Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-06@00:05:28 GMT

تاثیر مصرف آسپرین بر کاهش ابتلا به کووید ۱۹

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۱۱۱۷

تحقیقات جدید نشان می‌دهد مصرف دوز پایین آسپرین خطر ابتلا به کووید ۱۹ را کاهش می‌دهد.   خبرگزاری میزان _ ایرنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس نوشت: در حال حاضر میلیون‌ها نفر برای کمک به جلوگیری از مشکلات قلبی آسپرین مصرف می‌کنند. اکنون تحقیقات اولیه حاکی از آن است که مصرف روزانه دوز کم آسپرین احتمال ابتلا به کووید-۱۹ را نیز کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  محققان اظهار داشتند: آسپرین ضد التهاب است و مطالعات قبلی نشان داده است که می‌تواند به سیستم ایمنی بدن در مبارزه با برخی از عفونت‌های ویروسی کمک کند.   طبق گفته محققان، آسپیرین در شیوع آنفلوانزای اسپانیایی ۱۹۱۸، چندین دهه قبل از تأیید فعالیت آن علیه ویروس‌های RNA، به طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار گرفت.   همه این مسائل محققان را بر آن داشت تا تاثیر مصرف روزانه دوز کم آسپرین را در کاهش حساسیت به کووید-۱۹ و همچنین طول مدت بیماری در صورت بروز عفونت، بررسی کنند.   در این مطالعه محققان اطلاعات مربوط به حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر را که در جریان موج اول همه گیری کرونا از فوریه سال گذشته تا پایان ماه ژوئن گذشته آزمایش کووید-۱۹ انجام داده بودند، ردیابی کردند.   محققان در این مطالعه متوجه شدند،  افرادی که قبلاً برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، آسپرین با دوز کم مصرف‌ می‌کردند، در مقایسه با افرادی که آسپیرین مصرف نمی‌کردند، ۲۹ درصد کمتر احتمال داشت که به کووید-۱۹ مبتلا شوند.  همچنین میزان مصرف آسپرین در بیماران کرونایی بسیار کمتر از افرادی بود که آلوده نشده بودند.   از سوی دیگر در میان افرادی که به کووید-۱۹ مبتلا شده بودند مدت زمان بهبودی افرادی که آسپیرین مصرف کرده بودند به طور قابل توجهی کوتاه‌تر بود.   ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد،  اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.   «تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی اعلام کرد که ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» معرفی می‌کند. بیشتر بخوانید: بهترین زمان برای اندازه‌گیری فشارخون چه وقتی است؟ انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. برچسب ها: دارو کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دارو کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۱۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر بی‌نظیر این میوه برای کاهش وزن (اینفوگرافی)

انجیر حاوی انواع مواد معدنی و ویتامین‌های مورد احتیاج بدن است.

به گزارش بهداشت نیوز، خواص آنتی اکسیدانی موجود در انجیر برای حفظ سلامتی بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید و کاربردی هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • آب به باتری کم مصرف تبدیل شد!
  • تاثیر بی‌نظیر این میوه برای کاهش وزن (اینفوگرافی)
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد