Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر فرهاد عباسی روز پنجشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: براین اساس این ویروس قابلیت سرایت بالاتری دارد و به راحتی از یک فرد به جمعی منتقل و در یک زمان کوتاهی جامعه بیشتری مبتلا به ویروس جهش یافته می‌شوند.

وی اضافه کرد: همچنین ویروس جهش یافته نسبت به ویروس قبلی میزان کُشندگی بالاتری دارد.

عباسی اظهارداشت:فرقی نمی‌کند ویروس جهش یافته از کجاست مهم این است که این ویروس بسیار خطرناک‌تر از گونه قبلی است و مردم باید از شرکت در دورهمی‌ها و سایر اجتماعات بپرهیزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص بیماری‌های عفونی و بیماری‌های گرمسیری در بوشهر گفت: مردم در تعطیلات نوروز همانند سال گذشته دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند و از حضور در دورهمی‌ها، جشن‌ها و سوگواری‌ها بپرهیزند چون در صورت توجه نکردن به پروتکل‌های بهداشتی شیوع و گردش این ویروس در جامعه می‌تواند برای مردم استان مشکل ساز شود.

وی ادامه داد: عید پارسال به دلیل تازگی بیماری کووید ۱۹ و نوروز امسال نیز به دلیل ویروس جهش یافته انگلیسی حساس است و باید مراقب سلامتی خود و عزیزانمان باشیم.

این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: مردم نباید در این زمینه حتی به افراد خانواده خود اعتماد کنند چون همان‌طور که دیگران می‌توانند در خیابان کرونا بگیرند خانواده فرد نیز می‌توانند به ویروس مبتلا باشند، پس حتی اگر قرار است به دیدن خانواده بروید باید این دیدار خیلی کوتاه و با رعایت فاصله اجتماعی و به طور حتم با ماسک انجام شود.

عباسی ادامه داد: ممکن است اجرای این دستورالعمل‌های بهداشتی خسته کننده و مورد پسند  نباشد اما در این شرایط برای قطع زنجیره انتقال و اینکه مجبور به زندگی برای سال‌های طولانی در سایه کرونا نباشیم و عزیزان خود را براحتی از دست ندهیم باید به این پروتکل‌ها پایبند بود.

وی یادآور شد: برخی از ویروس‌ها از جمله دسته کرونا ویروس‌ها، قدرت جهش زیادی دارند بنابراین وقتی از جمعیتی به جمعیت دیگری می‌روند ممکن است قدرت بیماری زایی و قیافه و میزان مرگ و میر آنها متفاوت باشد. 

در زمان حاضر ۴۶ نفر در استان بوشهر مبتلا به ویروس جهش یافته انگلیسی هستند.

۹۵ نفر در بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند که از این تعداد ۱۴ نفر در بخش ویژه و از این تعداد نیز چهار نفر به کمک دستگاه تنفس می‌کنند.

براساس آمارها ۲۲هزار و ۲۱ نفر تاکنون در استان بوشهر مبتلا به ویروس کرونا شده و ۹۱۲ نفر نیز به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند که از این تعداد ۸۹۱ مورد به طور قطعی مبتلا به این ویروس بوده و ۲۱ نفر نیز مشکوک به ابتلا به این ویروس بوده‌اند.

برچسب‌ها بوشهر ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی بوشهر ویروس کرونا دانشگاه های علوم پزشکی اخبار کنکور ویروس جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۶۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ خونِ شجاعی و الهامی از مورایس و بقیه رنگین‌تر است؟ +فیلم
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟
  • علایم هشداردهنده‌ «آرتریت پسوریاتیک»
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم‌ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسال لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسا لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت