Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد‌مهدی افخمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: تولید و اشتغال از آن‌چنان اهمیتی برخوردار است که مقام معظم رهبری برای چندمین سال پیاپی جهت نامگذاری سال به تولید و‌اشتغال پرداخته است.

وی ادامه داد: این موضوع نشانگر آن‌ست که طی چند سال گذشته آن‌چنان که بایدو‌شاید به شعار سال توجه جدی نشده و منویات رهبری در قبال جامعه برآورده نشده است و دستگاه‌های ذی‌ربط کوتاهی‌هایی داشته‌اند که در سال ۱۴۰۰‌، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها علنا نام برده شده‌اند و مورد تاکید قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازرس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه، اعطای تسهیلات کم‌بهره و تک‌رقمی به تولید، کاهش درصد بیمه تامین اجتماعی سهم کارفرما، حذف حسابرسی سالیانه تأمین اجتماعی، حذف مالیات بر ارزش افزوده که طرح اجرای آزمایشی آن به بیش از یک دهه رسیده و کاهش نرخ مالیات بر درآمد تولید کننده
را در قالب اهم‌ پشتیبانی‌های مورد نیاز تولید عنوان کرد.

وی اصلی‌ترین موانع تولید را دستگاه‌های پول‌ستان مانند تامین اجتماعی، اداره کل امور مالیاتی و ارزش افزوده، بانک‌ها دانست و گفت: این دستگاه‌ها علی‌رغم دریافت پول، مانع‌تراشی در مسیر تولید هم دارند.

بازرس کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایان استان کرمانشاهادامه داد: نرخ بالای سهم کارفرمای بیمه تامین اجتماعی، حسابرسی نامتعارف و بدون ضابطه سالیانه تامین اجتماعی، نرخ بالای مالیات بردرآمد، نرخ بالای مالیات برارزش افزوده و نرخ بالای بهره‌های تسهیلات پرداختی بانک‌ها از مهمترین موانع در کشور هستند.

وی ادامه داد: علاوه بر موارد مذکور در استان کرمانشاه، هشت سال درگیر دفاع مقدس بوده که در مقایسه با استان‌هایی همچون خراسان، اصفهان، فارس، تهران و حتی همدان از برخورداری بودجه و امکانات و رشد صنعتی در ایام دفاع مقدس بی‌بهره بوده است و مهاجرت به مرکز استان مشکلات را دوچندان کرده و  مزید بر علت شده است.

افخمی تصریح کرد: از همه مهمتر کمبود مدیران ارشد و میانی با خصوصیات جهادی و خدوم‌ در دستگاه‌های اجرایی استان و نداشتن قدرت ریسک و چانه‌زنی و تلاش در جهت حفظ میز ریاست تا تلاش برای خدمت صادقانه به تولیدکننده را می‌توان نام برد.

رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌های شیر و لبنیات پاستوریزه استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: برای زدودن موانع مهمترین اقدام دادن فرصت حداقل هشت ساله معافیت مالیاتی، بیمه‌ای و تسهیلات بانکی به تولیدکنندگان استان کرمانشاه است تا بتوانند خود را به حد نرمال کشور برسانند.

وی متذکر شد: حذف بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های دست و پاگیر و خلق‌الساعه کمک شایانی به رونق تولید و افزایش اشتغال می‌کند.

افخمی خاطرنشان کرد: در کنار این موارد، فعال کردن و عملیاتی کردن پنجره واحد و خروجی ۲۴ ساعته و عملگرا بودن پنجره واحد دستگاه‌های دولتی است.

وی در پایان، گفت: کرونا به ما آموخت که در ایام قرمز بودن وضعیت استان و کاهش فعالیت سازمان‌های دولتی، صنعت استان رشد چشمگیری داشته است و این مهمترین موضوعی است که باید به آن توجه کرد.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه تولید مقام معظم رهبری اشتغال معدن و تجارت استان کرمانشاه فارس رونق تولید مدیران جهادی استان کرمانشاه تامین اجتماعی نرخ بالای دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۷۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است

اکبر پورات در نشست با معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران که با حضور مدیر عامل و کارکنان پتروشیمی بوشهر در عسلویه برگزار شد اظهار داشت: اقدامات فرهنگی و خدمات رسانی پتروشیمی بوشهر در راستای مسئولیت‌های اجتماعی، ارزشمند بوده و امروز هم تعداد ۸۸۸ بسته معیشتی برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی تدارک دیده اند که امیدواریم این اقدامات تداوم یابد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر تصریح کرد: ارتباط و تعامل خوبی توسط مجموعه استان بوشهر با حوزه‌های مرتبط وزارت نفت برقرار است که قطعا این سیاست گذاری‌های وزارت نفت می‌تواند در عمق بخشی به این تعاملات اثرگذار باشد.

پورات عنوان کرد: تاکنون اقدامات مناسبی در راستای مسئولیت‌های اجتماعی صورت گرفته ولی مطالبه استان بیش از این مقدار است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی در بخش فرهنگی نیاز استان بیش از آن چیزی است که تاکنون محقق شده و در کنار آن تسریع در پرداخت‌ها نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

پورات خاطرنشان کرد: تعهدات وزارت نفت در بخش بهداشت و درمان و اقدامات آنان در سطح استان بوشهر نیازمند توجه اساسی و بازنگری جدی است و باید با تلاش و پیگیری ویژه در جهت ایجاد زیرساخت‌های نوین در حوزه بهداشت و درمان و ساخت مراکز درمانی وزارت نفت در استان بوشهر نقش به سزایی ایفاء کند.

وی تاکید کرد: در حوزه اشتغال نیز با توجه به پیگیری‌های مستمر کمیته جذب ۵۰ درصدی نیرو‌های بومی و تاکید رئیس جمهور بر تحقق این موضوع و تلاش‌های استاندار بوشهر، این مصوبه تاکنون محقق نشده است که وزارت نفت باید در این رابطه به تعهدات خود عمل کند.

پورات در پایان با بیان اینکه اقدامات و عملکرد پتروشیمی بوشهر قابل تقدیر است، اذعان کرد: در حال حاضر در این پتروشیمی ۷ هزار نفر مشغول به کار هستند و جایگاه پتروشیمی بوشهر در اشتغال، توسعه منطقه، ارزش آفرینی اقتصاد و اقتصاد ملی بسیار ارزشمند است که امیدواریم در ادامه در بحث مسئولیت‌های اجتماعی و اشتغال نیرو‌های بومی این روند توسعه و تداوم داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می کند
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است