Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسام عابدی‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به الزامات تحقق شعار سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: ساختار اقتصادی ما بر مبنای حمایت از تولید چیده نشده است.

وی با بیان اینکه با نگاه به حوزه مالیات و دیون مالی می‌بینیم که همه اینها در فضای تولید است ولی در فضای دلالی هیچ‌کدام از اینها وجود ندارد افزود: به فرض مثال در حوزه خانه‌های خالی چندین سال است که بحث مالیات وجود دارد اما هرگز عملیاتی نمی‌شود و به سودهای ساده بادآورده هرگز مالیاتی تعلق نمی‌گیرد و برای همین افراد به جای حرکت به سمت تولید، به سمت این نوع بازار حرکت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدیر فروشگاه اینترنتی در قزوین تصریح کرد: بدون شک فضای واسطه‌ای به دلیل کم دردسر بودن، جاذبه بیشتری برای سرمایه گذاری دارد و افراد را از ورود به حوزه تولید و درگیر شدن با دردسرهای پیچیده و مختلف منصرف می‌کند.

وی عنوان کرد: به طور مثال امروز ساز و کار مالیات در این کشور به یک غول وحشتناک تبدیل شده و باعث ایجاد دغدغه‌های جدی برای تولید کننده می‌شود و باعث می‌شود افراد به جای پذیرش دردسرهای تولید، به سمت واسطه گری حرکت کنند.

ساختار اقتصادی ما افراد را به سمت دلالی سوق می‌دهد

عابدی‌ها اضافه کرد: ساختار اقتصادی ما به سمتی حرکت می‌کند که افرادی که دنبال سرمایه‌گذاری هستند را به دلالی و واسطه‌گری سوق می‌دهد.

وی بیان کرد: امروز افرادی که در کار تولید هستند و دردسرهای این حوزه را پذیرفته‌اند، جهاد می‌کنند و در واقع اصلاً فضا به سود تولید کننده نیست.

این فعال اقتصادی تأکید کرد: البته نباید پذیرفت که در سال‌های اخیر برخی اقدامات، فضا را بهبود بخشیده اما با حد مطلوب بسیار فاصله داریم و فضا اگر بخواهد یک ساختار متناسب با حمایت از تولید داشته باشد جای کار دارد.

وی گفت: یکی از موانع جدی تولید رانت‌های موجود در واردات است که سود بسیاری را برای افراد دارای رانت به همراه دارد.

عابدی‌ها اظهار کرد: واردات بی رویه و رانتی قدرت رقابت را از تولید کننده داخلی می‌گیرد و تا وقتی این روند در واردات وجود دارد نمی‌توان از تولید حمایت کرد.

وی با بیان اینکه فرهنگ سازی یکی از ملزومات حمایت از تولید است افزود: حمایت از تولید ملی بدون حمایت مردم غیر ممکن است و تا وقتی شاهد ترویج این فرهنگ در بین مردم نباشیم تولید نیز تقویت نخواهد شد.


مدیر فروشگاه اینترنتی بیان کرد: رونق صادرات غیرنفتی راه دیگر حمایت از تولید است و با توجه به پایین بودن ارزش پول ملی، می‌توان صادرات را تقویت کرد.

وی گفت: کشورهای همسایه ما یک بازار فعال و خوب برای تولید کننده ایرانی است و می‌توان با دیپلماسی اقتصادی بازار خوبی برای تولید کننده ایرانی فراهم کرد.

عابدی‌ها افزود: استفاده از فضای مجازی یک فرصت ایده‌آل برای کسب و کارهای جدید و کوچک است و به دلیل اینکه واسطه و دلال حذف می‌شود فرصت مناسبی برای بازار است.

وی اظهار کرد: این بستر می‌تواند دورافتاده‌ترین روستاها را به فضای تولید و فروش وصل کند و بسیارند افرادی که از نظر بضاعت مالی پایین بوده‌اند اما با انجام برخی کارهای تولیدی کوچک در بستر اینترنت به سود خوبی دست پیدا کرده‌اند.

این فعال اقتصادی ادامه داد: فضای مجازی بهترین بستر برای بنگاه‌های کوچک است تا بتوانند با کمترین هزینه جای خود را در بازار کشور پیدا کنند.

وی سهولت، فراگیری، هزینه پایین و سرعت بالا شاخصه اصلی این بازار در فضای مجازی است و استفاده درست از این فضا در بستری مشخص، خیلی می‌تواند کمک کند.

وی افزود: یکی از راهکاری تقویت این فضا استفاده از شبکه ملی اطلاعات است که بستری امن و به دور از تزلزل را ایجاد کند.

عابدی‌ها در پایان یادآور شد: کارهای نوین و شرکت‌های دانش بنیان که جایگاه بسیار مهمی در تولید دارند کی تواند زمینه تقویت تولید را فراهم کند.

کد خبر 5175637

منبع: مهر

کلیدواژه: حمایت از تولید ملی کسب و کارهای اینترنتی تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها قزوین ویروس کرونا آمار کرونا کرمانشاه شیوع کرونا تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها تردد وسایل نقلیه نوروز بوشهر گرگان گردشگری مسافران نوروزی سانحه تصادف وزش باد اردبیل حمایت از تولید تولید کننده فضای مجازی عابدی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۸۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند

استاندار قم گفت: سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در صورتی که قم را هدف فعالیت اقتصادی خود قرار دهند، مورد حمایت مدیریت استان بوده و می‌توانند از بسته‌های تشویقی بهره‌مند شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سید محمدآقامیری در اولین جلسه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی در سال جاری گفت: گشایش اقتصادی، تسریع چرخه اقتصادی کشور، حمایت از بخش تولید جزو مسائل مهم و اهداف دولت سیزدهم بوده که در طول این مدت محقق شده است.‌ 

وی افزود: سرمایه‌گذار و تولیدکننده افسران جنگ اقتصادی کشور هستند که در این وضعیت با وجود تحریم‌های ظالمانه مستکبرین همه سرمایه و زندگی خود را پای تولید آورده‌اند. 

آقامیری تصریح کرد: حمایت از تولیدکننده و تسهیل مسیر سرمایه‌گذاری جزو برنامه‌های اصلی ما در مدیریت استان بوده است؛ لذا در این راستا جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید جزو جلساتی بوده که هر هفته به صورت مرتب به ریاست بنده از ابتدای حضورم در استان برگزار شده‌ است.

استاندار قم گفت: بخش خصوصی توانمندی‌ بالایی در مسائل اقتصادی دارد و بنده به این توانایی اعتقاد ویژه‌ای داشته و حمایت از آنان را جزو برنامه‌های خود می‌دانم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد