آیین نامه کمیته داوران ما بسیار بسیار قدیمی است و کلی در آن اشکال است اما تغییری در آن نمی‌دهند.

دیگر خبرها

  • روایت سازنده مستند «مشتی اسماعیل» از شالیکاری
  • گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک
  • تسویه حساب خواهر با برادر/ در «آگنیتاژ» پرواز می‌کنید؟
  • آیین نامه داوری ایران قدیمی و با اشکال است
  • فراخوان ارسال آثار «عملیات تنبیهی وعده صادق» به جشنواره پژواک اعلام شد
  • ببینید | فراخوان ارسال آثار عملیات تنبیهی وعده صادق به جشنواره پژواک اعلام شد
  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • چهارمین جشنواره پژواک بین المللی می‌شود
  • گزارش تصویری | سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • افزایش چشمگیر سطح اجراها در جشنواره سرود روستایی و عشایری رضوی