Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدینه نگاه با اشاره به فعالیت های جهادی گروه جهادی هیئت نورالرضا(ع) در نوروز ۱۴۰۰ گفت: این گروه جهادی در نوروز امسال در منطقه جنوب کرمان در بحث تکمیل دو مدرسه و یک مسجد و چند باب منزل فعالیت دارد.

«محمود مدینه نگاه» در گفت و گو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به فعالیت جهادی گروه جهادی هیئت نورالرضا(ع) در جنوب کرمان در ایام نوروز گفت:این گروه جهادی از 26 اسفند 99 به منطقه جنوب کرمان اعزام شده است و قرار است تا 10 فروردین در این منطقه در بحث  عمرانی و محرومیت زدایی فعالیت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرگروه جهادی هیئت نورالرضا(ع) افزود: گروه جهادی نورالرضا(ع)10 سال است که با ایجاد قرارگاه در منطقه جنوب کرمان با تحت پوشش قرار دادن 40 روستا در برنامه خدمت‌رسانی و محرومیت‎زدایی به مردم جنوب استان کرمان فعالیت می کند و تاکنون توانسته 25 منزل مسکونی و 4 مدرسه و سه مسجد در روستاهای این منطقه بسازد.

 

وی افزود: برای نوروز 1400 بنا داریم در بحث عمرانی دو مدرسه و یک مسجد و 5 منزل را تکمیل کنیم و برای تکمیل این پروژه ها قریب 350 میلیون تومان اعتبار لازم است که با حمایت های خیرین تاکنون بخش قابل توجه ای از هزینه های این پروژه ها تکمیل شده است.

 

 

مدینه نگاه خاطرنشان کرد: در بحث فرهنگی نیز همانند سالهای گذشته بحث توزیع کتاب و مسابقات کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان را در دستور کار داریم و بنا داریم از کتاب «بازگشت» مسابقه  کتابخوانی برای مخاطبان نوجوان برگزار کنیم. علاوه بر آن برای افراد ساکن در این روستاها که تاکنون به مشهد مقدس سفر نکرده اند، برای تابستان برنامه اعزام به این سفر زیارتی را تدارک خواهیم دید.

 

 

مدیرگروه جهادی هیئت نورالرضا(ع) خاطر نشان کرد: در بحث اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال در سالهای گذشته برای50 خانواده روستاهای جنوب کرمان در زمینه دامداری اشتغال ایجاد کنیم، تا با پرورش و نگهداری دام بتوانند کسب درآمد داشته باشند. در بحث اشتغال آفرینی نیز برای روستاییان این منطقه دستگاه جوجه‌کِشی خریداری کردیم و به آنها فرایند تولید جوجه بوقلمون را آموزش دادیم که این خانواده‌ها با نگهداری و پرورش بوقلمون توانستند، آنها را در مدت 30 روز به فروش برسانند و از این طریق برای آنها  درآمدزایی فراهم شد.

 

وی همچنین به فعالیت های این گروه جهادی در بحث مبارزه با بیماری کرونا نیز اشاره کرد و گفت:پس از شیوع این بیماری با راه اندازی دو موکب در شمال و جنوب تهران سعی کردیم که  در بحث تهیه و توزیع ماسک فعالیت داشته باشیم و درسه نوبت سبد ارزاق میان 200 خانواده محروم توزیع نمودیم که این کمک های مومنانه در ماه مبارک رمضان نیز استمرار دارد.

 

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: گروه جهادی نورالرضا ع محرومیت زدایی جنوب کرمان جنوب کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۷۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • فعالیت ۶۸ دانشجو معلم جهادگر به مدت ۱۷ روز در ارومیه و خوی
  • قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه